Şimdi Ara

Arabasıyla yanlayan birini görünce ne diyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laf söyleyenlerin hepsi bir gün aynısını yapacak araba yok diye yapamıyor, yapamıyor diye laf ediyor. Şahsen 21 yaşındayım genelde aracı sakin sürerim ama kanımız deli akıyor yani öyle yada böyle bir aksiyon arıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemesi keyif veriyor keşke benim de arkadan itiş arabam olsa diyorum. bizim millet kendisinde olmayanın başkasına olmasını çekemez küfreder. gören de yanlayanı kaldırımda sürüyor sanır
  • Arabayı 2. Viteste olabildiğince yavaş neredeyse stop edecek şekilde, motorun ırzına geçerek sürmeyi seven bir tek ben mi varım?

• Normalde disardan bakinca tabiki itici geliyor.

Ama 1.16 (yenickasa) ile bile insanin genis kavsaklarda gaza yuklenesi geliyor..Demek ki 3.28 i falan olsa neler olacak;)

Tabiki kimsenin hayatini tehlikeye atmadan...

• toplum içinde veya trafikte yapanı hoş karşılamıyorum. ama trafiğe kapalı alanda yapanları zevkle seyrediyorum. malum kendimde arada yapıyorum hoşuma giden bir duygu hatta ileri sürüş teknikleri eğitiminde arabanızın yanlanmasını sağlıyorlar ki direksiyon hakimiyetini öğretebilmek için.

yapılan iş kötü bir iş değil ama trafiğe kapalı alanda yapılan hem bir nevi hobi hemde farkında olmadan eitilmek ve bilinç altına kaydetmek oluyor.
  • Kendi başını yersin inşaallah. Diyorum.

Bir de Derende Gürün get de sürün. Diyorum.

• Uzaktan elfo sesi duyunca cok pis sövüyom

• Boş beleş konuşan takım gelmiş yine,neymiş mantıklı değilmiş,aklı almıyormuş.Zaten mantıklı olduğu için yapılan birşey değil bu,keyif ve sürüş zevkiyle alakalı bir durum,mantıkla açıklayamazsınız her şeyi,örnek vatandaş gibi gözüküp artı almak için boş konuşmayın lütfen.Güçlü olduktan sonra herhangi bir BMW ile yanlamanın keyfi anlatılmaz yaşanır,şimdi bi zıp zıp çıkar apaçi damgası yapıştırır.Tabi ki kimseyi riske atmadan,trafik akışını bozmadan yapılırsa güzeldir.burada ahkam kesenlerin altına güçlü BMW versek yengeç gibi yan yan giderler.

• afferim aynen böyle devam diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ego tatmini için pist dışında yanlayan ve herkes apaçidir

• Burada önden çekiş olduğu için yanlayamıyorum diyenler Lift-Off Oversteer ile tanışsa herhalde trafikte düz giden kalmayacak Halka açık alanlarda yapanlar net apaçi ve trafik canavarıdır net. Pistlerde yapanlar ve gerçekten herhangi birine zarar gelmeyecek boş alanlarda yapanlar da izlenir gayet, güzel açı verirse alkış bile tutarım.
  • Tabi canım Ken Block'da apaçi zaten.

Bunu show olarak yapanlarda var. Biraz geniş düşünün. Trafikte değil ama boş yolda neden olmasın.

• Yanlayanı tanıyamadım da anası tanıdık geliyor diyorum.

• 4 sene önce ters yöne girmek suretiyle yanlayan birine kasten çarptım. Olduğu yerde yuvarlak çiziyordu artislik olsun diye. Sigorta %100 karşı tarafa suçu verdi fakat dava açtı bana. Para cezası ödedim. Hatırlamıyorum şimdi uzun zaman oldu fakat yaralamaya teşebbüs müdür nedir öle birşeyden. Ogünden beridir bulaşmıyorum.
  • InsAllah o bariyerlerde can verirsin diyorum tabikk acik yolda ozel alansa helal derim

• Patlayacak mı diye merak ediyorum. Makasçılar içinde aynısı geçerli.

• Valla pek iyi şeyler söylemiyorum muhtemelen 7 sülalesinin kulakları çınlıyordur. Ha boş alanda, kimseye rahatsızlık vermeden, çevreye gürültü kirliliği yapmadan yanlayanları tenzih ederim (tabi bulabilirsek).
  • şahin doğan çakal kasa bmw görsem hoşuma gitmez, araçların görüntüsü bir kere bana hitap etmiyor ama orjinal duran bir araçla şöyle bir drift görsem hoşuma gider

• vallah adamı çıktığı yere zorla koyasım var ama bu saatten sonra girmez biliyorum ama şansımı denemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Hocam e90 kesinlikle gitmiyor,suan telefonumda videosu var,araba oldugu yerde donmuyor bile. Ozelden tel no atarsaniz gonderebiliriim. Buraya da koymak isterdim ama biraz kufurlu :)

bende 1.1 altoda var gitmemenin ne demek oldugunu bilirim.altodan 316iye geçsem bana gider gibi gelir mesela

Haline şükret 0.7 bisim var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.