beyler vw polo 2021 araç nasıl oldu bilmiyorum. ön panjur logo çatlamış, alt tırnağı kırılmış. üst tırnaklar sağlam ancak ortadan da çatlamış. altı çift taraflı bant çeksem az bi şey tutar. ortası da çatla pek belli olmuyor ama içime sinmez bu şekilde. doğuş otolarda satılır mı bu? ender elektronik ön arkaya 1100tl civarı fiyat çekmiş. yarın bi arayacağım doğuşu ancak alıp kendim takıp işi bitireyim mi yoksa kaskodan falan değişir mi bu parça? |
arabanın logosu çatlamış, serviste satarlar mı kaskodan mı?
-
-
Park halinde tiklamislardir tabiki kasko karşılar ama bence çıkma sorun kasko hasarsızlık bozulmasın boşuna hatta rahatsız etmiyorsa kalsın öyle yada spreyli yapıştırıcılar ile yapıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 3 Eylül 2021; 20:48:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Panjur ile beraber mi değişecek yoksa sadece W logosu mu değişecek? W logosu 100₺ civarlarında da ondan şey ettim
Ekleme: 2021 model olduğunu şimdi gördüm. 100₺ dediğim 6r kasa içindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 3 Eylül 2021; 20:59:20 >
Yok yalnızca logo da sıkıntı var. Panjurda bişey yok.
Bu niye 1144tl demiş o zaman.
https://www.enderelektronik.com.tr/urun/vw-yeni-logo/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2021 model olduğunu ilk okuyuşumda dikkat etmemişim kusura bakmayın. Ben 6r kasa için ezbere bildiğimden öyle söylemiştim. AliExpress i de düşünebilirsiniz TRde pek satıcısı yok sanıyorum
Hocam fotoğraf koysaydınız keşke
-
Forumda sürekli PSA'ya kalitesiz diyen adamın vosvosunun logosu çatlamış
eee ne demiş atalarımız ´´Sap döner, keser döner; gün gelir, hesap döner ´´
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 3 Eylül 2021; 21:39:5 > -
sıkıntı yok hocam. yeni araç diye kim ne tutturursa hesabı yapıyolar herhalde. kalıbı, basanı arttıkça düşer illa.
-
ula ne tayyare adamsınız. genele muhabbet olduğunda milleti kızdırmak için psa şöyle japon böyle takılıyoruz. bana para mı veriyor vw sanki. birinin başına bi şey geldi de, özel bi durumuyla dalga mı geçtik şimdiye kadar. durduğu yerde çatlayacak hali yok. ya çocuk ya biri tıklattı bi şey oldu haliyle. öbür türlü maksat muhabbet olsun o iyi bu kötü diyoruz. yoksa param olsa gider xc90 ya da bmw x5 alırım geçerim. banane psa msa.
-
hava kararmıştı hocam yarın inş.
-
yarın gündüz gözüyle bi bakayım hocam. tırnakları bende. çatlamış tam kırılmak üzereymiş. ben hafif oynatınca yere düştü aldım. çift taraflı bantla bile idare eder gibi şimdilik. bi panjurda sorun olmadığına emin olacağım sabah ki bi şey yoktu bakmıştım, ama garantiye alayım yine. yarın doğuşu da arayıp fiyat alayım. 750 tl falan derlerse almayım şimdilik idare etsin 3-5 ay. o arada hem fiyatı da düşebilir basan çoğaldıkça. araba sonuçta illa bi şey olacak.
-
Logosuz dursun hocam, farklı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi logonun yapısını bilmiyorum ama plastik kaynak yapan bir yerler var. Eğer tırnak aşşşşırı küçük değilse cüzi miktarlara tırnakları ve ortasını kaynaklattırabilirsin. Lehimle plastiği ısıtıp birbirine yapıştırıp soğutuyorlar böylece plastik birbirini tutuyor. Tamponcular vs. yapıyor bu işleri. Ankarada isen şaşmazda bir yer var bildiğim, iş yaptırmadım hiç ama konuştuğum kişiler düzgün ve dürüst iş yaptıklarını söylüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bursadayım hocam, 2 tırnak+1 küçük parça var elimde, tırnaklar serçe parmak ucu kadar. sabah gündüz gözüyle bi bakıcam yine. logo ortasında yatay çatlak var. görüntü kötü değilse ki zor farketmiştim ama bakıcam yine bi 6 ay 1 sene idare etse sonra daha ucuzlar eminim. yeni araçlar diye kim ne tutturursa dayıyor gibime geliyor. çift taraflı bantta tutabilir bu şekilde ya da iran yapıştırıcısı dedikleri bi yapıştırıcı var o şekilde iş görür sanırım. sağol yine de.
https://www.hepsiburada.com/ara?q=iran+yap%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1
-
Sadece logo fiyati 300-400 tutar serviste.
-
400 ise kasko hasarsızlığı bozmaya gerek kalmaz sanırım.bi arayım yarın. ender elektronik orjinal satıyorum diyor ondaki fiyata göre serviste çok daha fazlası tutar diye düşünüyorum.
-
Ön ızgara fiyatı ne tutar bilemiyorum.Sanayide çıkma bulma ihtimaliniz yüksek.
-
Çare spreyli hızlı yapıştırıcı. Arkadan damlat azıcık sonra bas spreyi daş gibi olur. Çekiçle bile kıramazsın.
25tl milyoncularda.
Eve aldım bitane kaynak makinesi almış gibi oldum. Buzdolabının kırılan motor fan kanatlarını bile yapıştırdım. Servis en az 500 derdi. Çocukların kırılan oyuncakları filan eskisinden sağlam oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Forumda sürekli PSA'ya kalitesiz diyen adamın vosvosunun logosu çatlamış eee ne demiş atalarımız ´´Sap döner, keser döner; gün gelir, hesap döner ´´ |
ula ne tayyare adamsınız. genele muhabbet olduğunda milleti kızdırmak için psa şöyle japon böyle takılıyoruz. bana para mı veriyor vw sanki. birinin başına bi şey geldi de, özel bi durumuyla dalga mı geçtik şimdiye kadar. durduğu yerde çatlayacak hali yok. ya çocuk ya biri tıklattı bi şey oldu haliyle. öbür türlü maksat muhabbet olsun o iyi bu kötü diyoruz. yoksa param olsa gider xc90 ya da bmw x5 alırım geçerim. banane psa msa. |
Benzer içerikler
- taş izi giderme
- evde akü şarj etme
- direksiyon sınavı zor mu
- izmir istanbul yol tarifi
- egzoz muayenesinden geçmenin püf noktaları
- seres araba hangi ülkenin
- reeder fancy
- cherry icar v23
- taigo bagaj hacmi
- alpine a290 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X