Şimdi Ara

arabanızla en son kaç km/h ile gittiniz?* (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
13.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçenlerde bir müşterinin Modena sını Bodrum a bırakmak için İzmir den teslim aldım. Söke otobanı da bu iş için en uygun yer. Oraba 5. viteste 320 Km yi görünce bir an bütün hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. O zaman fren yapmaya kara verdim.
  • 93 TOYOTA COROLLA İLE 190 YAPTIM (1.6 GL)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Geçenlerde bir müşterinin Modena sını Bodrum a bırakmak için İzmir den teslim aldım. Söke otobanı da bu iş için en uygun yer. Oraba 5. viteste 320 Km yi görünce bir an bütün hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. O zaman fren yapmaya kara verdim.

modena 320 göremez..dikkatli sıyıralım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Argento

2001 1.6 Focus - 189 Zong-Kozlu yolu! (4km)

• 5 beygir Fiat Bis'im var Uludağ yolunda 5 mach yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 25 Mayıs 2005, 15:19:21 >
  • bmw 3.20 2004

30 la gidilmesi gereken yolda 147 yaparak polisten ceza yedim ..
  • bubam honda santa fe(jip) hyundaye de olabilir... 180 yaptı .jipler fazla hızlı gitmiyor a.q
  • 238 KM Avusturya'da otobanda yaptim. VW New bettle.
  • way be millet uçmus..ben en fazla 1.6 focus ile 160 ı gordum..oda bana yetti
  • gerçi araba benim değil bi akrabımındı ama 96 model bmw M3 ile ki iki turbo destekli alpina motoru vardı kendisinin :D
    190 mph = 308 kmh yi gördü ama bi daha da o sürate çıkan duble top olsun midem kalktı plakası 16AC180 di soran arkadaşa söliiim
  • İzmit - İstanbul otobanı, istanbul yönüne doğru, Diliskelesei rampasını geçtikten sonra;

Benim 2001 Ford Focus 1.6 100bg 205km/h,
    Babamın 2001 Ford Mondeo 2.0 145bg 220km/h
    Babamın 1968 Opel Record SW 1.7 75bg 140km/h

Yol düz sayılırdı ama aşağıya doğru olan çok az bir eğim veya arkadan gelen rüzgarında biraz faydası olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

305-310km/h-->kiralık 98 diablo(bu agustosda intercity den arkadasın kiraladagı diabloyla ist.-edirne yolunda)

290km/h-->2004 m3(kuzenin arabasıyla ist.-kocaeli arasında)

bi kere sunu sölemeliyim..250den sonra arabayı tek seritte kullanamazsınız..kullandım diyen de yalan söyler..3seritlik bir yolda orta seride gecip de yapılan hızlardır bu belirttiklerim..

işte gecenlerde cekilen bi resim

saatte 300 km hızla giderken sola sinyal vermek nasıl bir mantıktır?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.