Arabanın lastiği inik gibi duruyor
Selamlar arkadaşlar, arabayı aldık alalı kafada sorular bitmiyor. İlk araba olmasından kaynaklı sanırım. Araca yeni 35 hava bastım. Aradan birkaç gün geçti yine inik gibi duruyor. İlk aldığımda da zaten inik gibi durduğundan hava basmıştım. Aklıma takıldı diğer araçlara da bakıyorum kimininki aynı kimininki düzgün. Lastiklerde fln bir aşınma mı var acaba? Lastikler 1 senelik Continental lastik. Fikri olan arkadaşlarımı yorumlara bekliyorum.
BU ARAÇ ALINIR MI
Beyler i20 2018 1.4 Jump 59.000 km 650 bin tl alınır mı? Piyasa zaten kötü paramızı iyi değerlendirmek lazım. Motorunda sorun yok, 6 yıllık olduğundan triger kayışına kontrol lazımmış sadece
Eşit ağırlık , sayısal ikilemi
Arkadaşlar aslında kendine özgüveni fazla olan bir bireyim fakat geçtiğimiz sene eşit ağırlıkçıydım.Sınava pek çalışamadım matematik hariç matematiğim iyiydi.
Diğer sözel derslere çok ilgi veremememin nedeni kendimi hiç bir şekilde motive edememdi.Eşit ağırlık bölümleri beni çok etkilemiyordu bu durumdan dolayı mezuna bırakmak zorunda kaldım bu sene de aklıma sayısalı koydum çocukluk hayalim olan mühendislik için kendimde sınav için motive buldum aslında bunu daha önce de denemiştim fene olan ön yargımdan dolayı uğraşmadım (bakın uğraşmadım diyorum) ama bu sene uğraşacak gücü kendimde buldum ve arkadaşlar galiba ben fen yapamıyorum acaba zamanla bu fen bilgileri beynimde oturur mu onu da bilmiyorum hani belki biraz daha ilerlesem konularda iki üç deneme çözsem mantığı kavrarım misal.Aklımı bir yandan sayısalda leş bir puan yapacaksam gidip eşit ağırlıkta güzel bir puan yapabileceğim tırmalıyor.Eşit ağırlıkta tek motivem yüksek bir puan olabilir çıkarımını yapabilirsiniz.Anlayacağınız akademik kariyerim boka basmış durumda elde sadece matematik var.Yaşanmışlığı olan tecrübeli dostlarım düşüncelerini açıklar ise çok mutlu olurum teşekkürler
Freedos isletim nasıl windows kurabilirim
Arkadaşlar merhabalar,
Yeni isletim sistemine sahip olmayan bir laptop aldım.Elimde herhangi bir flash bellek olmadığı için format windows u kuramadım.Bu işlerden anlayan veya tecrübe etmis kisiler sizin başka taktikleriniz varsa yazarsanız mutlu olurum.Teşekkurler
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 701 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası