Şimdi Ara

Yeni Michelin Primacy 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
97.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Primacy michelin en kötü lastiğidir. bunu çok net söylüyorum almayı düşünenler var ise kesinlikle uzak durmalı. virajlarda taklaya gelmeniz an meselesi.

ps4 alın ya da goodyear asym 3 alın kafanız rahat olsun. michelin bayisinin bile önermediği bir lastik nedeni ise "abi alan 2 gün sonra geri getiriyor" kararı siz verin
  • duggac kullanıcısına yanıt
    1 ay önce aldım. Aracımın sınırlarınıda zorlayarak denedim. Geri götürme gereği duymadım.

Hatta sadece primacy 4ten sonra birdaha continental almayacağım diyebilirim.

Bunlar benim jetta araçta edindiğim tecrübeler tabi. Farklı araçta neler yapar bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Primacy serisine iyi diyen sofor koltuguna oturmasin canimiza kasti mi var nedir. Hayatim boyunca boyle kotu yol tutan,ses yapan lastik gormedim.
    Sırf gömmek için yazılmış bir mesaj. Acaba hiç p3 kullandınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 27 Nisan 2018; 12:57:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Guncel aracimda primacy3 olup olmadigi uzerine 1 milyon lira bahse var misin? Ben p3 var diyorum ;)

• Sesini konforunu vs. sini bilmiyorum, bu markanın hangi modeli olursa olsun ülkemizin düsük kalitedeki parlamış asfaltında ciddi tutunma zayıflığı gösteriyor. Kendi kullanıcı tecrübemdir... İyi tutuyor diyen varsa kendini kandırır, primacy 3 ve ps4 kullandım ve direkt 1 sezon sonunda sattım. Primacy 4 de muhtemelen öyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: andios

1 ay önce aldım. Aracımın sınırlarınıda zorlayarak denedim. Geri götürme gereği duymadım.

Hatta sadece primacy 4ten sonra birdaha continental almayacağım diyebilirim.

Bunlar benim jetta araçta edindiğim tecrübeler tabi. Farklı araçta neler yapar bilemem.
    Hocam Epey Araştırdım, Benim araçta Jetta ve araçta Michelin var ama ben memnun değilim...

Araştırmalarım ContiPremiumContact 5 diyor...

Türkiye şartları için en iyi lastik diyorlar... Bilemedim... Siz virajlara girdiniz mi mesala uzun yolda 140 la falan %5 eğimli normal akan virajlarda tutunma nasıl? Araç kaç motor?
  • SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Baba yine gomdu bir trollu daha. Ahahhah :$

• quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Hocam Epey Araştırdım, Benim araçta Jetta ve araçta Michelin var ama ben memnun değilim...

Araştırmalarım ContiPremiumContact 5 diyor...

Türkiye şartları için en iyi lastik diyorlar... Bilemedim... Siz virajlara girdiniz mi mesala uzun yolda 140 la falan %5 eğimli normal akan virajlarda tutunma nasıl? Araç kaç motor?

Alıntıları Göster
    Evet bahsettiğiniz şartlarda denemelerim oldu. Önceki sayfalarda yazmıştım ;
    Yeni Michelin Primacy 4

Ben continental premium contact 5 kullandım memnun kalmadım bir daha da almam conti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 30 Nisan 2018; 7:20:17 >

• Primacy 4 lastik de kampanya vardı. Tanesi 275 liradan bulunduğum şehirdeki bayiden aldım. Almanya üretim. şubat 18 tarihli. Çarşamba günü gelecek.

Alacak olanlar kaçırmamalı. Şehirlere göre fiyat değişir mi bilmiyorum, makul fiyatlarda şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkBlue23

Primacy 4 lastik de kampanya vardı. Tanesi 275 liradan bulunduğum şehirdeki bayiden aldım. Almanya üretim. şubat 18 tarihli. Çarşamba günü gelecek.

