< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Golf 4 arabalarina,
Öğretmen Dayısı, 4 lt castrol yağ koymuş. Sonra babası bu yağ az, ben katkı da koyduruyorum diyerek, 1.5 lt daha yağ koymuş. Sonra her yer yağ oldu, ne yapacağım diyor. Resim atmış. Yağ çıkmak ister, buralarda keçeler, contalar veya hortum olur. Köfteci arabası gibi gezersin. |
noktalama işaretleri hiç kullanılmayınca yazıyı tekrar tekrar okuyarak ancak anlayabiliyoruz,bir kısmını aldırdığın zaman bence bir sorun yaşamazsın
|
derdini düzgünce bir anlasak;
şimdi 4 lt. kondu sonra 1,5 lt.daha mı kondu. bu şekilde çalıştırdıysanız o basınçla yağ zayıf bulduğu yerden patlattı gibi, sorması ayıp ama senin dayın yağcı mı, üstüne vazife olmayan şeye ne diye burnunu sokuyor, birde kaşe değil keçe diyecektin her halde... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 8 Eylül 2019; 22:24:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanimbenimkelesigetir -- 8 Eylül 2019; 22:30:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 8 Eylül 2019; 23:21:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|