Bildirim
Güneşlik tutacağı kırıldı. Ne yapabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oraya göre bi parça uydur 404 le falan yapıltır kendinde bi yerden kesebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki alternatif var biri takım olarak yenisini alcaksın en mantıklısı ve en iyi tercih
İkincisi selo bant la güneşliğin girdiği parçayı saracaksan yolda ses yapmasın diye .
Pahalı birşey değil git sıfır al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş sen dua et tutma yeri kırılmış.15 liraya internetten alıp kendin bile takarsın.
Benim arabanın direk güneşliği kırıldı hiçbir yerde bulamadım orjinali de 400-500 lira.Güneşin eğik açıyla geldiği günler mahfoluyorum. -
güneşlik tutucu diye ararsanız nette aracınıza uygun bulursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Kardeş sen dua et tutma yeri kırılmış.15 liraya internetten alıp kendin bile takarsın.
Benim arabanın direk güneşliği kırıldı hiçbir yerde bulamadım orjinali de 400-500 lira.Güneşin eğik açıyla geldiği günler mahfoluyorum.
O paraya orjinal güneş gözlüğü alırım en azından arabadan indikten sonrada işime yarar :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X