Şimdi Ara

Kadran camı kırıldı tamir şansımız var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    zekasında sorun olan yıkamacı arkadaş torpido cilasıyla kadran camını sildiği için cam rezil olmuş durumda. buğulu ve çizikli bi şekilde şuanda. bende pasta ile düzeltmek için söktüm. meguiars plastx aradım fakat bulamadım. pasta ile oldukça düzeldi eski haline göre fena sayılmaz. tam yıkadım kurularken çat diye ortadan ikiye kırıldı. aklıma edeyim
    bildiğiniz bunun tamirini yapan var mı ? far tamirci arkadaşlar sanırsam ilgileniyormuş? yardımlarınızı bekliyorum
    saygılar.

• Bilgim yok tamiri konusunda hocam ama yeni bir kadran cami daha hayirli olacak gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Bilgim yok tamiri konusunda hocam ama yeni bir kadran cami daha hayirli olacak gibi.

nissanın fahiş fiyatlı yedek parçaları adamı bitirir. araba zaten gelmiş 280 bine masraf yapmak istemiyorum o kadar.
  • En temiz olanı yenisini almak olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ince bi zımpara sonrası cila belki düzeltir. Yoksa çıkmacı yolu güzükür diye düşünüyorum.
  • Far ile aynı malzeme olduğu için far tamir eden bir yere götürürseniz onarırlar.
  • cevaplar için sağolun arkadaşlar. bulunduğum şehirde bu işleri yapan birini buldum netten. yarın sabah arayacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamiri mümkün olmazsa ebay den alın buradan daha ucuza gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.