Şimdi Ara

Ayağım çatlak mı? Kırık mı? (Filmler mevcut)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayak dış kısmı çok ağrıyor arkadaşlar ve alçıda. Bir doktor çatlak derken diğeri Kırık diyor. Konudan anlayan bakabilir mi? Ayağımın dış kısmı bilek kemiği üstü ağrıyor. Daha dün oldu. Yorumlar ve görüşler bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyrito -- 7 Mart 2019; 0:34:23 >

• Çatlak gibi gözüküyor. Geçmiş olsun benimde iki bacağımda kırıldı birer kez zor
  • benalkolikmiyim kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede gördünüz işaretleyebilir misiniz :)
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 tane radyoloji teknisyenine gösterdim ama bu görüntü alçılı olduğu için tam anlaşılmıyor dediler alçısız varsa atsana film
  • benalkolikmiyim kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkür ederim bulursam göndereceğim acil'de çekmişlerdi ama verirler mi bilmiyorum.
  • Hocam az önce sniper elite oynuyodum orda ben seninkini slow motion kamerada kırmış olabilirim aynı seninkiydi
  • Tıpta çatlak diye bir şey yoktur, inkomplet kırık vardır. İki doktorunuz da doğru söylemiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaasink kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak neresi görebildiniz mi acaba.
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Röntgen okuyamam hocam maalesef ama okunmuşunu atarsan yorumlarım. Geçmiş olsun tekrardan.
  • Benim ayagima da çatlak dedi bir doktor baska doktor burkulma dedi . Korona olaylarindan dolayi gidemiyorum hastaneye 10gundur iyilesmedi ayagim. Yorumlayabilir misiniz lutfen catlak mi???

• Ayağım çatlak mı? Kırık mı? (Filmler mevcut)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.