Şimdi Ara

Yeni Michelin Primacy 4 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
97.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hslk

Allah ını seven bir lastik tavsiye etsin daraldım 😊. Tam birine karar veriyor gibi oluyorum olumsuz yorumlar görünce vaz geçiyorum. Anlamamakla beraber yaptığım araştırmaya göre aklımdakiler ventus prime 3, contak 6, primacy 4, efficent grip. (Yazım hatası olabilir).5 buçuk yıldır kullanmakta olduğum ise ventus prime 2. Araç 2013 jetta. Virajlarda savurmasın, ses yapmasın ve tabi güvenli olsun. Lütfen başka isteğin var mı diye de sormayın.😁
    F/p Falkenlere bak tavsiye ederim.

Senin listedekilerden Primacy 4 al geç, fazla düşünme çıkamazsın içinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Size ve vaktini ayırıp cevap yazan diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bu işin sonu yok birini alıp geçmek lazım. 🤗

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Primacy 3 mü 4 mü ?

teknik farkı nedir?
  • Volvo V40 otomobilimde MP3 var; bu lastik kadar sesli bir lastik yok!
    Not: Aracın davlumlazlarında ve kaputta ses yalıtım malzemesi olan keçeler vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: evil2302

Volvo V40 otomobilimde MP3 var; bu lastik kadar sesli bir lastik yok!
    Not: Aracın davlumlazlarında ve kaputta ses yalıtım malzemesi olan keçeler vardır.
    Konu: Yeni Michelin Primacy 4

Cevap : Michelin Primacy 3
    https://forum.donanimhaber.com/michelin-primacy-3-aldim--68930435-5 sanırım buradan devam edebilirsiniz

• 4 adet primacy 4 alıp taktırdım yaklaşık 5 aydır kullanıyorum değerlerine göre çok gürültülü bi lastik otobanda bile uğultudan kurtulmak için müzik sesi açıyorum yol tutuşu virajlarda güven vermiyor kayıyor belki araçtan kaynaklanıyordur araç golf 6 belki de üretim hatası vardır önceki aracımda energy saver vardı çok sessizdi buna göre özetle değerlendirecek olursam fiyatına göre değmez daha ucuz lastik alıp binilebilir

• Geçen hafta 1700 km yol yaptım. Hiçbir kayma, yol tutuş problemi yaşamadım. Lastikleri 25000 km dir kullanıyorum. Araçta spor yay var ve lastiklerin ebatı 225/45/17
    Bu arada Michelin avukatı değilim, fanı hiç değilim. Kullandığım için tecrübelerimi paylaşıyorum.
  • Sıfır aldığım Egea 1.3 Egea yaa, Continental Eco Contact 6 94V XL lastik takmışlar. Asfalt yolda, bir cismin üstünden geçtim, sol arka lastik yanak-taban kısmının bileşim yerinden yarılmış küçük bir yarık.

Aynı lastikten alayım dedim, Bu lastiği bulamadım, hiç bir yerde Ankara da. Continental bayilerine sordum yok diyorlar, belki ay başında gelir diyorlar. 91V olan varmış, 94V XL olan yok.

Lastikçi toptancı tanıdığı olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 17 Temmuz 2019; 12:28:55 >
  • selamlar,
    Kia ceed 2014 model araç için lastik araştırıyorum.
    inanılmaz zorlandım kararvermekte.
    lastik bayilerine gittim saçma sapan yaklaşımlar yaşadım,adam akıllı bilgi alamadım.sadece satmak istedikleri marknın modeli iyi gerisi korkunç.
    forum sitelerine giriyorum herkes bir markanın modeline saplanıp milyon dolarlık markaları kötülemekle yarışıyorlar.Araç,yol ce sürücü hatalarını sadecelastiğe yüklemişler sanki.Adamlar milyonlarcadolar arge ye harcıyorlar ama türkiyedeki forumlarda iki saniyede harcanıyorlar
    en iyisini aramıyorum,kullanımıma en uygununu arıyorum.
    güvenlik,yağmurlu havalar için güvenlik önemli.
    dört mevsim sordum bayilere bidövmediklerikaldı herhalde yaz için ayrı kış için ayrı lastik almamı istiyorlardı :)
    oysa ben hafif buzlanmada,izmirden manisaya yada bozdağa giderken (tepelereçıkmayacağım) güvenle kullanmak istiyorum.
    izmir gibi yerlerde kar yağmıyor ama buzlanma hiç olmuyor değil.Hatta böyle şehirlerde daha tehlikeli çünkü yollar için önlem alınmıyor.Yazın dört mevsim anlamsız olur diye yaz lastiği olarak seçimimi değiştirebilirim.(cross climate lastikler çok şık görünüyordu oysa)

arabada orjinal Hankook var,artık parçalanma derecesinde 48.000 km dayanmış.

michelin i marka olarak seviyorum.ama türkiye ye uymaz diyor herkes.

225 / 45/17 boyutlarında lastik arıyorum.

