Şimdi Ara

Arabanın lastiği inik gibi duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, arabayı aldık alalı kafada sorular bitmiyor. İlk araba olmasından kaynaklı sanırım. Araca yeni 35 hava bastım. Aradan birkaç gün geçti yine inik gibi duruyor. İlk aldığımda da zaten inik gibi durduğundan hava basmıştım. Aklıma takıldı diğer araçlara da bakıyorum kimininki aynı kimininki düzgün. Lastiklerde fln bir aşınma mı var acaba? Lastikler 1 senelik Continental lastik. Fikri olan arkadaşlarımı yorumlara bekliyorum.

Arabanın lastiği inik gibi duruyor

• Fotosunu buraya atacaksan kaldırıma 0 parkedip üstten çektiğin fotoyu atma yandan önü açık çek…
    Genelde ön tekerlerin inik gibi durması olası motordan dolayı ağırlık oluşur. Ya da lastiğin hamuru artık bittiği için öyle durur. Fabrika değerleri kaç kafana göre 35 basman pek bir şey ifade etmez.
    Benim aracın önler 29 arka 26 böyle bastığımda önler biraz inik duruyor. Ki bu zemine göre değişiyor. Site otoparkında inik gibi dururken yolda durduğumda normal duruyor. Sorun olmaz lastikleri kontrol ettirin içlerinde bir hasar var mı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 25 Temmuz 2024; 21:16:42 >
  • Bu nasıl foto daaa
  • Bana sorarsan sen bidaha araba Park etme. Lastiğe yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.