Şimdi Ara

arabanızla en son kaç km/h ile gittiniz?* (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
13.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu borçlarımı kapatayım. alacağım zaman sana kesin danışacam mck.
  • tabiiki.
    neredeyse bütün otomobillerin kadranı %10 daha fazla gösterir.
    ancak vibrasyondan kaynaklanmaz.bu trafik kazalarını azaltmaya yönelik bir durumdur ve %70lere varan oranlarda düşüş yaşatmıştır - VALEO dan aldığım bilgilere göre-
    örneğin sen bir viraja 80 ile girdiğini düşün ama yaklaşık 73 le giriyorsun.otomobil tam sınırlarında dönüyor virajı lastik sesleri çıkararak - ama gerçekte sen 80 le girsen otomobili çok zor kurtarabilirsin.
    fren mesafesi olayı:100kmh ile giderken megane2sedan 1.6 dynamic 38 metrede duruken 90 kmh ile giderken 27metrede duruyor.11 metre çok önemli bir farktır ve sen 100 le giderken 90la gidenin durduğu anda çarpışsan 40-50 kmh arası bir hızla çarpmış olacaksın ki ciddi bir çarpışmadır- airbagler açılacaktır
  • 98 tempra 2.0 sxak

2 yıl önce 209 km/h

dalaman göcek arası rampada
    kuzen aynı arabaya 211 yaptırabilmiş aynı yerde
  • Tempra 2.0 SX AK diye bir model var mı? Hayır ben hiç görmedim de o yüzden dikkatimi çekti. Eskiden bende de Tempra 2.0 i.e vardı. 5kaza, senin araba 2.0 i.e mi; yoksa 1.6 SX AK mı? Veya 1.6 SX AK 'ya 2000 motor da taktırmış olabilirsin.
  • 2001 Golf ile 230 bastım
  • 98 corsa 170
  • benım bı arkadas var 95 model Toros la otobanda 360 gormus..sonu hayırlı dııl..
    bende nfsu da RSX le 300 gordum..
    nos bıtınce havayı aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Tempra 2.0 SX AK diye bir model var mı? Hayır ben hiç görmedim de o yüzden dikkatimi çekti. Eskiden bende de Tempra 2.0 i.e vardı. 5kaza, senin araba 2.0 i.e mi; yoksa 1.6 SX AK mı? Veya 1.6 SX AK 'ya 2000 motor da taktırmış olabilirsin.

hayır.
    eskiden 1.6 motorlu :tempra S - SX - SXA - SXAK ve 2.0i.e. vardı.
    sonraları sadece tempra sx -tempra 1.6 i.e ve tempra 2.0 16v üretildi
  • Renault Broadway 96 Model
    Tuplu:140 Km/hr
    Benzinli:180Km/hr
  • toyota corona '94 2.0ie ile ankara-istanbul otobanı gerede civarında 235 km/h...
  • pevgeot 206 la 280 gittiğimi hatırlıyorum ama underground da
  • ben sürmüodum ama uno 1.4 ile kadranı fulledik hatta taştı :D
  • tempra sxax 213..
  • Araba derken!!!
  • f 355 f1 spider 300 ( edirne ist arası )üstü korkudan bakamadım şerit ler sanki tek miş gibi gözüküyor ama anlamadım vallaha yanımdaki arkadaş altına yapıcaktı kaza yapmadım ama sağlam bir kaza atlattım cadde bostanda gece kapışıyorduk arkadaşla ışıklar bi yandı ben en sağdan sola bi atladım yakın mesafede arab bir yanladı yan yan girecem arabalara birden terse kırdım bu sefer öbnür trarafa yanladım allah tan arka teker kaldırıma çarrptıda araba kendini topladı yoksa 3 araba ya yan girecktim sonra nasıl geçtim o boşluktan ne yaptım anlamadım ışık mışık geçtim karşıya millet bana bakıyo arka sağ tekerlek yamulmuş ben yamulmuşum tabii akıllandımmı hayır kapışmaya devam sonra ertesi gün anladım arka sağ tekerleğin yamulduğunu arakada arabalar select yapıyolar ulan ne var kapımı açı ne oldu derken bi baktım arkadaki adam yanıma geldi bujon ters takılmış her halde dedi arka sağ sekiz çiziyo felan ben tabi yusufçuk servise felan gitti m adamlar bi şekilde yaptı tabii hemen sattım arabayı

• mercedes clk 200 komressor la ankara istanbul yolunda 245 falandı sanırım...
  • Yavaş beyler..
  • Aman siz siz olun sakın hız yapmayın..Çok çok tehlikeli ve başka insanların hayatını da karartabilirsiniz..
    Gideceğiniz yere yarım saat geç gitmek hiç gitmemekle kıyaslanınca hiç de kötü değil..
    LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir_sevdalısı -- 17 Eylül 2004, 18:59:03 >
  • 415 km/s..
  • quote:

Orjinalden alıntı: odut

415 km/s..

Uçakla demedik arkadaşım arabayla dedik
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.