Şimdi Ara

arabanızla en son kaç km/h ile gittiniz?* (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
13.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adana-Niğde Otobanı
    1997 Toyota Corolla Xei
  • Yıllar önce de 1993 Renault Toros ile 155 yaptığımı hatırlıyorum, Önüme kamyon durunca fren yaptım, belki 160 ı zorlayabilirdi.
  • şehirler arası deniyemedim
    4.vites 180km E-5 acıbadem civarı
  • flas la otobanda 160 yapmıştık şehir içi en fazla 70-80
  • 97 model dogan SLX 1.6 i.e ile 200 adana-osmaniye otobanı
    96 model tipo SLX 1.6 klima acık sekilde max 180
    babam yaptı
    ben max 25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 3 Ekim 2004, 17:59:23 >
  • 230 km/h 1996 Toyota Corolla 1600cc 110HP ... Nerde olduğunu hatırlamıyorum. Ben kullanmıyodum ama.
  • audi a8 ankara - kaysei duble yol 220
  • BMW 3.25 220 km/s volvo S60 T ile kapisiyordum .
    HIc akillica degil arkadaslar tavsiye etmiyorum!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubcepmania

Yalnızca kendi hayatını değil, diğer insanların hayatını da tehlikeye atacak kadar saygısız olduğunu öğrendiğimiz iyi oldu..

haklısın
  • honda crv izmir sahil yolu 3 araba kapıstık hızım 140 a cıktım.. bilen bilir sehir içidir.. adrenalinden ölecektim harika ama son olsun..bu arada 91 model...
  • vallah en çok ford focus ile 140 basmıstım ilk trafikte kullandıgımda izmir ank otobanında
    daha sonra bornova yı osmangaziye baglayan yolda (izmirliler bilir o yolu)orda megane 1.6 110 hp ile 155 km yaptım
    ve ardından direk çaymahalle yoluna dalldım dogal olarak (dar ve bozuk bi yol)120 yaptım.ama az kalsın gece gece bnm gibi genc bı arkadasa carpıyodum arkadan ani fren yapmasından dolayı.

Aşırı hız yolu değil ömrü kısaltır...(Askeriyede ole yazıyodu ama bnm ilgilendirmiyor:)

ama ehliyetin yarın alınca

aslında suretler yuksek degıl genel olarak ama o yollara gore cok fazla...arabanın sag arka amortisoru patlaktı.
    basmaya tırstım biraz...

bence ınsanlar fantazı hızlarını yazsınlar buraya acaip yollardakı hızlarını....
  • vallah abilerim ablalarım kardeşlerim ben gece boş yolda bastım.ama dedıgım gıbı kullanıcı ne kadar ıyı olursa olsun baska bı moron gelip sizin kaza yapmanıza neden olabılır....
    bu yuzden aslında hız lımıtlerını gecmemek lazım.hız ıhtıyacını bugun cnn turkte ızledım ızmır yarıs pıstınde ata bılırsınız dedı bı de korfez pıstımı ne...

Aşırı hız yolu değil ömrü kısaltır yazdım ama hız tutkusu farklı bı olay ınsan kendını frenleyemıyo
    napayım yani ? :)
  • vallah bide bi arkadas yazmıs yasamla olum arasındakı bagı 4 teker arasındakı mil tutuyo diye...
    bence yasamla olum arasını azrail tutuyor kardesim.
    ben kadere ınanırım olum vaktın gelmeden once olmezsın eger trafık kazasında olduysen bılkı vaktın gelmıs demektır yanı sen aslında araba kullanmasaydında olcektın.araba sebep oluyo sadece.belki aynı zamanda araba kullanmasaydın yemek yerken bogazında kalacaktı ve gene olecektın

Yemek yerken olmektense araba kullanırken olmeyı tercıh ederim.... :)
  • 240... bmw
  • şehir içi
    3535 km

şehirler arası
    6345 km

Havada
    93000 km

suda
    87000
  • Ehliyeti yeni aldım en fazla şu ana kadar 140 yapmışdım.Daha üstüne hiç çıkmadım.
  • 1994 Peugeot 205 GTI, 147HP ölçtürmüştüm.Ankara'dan İstanbul'a giderken 240 olan ibre 0'a dayandı.
    Ayrıca aynı otobanda 1998 Opel Vectra CD ile 220 yaptım.
  • Evet anlatım bozuklugu olan bir baslık daha.Arabamla en son 0 km/h ile gittim.
    Benim arabam yok ama bi carrera GT olsaydı duvara amele sumugu gibi yapısana kadar basardım doruga ulasmak icin.
  • MERCEDES S320L
    İSTANBUL-ÇORLU OTOBANI 255KM
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.