Şimdi Ara

Yeni Michelin Primacy 4 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
97.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ersin310

merhaba,

ben de pilot sport ile primacy arasında kaldım. benim aracın ölçüleri için ikisi de aynı fiyat.

aklıma takılan konu ses seviyesi primacy de 68db, ps4 te 71db olarak görünüyor. günlük kullanımda gürültü ve konfor olarak çok fark eder mi acaba?

@The Division Bell , @ex_silver

Ps4 bir performans lastiğidir.Eğer sizin için öncelik konfor ve sessizlik ise P4 almalısınız.Çok uçurum fark olmaz ama illaki fark olacaktır.Çünkü üretim amaçları farklı

• Bridgestone turanza kullanıyorum.
    Primacy 4 almak istiyorum ama aracımdaki lastikler çok yeni.
    Kaça alırlar? Bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ex_silver kullanıcısına yanıt

teşekkürler. lastik yanakları 45 olduğu için zaten çok yumuşak bir sürüş beklemiyorum. sadece aradaki 3 db aklımı kurcaladı, çünkü kağıt üzerinde az gözükse de gerçekte oldukça yüksek bir fark. şimdiki lastiklerim nokian line serisi ve bana baya gürültülü geliyor (biraz da yaşı itibariyle). ayrıca bir tanesinin yanakta balon oluştu. bu açıdan bakınca ps4 daha dayanıklı olacaktır p4e göre sanki. tam kararımı veremedim ama büyük ihtimalle sonuç ps4 olacak.

ekleme: pilot sport 4 tercih ettim, yol tutuşu söylendiği gibi muazzam, şimdilik çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin310 -- 24 Aralık 2021; 14:17:30 >
  • Matraxater kullanıcısına yanıt

O ebatta en ucuz 878 lira bu lastik bende zamanında Araştırdım fiyat yüksek geldi

hankook eco 2 aldım a-b değerleri

s1 a-b etiket değeri

s2 a-a etiket değeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.