• Sizinle aynı noktadayım, aynı düşüncelerdeyim. Satıcılar fazla satılmayan marka ve model lastikleri satmaya çalışıyor çünkü kar marjı daha yüksek oluyor. Bizim gibi İzmirde olanlar için dört mevsim en mantıklı seçim. Ben michelin conti ve nokian arasında kaldım. Ama michelin alınca sanki kafam daha rahat olacak gibi geliyor. Bu sefer yeniden primacy4 mü alsam cross climate mı alsam çukuruna düştüm. 215 50 17 ile takipteyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nokian'ın yeni bir modeli çıkmış wetproof gibi bir adı vardı, bakabilirsiniz. Özellikle ıslak performansı çok iyi diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: puntaliso

selamlar,
    Kia ceed 2014 model araç için lastik araştırıyorum.
    inanılmaz zorlandım kararvermekte.
    lastik bayilerine gittim saçma sapan yaklaşımlar yaşadım,adam akıllı bilgi alamadım.sadece satmak istedikleri marknın modeli iyi gerisi korkunç.
    forum sitelerine giriyorum herkes bir markanın modeline saplanıp milyon dolarlık markaları kötülemekle yarışıyorlar.Araç,yol ce sürücü hatalarını sadecelastiğe yüklemişler sanki.Adamlar milyonlarcadolar arge ye harcıyorlar ama türkiyedeki forumlarda iki saniyede harcanıyorlar
    en iyisini aramıyorum,kullanımıma en uygununu arıyorum.
    güvenlik,yağmurlu havalar için güvenlik önemli.
    dört mevsim sordum bayilere bidövmediklerikaldı herhalde yaz için ayrı kış için ayrı lastik almamı istiyorlardı :)
    oysa ben hafif buzlanmada,izmirden manisaya yada bozdağa giderken (tepelereçıkmayacağım) güvenle kullanmak istiyorum.
    izmir gibi yerlerde kar yağmıyor ama buzlanma hiç olmuyor değil.Hatta böyle şehirlerde daha tehlikeli çünkü yollar için önlem alınmıyor.Yazın dört mevsim anlamsız olur diye yaz lastiği olarak seçimimi değiştirebilirim.(cross climate lastikler çok şık görünüyordu oysa)

arabada orjinal Hankook var,artık parçalanma derecesinde 48.000 km dayanmış.

michelin i marka olarak seviyorum.ama türkiye ye uymaz diyor herkes.

225 / 45/17 boyutlarında lastik arıyorum.
    Kararımı Bridgestone Turanza 005 olarak belrledim ve aldım,şimdilik bir sorun yok. kötü lastik olduğunu düşünmüyorum piyasada

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Primacy 3 mü kullandınız.
    Bende michelin energy saver kullanıyorum. Lastiklerim ömrümü tamamlamak üzere primacy 4 düşünüyorum.

• Yağmur performans ı arıyorsanız continental gayet iyi

• P4 aldığıma köpekgibi pişmanım geçen gün kırmızı ışıkta duran arabaya hızım 40 olmasına rağmen Kaya Kaya gidip vurdum Allah’a şükür sadede panjur çatladı değiştim kurtuldum. Michelin diye dünya para verip aldım yaz başı allah bin belasını versin kesinlikle almayın bu lastiği 3 serisi vardı üstünde kayıyor eskidi diye gittim bunu aldım bin beter çıktı sakın ALMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 8 Ekim 2019; 10:31:18 >
  • Kia ceed aracimda primacy 3 kullandim hic memnun kalmadim sadece ilk 5000km falan iyi bir lastik sanirim..2 de tam gaz kuru asfaltta ve fren yaparken cok kayiyordu 20bin km olmasina ragmen degistirdim..herzaman en pahali lastikleri aliyordum bu sefer deneme amaciyla falken ze914 modelini aldim..bunca yil bosuna bu kadar para vermisim diyorum yari fiyatina mukemmel bir lastik ozellikle islak zeminde inanilmaz tutusu var kesinlikle kaymiyor

• 20 bin km' dir kullanıyorum, bugüne dek kullandığım en iyi yaz lastiği diyebilirim. Yol tutmuyor diyenlerin büyük ihtimalle araçlarında bir sıkıntı vardır veya aldıkları lastikte üretim hatası vardır. Lastik yumuşak ve sessiz, kuru ve ıslakta adeta yola yapışıyor. Yumuşak olması dayanıksız olduğu anlamına gelmesin. İstanbul yolları gibi, berbatlıkta bir numara olan yollarda dahi, balon veya yarılma vb. sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stasi

20 bin km' dir kullanıyorum, bugüne dek kullandığım en iyi yaz lastiği diyebilirim. Yol tutmuyor diyenlerin büyük ihtimalle araçlarında bir sıkıntı vardır veya aldıkları lastikte üretim hatası vardır. Lastik yumuşak ve sessiz, kuru ve ıslakta adeta yola yapışıyor. Yumuşak olması dayanıksız olduğu anlamına gelmesin. İstanbul yolları gibi, berbatlıkta bir numara olan yollarda dahi, balon veya yarılma vb. sorunla karşılaşmadım.
    Yaklaşık 32.000 km oldu kullanalı. Hala çok memnunum.
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Continental ContactPremium 6 ile Michelin Primacy 4 arasınsa kaldım. Sessizlik, konfor ve fren mesafesi önemli benim için. Öneriniz ne olurdu? @stasi @zed

• quote:

Orijinalden alıntı: Witwickyyy

Continental ContactPremium 6 ile Michelin Primacy 4 arasınsa kaldım. Sessizlik, konfor ve fren mesafesi önemli benim için. Öneriniz ne olurdu? @stasi @zed
    Farklı olacak ama Continental Sport Contact 5 kullanmıştım 225 40 18 ebatında, ondan da genel olarak memnundum. Hangisini seçersen seç pişman olacağını sanmam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.