Alacak olanlar kaçırmamalı. Şehirlere göre fiyat değişir mi bilmiyorum, makul fiyatlarda şuan
    çok iyi fiyata almışsınız. Ben indirimli diye 309TL ye almıştım. Şimdilerde sanırım 340Tl lerde geziniyor.
  • quote:

Primacy 4 lastik de kampanya vardı. Tanesi 275 liradan bulunduğum şehirdeki bayiden aldım. Almanya üretim. şubat 18 tarihli. Çarşamba günü gelecek.

Ölçüleri nedir?

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    205 55 R16 hocam

ben Ps4 ile bu lastik arasında kalmıştım, bunu seçtim. Umarım 1 sorun yaşamam
  • quote:

205 55 R16 hocam

ben Ps4 ile bu lastik arasında kalmıştım, bunu seçtim. Umarım 1 sorun yaşamam
    Çok iyi hocam. Hangi şehir, bayi? 340a takma dahil aldım diye seviniyordum :) 275 harika.

• Bu lastiği kullananlar ayrıntılı yorum belirtirse sevinirim. Goodyear egp kullanıyorum, 55 bin oldu ve 5 mm diş derinliği var hala. Sertleşme yok, yanal tutuş güzel ama bugün 15-20 km hızla dönerken önüme bisikletli çıktı.

Ani fren yaptım kuru zemindi ama abs sürekli devredeydi. Lastik galiba ömrünü doldurmuş. Egp sessizlik ve konforundan oldukça memnundum. Ona göre kıyaslarsak, artı ve eksileri nelerdir. Yurtdışı yorumlar olumlu gibi ama kıyas pek yok.

Lütfen p3 kullanıp memnun kalmayanlar, oradan yola çıkıp yorum yapmasın. Bu kimseye fayda sağlamıyor. Goodyear’ ın da eg ve egp serileri farklıydı. Eg’ den kimse memnun değildi ama egp ile çığır açtılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stasi -- 6 Mayıs 2018; 16:3:54 >
  • 215/50/17 kadar lanet bir ebat yok. 16" olanı 310 TL olan lastiğin bu ebatta olanı 630 TL.

Sırf bunun yüzünden lastik değiştiresim gelmiyor. 4 tane lastik 2600 TL hayırlı işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

Sesini konforunu vs. sini bilmiyorum, bu markanın hangi modeli olursa olsun ülkemizin düsük kalitedeki parlamış asfaltında ciddi tutunma zayıflığı gösteriyor. Kendi kullanıcı tecrübemdir... İyi tutuyor diyen varsa kendini kandırır, primacy 3 ve ps4 kullandım ve direkt 1 sezon sonunda sattım. Primacy 4 de muhtemelen öyle..
    Selam.

Parlamış asfalt için önereceğiniz lastik var mı?

İzmir ve Ankara’da benzer asfaltlarda ben de sorun yaşadım çünkü, özelllkle Michelin’ler üst viteslerde bile patinaja neden olabiliyordu hatta.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu tür asfaltta en iyi tutunma continental grubunda gibi geliyor bana, kullandığım bir çok markadan sonra bu kararı verdim, semperit grubu da ekonomik olarak alternatif olabilir, o da continental'e bağlı markalardan, bazı modelleri almanya üretimi.

Goodyear da yine conti kadar olmasa da başarılı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |RS| -- 7 Mayıs 2018; 9:14:26 >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    CC var. Mevsim geçişlerinde bahsedilen zeminde bitik lastikten daha bitik davranıyor.
  • |RS| kullanıcısına yanıt
    Parlamış asfalt ne kadar ilginç bir asfalt. En kral lastikler ile bile tedirgin ediyor.

Continental pc5 lokum normalde ama Parlamış asfaltta nasıl olur bilmem.

• |RS| kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Modifiyeli Ford ve Opel’lerimde genelde Michelin olurdu ve parlak asfaltta tutunma çok azdı, şuan Tucson 1.6 Turbo var üzerinde de Continental’in CSC5 SUV’u.

Sedan gibi tutunma özellikleri beklemiyorum ama yine de gücünü bir nebze keyfe çevirebilmek için asfaltta keyif veren modelleri bilmek istedim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.