Şimdi Ara

arabanızla en son kaç km/h ile gittiniz?* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
13.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(volvo s60 t5 @ 250km)
  • plakaları da yazın da :) öpsünler sizi
  • Herkese açık yollarda aşırı hız yapanlar ezik insanlardır, ne gibi felaketlere yol açtıklarının bile farkında değiller. Topunu kınıyorum. Türkiyede trafik kazalarında yılda binlerce kişi başkalarının yaptığı ahmaklıklar sonucu ölüyor, kat ve katı sakat kalıyor. Burada da ben şu kadar hız yaptım diyerek gururlanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m7 -- 25 Ağustos 2004, 18:39:47 >
  • Volvo S40 2.0T 240km/s Ankara İst otobanında
    EVO VII ile 265km/s Ankara İst bu çok zewkliydi çünkü kapışma wardı M3 le
    hmm bide aklıma geldi bizim deli arkadaş gitti sanayiden M3 motoru taktırdı LADAya arabayı düşünün tam önüm makinası onlada 180felan araba yolda durmuodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeneis -- 25 Ağustos 2004, 18:50:04 >
  • otoban dışında yapılan hızlar için haklısın ama otobanda yapılması normal bence
  • otobandana kaza oluyor, adam karşı şeride geçip karşıdan gelen arabaya çarpıyor, otobandada olsa 150km geçmeyin arkadaşlar bakmayın bana 2500km/s la uçuyorum, hayattan çok sıkıldım.
  • Kartal SLX 145(LPG ile) İskenderun-Belen arası çevre yolunda
    Hyundai Accent 170(Benzin) İskenderun-Adana Otobanda
    Opel Vectra 2.0 CD 210(Benzin) İskenderun-Adana Otobanda
  • bencede hiz yapmak kotu ben hizi ilk ehliyeti aldigim zamanlarda yapmistim.gercekten dusununce Allah korusun kaza yapsan hem intihar hemde birilerini oldursen bence cinayet.

birde su motorlar cok hosya.
    bi video da izledim adam motorla polisin onune geliyo sonra motorun ustunde ters donuyo direksyonu birakip polise hareket cekiyo.sonra donup bir basiyor.....320 kmh.
    birde sunu gordum adam motoru modifiye etmis 500 beygir.200 flan adam onunu kaldiriyo.bunu ilk gorunce inanamadim.sizlerde inanmayacaksiniz.ilk videonun ismi
    someone is messing with police ikincinin bakmam lazim.
  • 206 : 190km/h silivriye giderken temde
    e240 : 260km/h istanbuldan ankaraya otobanda

ayrıca hız sevmem.araba kaç gider en fazla onu merak ederimbahsettiğim süratlere sadece 1 er kere çıktım
  • 3.30ci 99 model 220km ankara-ehkişehir yolu
  • en son 01 vw bora ile 20 km...
    not:yeni öğreniyorum da...
  • honda civic 99 1.4 90hp non mod , chip ... vb..
    full seviye klima
    3.vites 140 km/h

antalya sahil yoluna inerken migrosun ordan...minicity ye gelirken yawaşladım döncektim ... ztn dönmesemde hız keserdim biraz yoğunlaşma başlıor ordan sonra çevrede
    insanlar filan artıor
    çok kaza oluor ordan sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 25 Ağustos 2004, 23:50:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

bencede hiz yapmak kotu ben hizi ilk ehliyeti aldigim zamanlarda yapmistim.gercekten dusununce Allah korusun kaza yapsan hem intihar hemde birilerini oldursen bence cinayet.

bi video da izledim adam motorla polisin onune geliyo sonra motorun ustunde ters donuyo direksyonu birakip polise hareket cekiyo.sonra donup bir basiyor.....320 kmh.
    birde sunu gordum adam motoru modifiye etmis 500 beygir.200 flan adam onunu kaldiriyo.bunu ilk gorunce inanamadim.sizlerde inanmayacaksiniz.ilk videonun ismi

Torque filmini seyret derim...
  • quote:

otoban dışında yapılan hızlar için haklısın ama otobanda yapılması normal bence

Bunu okuyanlar otobanda hız sınırı olmadığını düşünmesin
    Yüksek hız felakete sebep olabilir (acil durumlar anlayışla karşılanabilir)
    Skoda Favorit ile 145km...
  • Tempra SX-A ile Silivri'den İstanbul istikametine gelirken temde 201 km/s yaptım. Hafif rampa aşağı iniyordum. Gerçekten çok gecikmiştim ve gaz pedalı sonda geliyordum, hızım yolun durumuna göre 170 km/s - 190 km/s arası geziniyordu ama rampadan inince 201 km/s gördü.

Hızı hiç sevmem genellikle temde 110 km/s - 120 km/s giderim. Dediğim gibi o gün çok acelem vardı. Bir de geçen hafta Adapazarı'ndan İstanbul'a gelirken bir elemana çok sinirlendim ve peşine düştüm. Artık arabam çok yaşlanmış ya. 170 km/s yi zor gördü. Yıllar bizim gibi onları da yaşlandırıyor anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 26 Ağustos 2004, 0:11:59 >
  • hız kötü şey zaten luzumsuzda konfor daha önemli benim için hızdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lecher

quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

bencede hiz yapmak kotu ben hizi ilk ehliyeti aldigim zamanlarda yapmistim.gercekten dusununce Allah korusun kaza yapsan hem intihar hemde birilerini oldursen bence cinayet.

Torque filmini seyret derim...

bu filmi cok duydum ama bir turlu izleyemedim.ama bence filmlerden cok amotor cekilmis gercek videolar hosuma gidiyor.yaklasik 1000 tane falan var hdd de.inanilmaz seyler var.

• Nissan Primera 2004
    Tekna Gri
    260 kadran 250 km yapti ben degil Babam yapti
    ankara istanbul otobaninda
  • 2001 1.6 Focus - 189 Zong-Kozlu yolu! (4km)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.