Edit 2: Spontane bir kararla aracı satıp başka arabaya geçtim, ölçü de değişince lastiği kullanamadım. Kullananlar yorum yazarsa ana mesaja eklerim. Edit: Lastiği aldım, Nisan'ın ilk haftası taktırıp izlenimlerimi paylaşacağım inşallah. Umarım beklentileri karşılar. 205-55R16 ölçüsünde Premium lastik alacağım. Michelin Primacy 4'lerin Antalya'nın sıcağında kuru asfaltta yüzme yapabileceğini okuduğum ve %70 sportif bir sürüş tarzım olduğu için emin olamadım. Goodyear EfficientGrip Performance 2 her disiplinde iyi gözükmekte ancak tanesini 1.200 TL'ye bulurken, Hankook Ventus Prime 4 900 civarına gelecek, yepyeni bir lastik çok testi dahi yok, toplamda bir sette 1.200 TL fark oluşacak iki lastik arasında. Hankook 2022 Auto Bild testinde 2.ci çıkmış. (1. EGP2, 3. Primacy 4) Her disiplinde iyi gözüküyor, özellikle sportif sürüş-konfor dengesi açısından uygun gibi. Hiç forumdan deneyen oldu mu? Alırsam iki-üç haftaya yorumlarımı ekleyeceğim. Benim önceliklerim: sıcak asfaltta iyi yol tutuşu, ıslakta iyi yol tutuşu, sessizlik, virajlarda aşırı yatma eğilimi olmaması. www.tyrereviews.com 2022 Auto Bild Summer Tyre Test - Tyre Reviews and Tests https://www.tyrereviews.com/Article/2022-Auto-Bild-Summer-Tyre-Test.htm< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 12 Haziran 2022; 14:51:40 > |
Hankook Ventus Prime 4: 2022'nin En Yeni Premium Lastiği
Hankook'un yeni Ventus Prime 4 lastiği, üstün performans ve sürüş güvenliği sunmak üzere tasarlanmıştır. 2022'de piyasaya sürülen bu lastik, ıslak ve kuru zeminlerde olağanüstü yol tutuşu ve frenleme mesafesi sağlar.
Hankook Ventus Prime 4'ün Özellikleri:
- Simetrik Desen: Islak ve kuru zeminlerde dengeli performans için optimize edilmiş simetrik desen.
- Yüksek Silika Oranı: Islak koşullarda üstün yol tutuşu ve daha kısa fren mesafeleri için yüksek silika oranı.
- Çift Katmanlı Karkas: Daha iyi stabilite ve hassas direksiyon kontrolü için sağlam çift katmanlı karkas.
- Geliştirilmiş Oluk Tasarımı: Suları etkili bir şekilde tahliye eden ve suda kızaklamayı en aza indiren geliştirilmiş oluk tasarımı.
Ventus Prime 4 Yorumları:
Hankook Ventus Prime 4 lastiği, kullanıcılar arasında olumlu yorumlar almıştır:
- "205/55 R16 lastiklerimi birkaç aydır kullanıyorum ve kuru ve ıslak koşullarda olağanüstü performans sergiliyorlar."
- "Ventus Prime 4 ile daha önce hiç olmadığı kadar güvende hissediyorum. Frenleme mesafesi çok kısa ve virajlarda mükemmel yol tutuşu sağlıyor."
- "Hankook Prime 4 yorumlarını okuduktan sonra satın aldım ve pişman değilim. K135 modelini denedim ve ıslak yol koşullarında bile harika çalışıyor."
Hankook Ventus Prime 4, üstün performans, güvenlik ve konfor arayan sürücüler için mükemmel bir seçimdir. Sıkı kalite kontrol standartlarına göre üretilen bu lastik, sürücülerin yıllarca güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşamasını sağlar.