Bildirim
Arabaya fazla yağ koyduk sonuç nemi? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eczaneden büyük şırınga al, uygun hortum varsa onu da al, yoksa akvaryum hortumu al. Üst çizgiye inene kadar fazla yağı çek. Yağ sızan yerleri de balata spreyi ile temizle. Aracı bir süre kullan, tekrar kaçak yapacak mı kontrol et. Kaçak olmazsa sorun yoktur. Emin olmadan uzun yola çıkmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayisalciyim Türkçeden aldigim en iyi not 65 türkçem kötü istermisin eokul notlarimi? Şurda adam gibi soru sordum acelemiz var yardimci olmak yerine böyle yazmasaydiniz iyi olurdu
-
Türkçe kan ağlıyor -
Aynısı başıma geldi, akvaryum hortumu aldım ve motor kapağından gönderip yağı ağzımla çektim. Hortum şeffaf olduğundan ağzıma yağ değmeden pet şişeye doldurdum 2X500 ml şişe dolunca yaklaşık 1.lt yağ almış oldum hiç bir sıkıntı yaşamadım. -
Eleman bildiğin 14 yaşında, biraz meraklı ve çabuk büyümek isteyen bir 14 yaş hem de.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yahu profilinde AOG olan adamdan hayır gelir mi?
Git peçete ban içine iyice emdir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cocuklar birden buyuyor.3 ayda 10 yil yas alip birde memur oluyor.Ah bu gdolu yiyecekler.
"Mi" ayrı olacak. -
ne memuru adam emekli
holly story of hanımkeleşigetir in Turkey
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X