Şimdi Ara

Arabasıyla yanlayan birini görünce ne diyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lisedeki edebiyat öğretmenim aklıma geldi :)

Osman Çamur diyorum
  • Yanlayan BMW ise hey maşallah ne güzel yanlıyor araba diyorum. Ama yanlayan Şahin ise apaçiye bak hele diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cfrcfkr

quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Hocam e90 kesinlikle gitmiyor,suan telefonumda videosu var,araba oldugu yerde donmuyor bile. Ozelden tel no atarsaniz gonderebiliriim. Buraya da koymak isterdim ama biraz kufurlu :)

bende 1.1 altoda var gitmemenin ne demek oldugunu bilirim.altodan 316iye geçsem bana gider gibi gelir mesela

Haline şükret 0.7 bisim var

3 tane daha var orta yollu :D araba olsunda ne olursa olsun

• Yolu kontrol edip kimseyi etkilemeyecek şekilde yapıyorsa sorun pek görmüyorum. Yaya ve araç trafiğini tehlikeye atmayıyorsa ve yoğun bir yer değilse fazla abartmadan yapılabilir.

Şimdi sakin bir yolda limitlerini bildiği bir viraja abartmadan dikkatli bir şekilde yapıyorsa neden olmasın.
  • Eski model 5 kasa BMW aracım var.Bazen ışıklardan çıkarken yol boş ise eğlenceli oluyor ama milletin bakışlarından ve aklıma apaçiler geldikten sonra utanarak 3. vites 2000 devirde seyir ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safe Zone -- 5 Nisan 2017; 13:23:13 >
  • Beddua ediyorum direk. burada olan varsa onlarada edeyim. İnşallah arabanızın tekerleği çıkıp dağılır. (Buna şahit oldum üç beş halk arasından süzülmesi gereken gereksiz şahsiyet toplanmış yanlıyorlar milletin araba öğrendiği yerde, çat lastik gitti )
  • yakınımdaysa kaçıyorum, canlı bombadan farkları yok gözümde

Neyse editleyelim banlanmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 5 Nisan 2017; 11:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFantastiC

Ne şekilde nerede, ne zaman yapılırsa yapılsın. Mantığımın hiç bir zaman almadığı, alamadığı eylem. Çevremdekilerinde aynı görüşte olduğu bilgisini yazıyım. Hele bmw ile yanlayanlar aman allahım. O arabaları düz kullanınca bile havan yetiyo yanlamak nedir ?

İnsanlara hava yapmak için yaşayan,insanların düşüncelerini önemseyen insanlar kasıntı olur istediklerini yapamaz yaşayamaz. Bu adam içinde eğleniyorsa verir yanı keyfine bakar,dışarıyı umursamaz
  • Eğlence evet. Operaya gitmekte eğlence, film izlemekte, yanlamakta. Aradaki fark işin "sığ"lığı, basitliği, avamlığı. Basit zevkler... tabi eğer düzgün yerlerde, pistlerde, bir hobi olarak yapılıyorsa ayrı. "ıltında giçli bimivii ılsın sizdi yınlırsınız" diyecekler için; Arkadan itiş, 5000CC V8, 306 Hp var. Ben istemesemde yanlıyor hatta. Ama yine bile trafikte düzgün duruyorum.
  • Güzel yapana "helal len" , 1.0 motoruyla gitmeyen arabayla hava atmaya çalışıp afallayanlara da tipini kullanacağın arabayı .. diyorum
  • Yanladığımız oluyor, arkadan itişli araba keyiflide. Ama bunu yaparken etrafımı en az 100 metre çapında kontrol ediyorum, araba var mı yaya var mı çocuk var mı yaşlı var mı etrafta rahatsız olacak ev iş vs var mı diye kontrol ediyorum. Bunların hepsini sağladıysa etraf temiz sakinse dönerim.

Bunu görüpte bana söven arkadaşlar varsada misliyle iade ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yancıya bak diyorum.
  • Gecen bebekte oturuyordum.Birisi yanladi cok guzel sekilde.Yan masadan yaklasik 185 boylarinda , dekolteli , dizlerinin yaklasik 2 karis uzunlugunda kisa ve dar elbiseli , hafiften ten rengini gosteren siyah corapli manken gibi kadin birden yola firladi.

O yanlayan kim ? Hemen yetisip vermeyelim ona diye kostu pesinden.Vale'ler zor tuttu en son agliyordu " nolur birakin vermek istiyorum.Kacirmamaliyim bu firsati" diye.

Aynen budur durum.Ne sovmesi Allah askina..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 5 Nisan 2017; 13:28:33 >
  • Trafiğin akışı bozmadan hafif ışıklardan kalkarken veya göbekte dönerken arkayı kaydırması bence normal.
  • inşallah KAZA YAPAR,TAKLA ATAR! diyorum ben.
  • tek kelimeyle "mallık"
  • Helal olsun kral şöförmüş diyorum.
  • Yanlama nedir neden yapilir bilmeyip disaridan bakan cahil adam evet bunu tehlikeli gorup kufur edebilir, ama yaniliyor cunku oyle cok bir tehlikesi yok. Benim icin bir viraji yanlamadan donmek ile yanlayarak donmek arasinda cok bir fark yok risk miktari olarak. Yanlarken onume bir tehlike cikti diyelim yaya atladi yola, ki oyle bir risk varsa mesela yayalar varsa sagda solda zaten yanlamam. Farzedelim ki yanlarken durmam ya da menavra yapmam gerekti, sorun yok ki gazdan cektigim gibi zaten araba duzeliyor. Bende f30 3.20i var 1 yildir kullaniyorum, her gun surekli kullandigim guzergahimda bildigim bos virajlarda yanlarim keyif alirim ve su ana kadar tehlikeli bir durumun yanina bile yaklasmadim.

Uzaktan seyredip de panik yapip kufur edenler biraz sakin olsunlar. Yanlamak, araba kullanirken mesajlasmaktan ya da telefonla konusmaktan daha tehlikeli degil. Cok tecrubesiz veya yanlamaya uygun olmayan bir aracta degilseniz

• Millete zarar vermeyecek yerde yapıyorlarsa (tersi durumda işler değişir) verdikleri açı ne kadar onun için bakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.