Şimdi Ara

hankook ventus prime 4 lastik sipariş ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

trendyol.com
    Hankook 225/45R17 91Y Ventus Prime 4 K135 Oto Yaz Lastiği ( Üretim:2024) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/hankook/225-45r17-91y-ventus-prime-4-k135-oto-yaz-lastigi-uretim-2024-p-805449194?boutiqueId=61&merchantId=614901

• Hayırlı olsun artık kullandıkca yorumlarsınız. Ben de kinergy eco 2 modeli ile ilgileniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı ebatta ventus prime 3'ten çok memnun kalmıştım. Lastikler 6 yıl 50 bin km olduğu halde tutunması frenlemesi gayet iyidi ama dişler baya azalmıştı, çok km yapanlar için dezavantaj olabilir. Üreticinin dediğine göre ventus prime 4 daha uzun ömürlü. Memnun kalacağınızı düşünüyorum hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kötü değil testlerde başarılı bir model ama rakiplerinin fiyatları ne alemde ona bakmak lazım

• gideri var.

• Bu lastiği Turanza Err33'den sonra 1 sene kullandım yakıt tüketimi yaklaşık 0.3 litre kadar düştü. Aracın yol tutuşu iyileşti ve patinaja düşmemeye başladı.

Yol tutuşu ve yakıt tüketimi memnun ediyor ancak diş derinliği az olduğu için 6000 km yaptıktan sonra sanki 3-4 yıllık lastik gibi gözüküyordu.

Sonuç olarak beni memnun etmişti.

• hankook ventus prime 4 

,şansıma lastiği taktirir taktırmaz kötü yağmur başladı,100 ü gecince alttan titreme oldugunu farkettim bu titreme yagmurdan mıdır ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 5 Mayıs 2024; 9:59:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt

Hissedilir belirgin bir titreme ise balans kaynaklı olabilir.

• motograter M kullanıcısına yanıt

lastiği takarken yanlış balance mı yaptılar acaba

takan yere geri dönün bir daha balans yapsınlar.

ehliyet yeni herhalde. 90 dan beri araba kullanıyorum yağmurdan titreyen lastik görmedim  

• daha önce hankook ventus s1 evo2 k117 model lastik kullanmıştım berbat bir lastikti   

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

o zaman daha toysun,blance ayarı olmayan lastiğe binmemişsin hiç

• Problem çözüldü mü ?

• Hocam keske lassa alsaydiniz bende 225 45 17 lassa var 24 uretim tas gibi lastik tanesi 3300 e patladi garantiside var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynen çok toyum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.