Şimdi Ara

arabanın logosu çatlamış, serviste satarlar mı kaskodan mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • durduk yere çatlamaz, önündeki araba park ederken senin arabaya twerk yapmış tamponunu değdirmiş, çatlatmış. sonra sittir olup gitmiş. sana da bu kalmış

• arabanın logosu çatlamış, serviste satarlar mı kaskodan mı?

Muhtemelen seninkini çalmaya çalışıp beceremediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 4 Eylül 2021; 11:34:51 >
  • eski tip logo 100 tl sanayide . Yeni tip logo piyasa da yok 500 tl servis fiyatı var daha 2 gün önce aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toxicated kullanıcısına yanıt

tamponun sol alt ucunda da hafif boya sürtmüş. ben mi bi yere değdirdim anlamadım. panjurda falan sıkıntı yok. logo yalnızca ortadan yatay çatlamış siyah yerleri, nikelaj kısım sıkıntısız. bakınca hiç belli olmuyor. alt tarafına 2-3 yerden ufak çift taraflı bant attım üst tırnaklar sağlamdı zaten. böyle gitsin bi süre bakalım. yıllık bakımda logo ve alt taraf için rütüş ilave ettiririm. 500 tl ise kasko hasarsızlık indirimini bozmaya gerek var mı sence? aynı hesaba gelecek. gittiği yere kadar gitsin böyle nazarlık olsun. sağol fiyat bilgisi için, eve yeni geldim, aramadan foruma bakayım dedim yazmışsın.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

ayak sağlamsa sıkıntı yok benim şuan kullandıgım araçta eski tip siyah kısım içten çatlak sıkıntı olmuyor değişmeye bile gerek yok bence.

• Muhtemelen biri çalmaya çalışmış becerememis , en dandik parça bile 300 400 den başlıyor ..

• daswagen in uğramadığı konular

servis eğer ücretsiz değiştirirse hemen gelicek aha buraya yazıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.