|
Bildirim
|
Primacy serisine iyi diyen sofor koltuguna oturmasin canimiza kasti mi var nedir. Hayatim boyunca boyle kotu yol tutan,ses yapan lastik gormedim.
|
Sırf gömmek için yazılmış bir mesaj. Acaba hiç p3 kullandınız mı ?
|
Bence sen aracına baktır...
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-ADAC-Summer-Tyre-Test-205-55-R16.htm Sen hangi kriterle Primacy serisi kötü diyorsun bre zındık? |
1 ay önce aldım. Aracımın sınırlarınıda zorlayarak denedim. Geri götürme gereği duymadım.
Hatta sadece primacy 4ten sonra birdaha continental almayacağım diyebilirim. Bunlar benim jetta araçta edindiğim tecrübeler tabi. Farklı araçta neler yapar bilemem. |
3 sene ve 38000 km dir kullanıyorum 2011 1.6 tdi octavia da ve araci aldığım sahibi 5.000 km kullanip bana satti. Şükür hiç sıkıntı yasamadim. Ne yol sesi ne yol tutuşu. Allah nazarlardan saklasın. Bidaha olda primacy 3 alırım geliştirmişler hatta primacy 4 alirim valla.
|
Yaklaşık 2 yıl önce aldığım sıfır aracın üstünde gelmişti Primacy 3, 5.500 km dayanabilmiştim sadece, söktürüp Eagle F1 Asymmetric 3 taktırmıştım. Primacy 3 kadar yol tutuş özürlüsü lastik görmedim.
4 değil isterse 14. nesli çıksın Primacy serisine ilişeceğimi sanmıyorum. |
golf 7 aracıma primacy 4 lastik aldım. 4 senelik pirelli p7 deneyimimden sonra bu lastik için bilgi vermek istedim.
Ebat : 225 45 R17 ( Tüketim : B , Yağmur : A , Ses :68db) Artıları: Kesinlikle sessiz bir lastik Konforlu, çukur ve tümseklere daha iyi tepki alıyorum Daha iyi yola tutunuyor ( Aracımdaki patinaja düşme sorunu (muhtemelen eskimiş lastik kaynaklı) sona erdi) Tutunmanın artışı sonrası tüketimin düşeceğini düşünüyorum Eksileri: Viraj performansı beklentimin altında kaldı fakat lastiğin çok yeni olması kaynaklı olabilir.Belirli bir süre sonra lastik daha iyi tepki verecektir. Kısacası konfor ve tüketim için primacy 4 , spor kullanım için pilot sport 4 derim. |
GÜNCELLEME: 1,5 yılda toplam 22.000 km yol yaptım, şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.
|
Goodyear EGP kadar sessiz ve kuruda ondan çok daha iyi tutuyor. Islak denemedim. EGP kendini geliştireceğine, daha ucuz diye saçma sapan 3 kanallı versiyonu piyasaya itelediği gün gözümde bitmişti.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 9 Mart 2018; 8:12:27 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 27 Mart 2018; 13:9:18 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 9 Mart 2018; 21:42:23 > |
|
|