Şimdi Ara

Yeni Michelin Primacy 4 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
97.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kışlıklardan (Alpin A4) Primacy 4 lere geçtim, 1200 km yol daha yaptım, bence oldukça başarılı. Fiyat performans lastiği mi? Değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun 205 55 16 primacy 4 taktirdim.1400 tl,rot ayari,balans ayari,sibop degisimleri ve nitrojen.Lastik 2019 subat uretimi.Yer diyarbakir.Lastik baya yumusak,yol sesi hic yok gibi,yagmurlu havada frenleme super.Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende aldım primacy 4 güzel lastik goodyeardan geçtim aralarında epeyi fark var bende 2600 aldım 205 50 r17 w93

• Cpc6 daha iyi lastik

• michelin'in şu ana kadar yazlık olarak tek başarılı lastiği vardı, o da pilot serisi lastiklerdi. şimdi de primacy 4 lastikler çıktı. bu yeni lastiklerle michelin ilk defa uzun yıllardan sonra yapılan testlerde üst sıraları zorlamaya başladı. yani gelişme var.
  • Ps4 alacaktım yorumlardan sonra alasım kaçtı

• Cpc 6 ile primacy 4 arasında kaldım.

Şu anki lastiklerim cpc5 yaklaşık 5. Yılımızı tamamlıyoruz. Herhangi bir eksi noktasını görmedim diyordum ama bugün bartına giderken yağmurlu yolda araba bildiğin kayıyordu. Değiştirmem lazım sanırım.

Sizce cpc6 mı yoksa primacy 4 mü?

• primacy 4 R17 almayı düşünüyorum focus aracıma. İstanbul şartlarında kullanımı nasıl olur acaba?

Ayrıyetten yağmurlu havalardaki performansı nasıl?

Birde crossclimate kullanıyordum çok fazla çatlak ve aşınma oldu bundada aynı şeyi yaşar mıyız acaba?
  • merhaba,
    michelin primacy 4 aldım. 2 lastik kullanım dışı kaldı. Araçta continental 2 lastik ve yeni aldığım 2 adet p4 var.
    100 km yol kat ettim.
    ...
    düzgün asfaltta çok iyi, bozuk asfaltta iyi değil. Stabilize yolu düşünmek istemiyorum.
    ...
    biraz daha kullanıp yoruma ek yazayım.
    tanesi 600 lira 2019 10.hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

Cpc 6 ile primacy 4 arasında kaldım.

Şu anki lastiklerim cpc5 yaklaşık 5. Yılımızı tamamlıyoruz. Herhangi bir eksi noktasını görmedim diyordum ama bugün bartına giderken yağmurlu yolda araba bildiğin kayıyordu. Değiştirmem lazım sanırım.

Sizce cpc6 mı yoksa primacy 4 mü?
    205 55 16 için aynı ikilemde kalmıştım.

İflah olmaz bir continentalci olmama rağmen (bisikletlerimin bile lastiklerini continental alıyorum) , son testlerde CPC6 1. P4 2. olduğu halde ben gittim Michelini aldım. Çünkü Michelin 3 dB daha sessiz ve bu benim için önemli .
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Hocam lastik sesi tek handikapı olarak görüyorum ben de. Kafamı kurcalayan şey ise Conti Premium Contact 6 genelde Primacy Sport Contact ile karşılaştırılıyor. Primacy 4 sanırım daha düşük kalıyor bu segment yarışında

• Dizel otomatik Astra aracimda Primacy 3 var.

Lastik yumusak sessiz ama kayiyor arkadas. Gaza ani bastigimda patinaja dusuyor ve virajlara sert girersem kayiyor ilginc sekilde.

Kis lastiklerim Debica marka idi cok daha guvenli giriyordum virajlara, patinajda yoktu kalkislarda.

Sifir olarak almam dogrusu ama uzerinde bu cikti kullaniriz :) Sessizligi yumusakligi iyiydi hakkini da vereyim o acidan.
  • Arkadaşlar golf 7 aracımda 16 inç jant ve conti 5, 205-55-16 lastiklerim vardı, sonran 17 inçlik dijon jant a geçip (higline jantı) mchelin piramcy 4, 225-45-17 lastik aldım, normalde viraj performansı artması gerekirken, eski jant ve lastiğimle 60-70 km hızlarla girdiğim yanal keskin virajlarda Şuan arkadan kayma yaşıyorum, araç resmen arkayı bırakıyor, direksiyondan kontra veriyorum, esp devreye giriyor. Bu beni inanılmaz tedirgin etti. Acaba diyordum 17 inç jantlardan mı kaynaklanıyor fakat buradaki yorumları okuyunca iyiden iyiye mchelin primacy 4 lerden şüphenmeye başladım. Lastik 68 dsb sessiz fakat conti 5 lerden çokta sessiz değil belki bu 205 den 225 e geçmemden kaynaklanmıştır. Tek artısı 16 inçten 17 inç janta geçince değişmeyen konfor oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice_burkay -- 31 Mayıs 2019; 10:22:52 >
  • ice_burkay İ kullanıcısına yanıt
    ESP yazılım ayarları 16 ya göre yapılmış olabilir mi acaba? 17 ye geçince uyumlu olmadığı için kayma yapmış. Sadece bir düşünce. Ölçüler aynı normalde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

ESP yazılım ayarları 16 ya göre yapılmış olabilir mi acaba? 17 ye geçince uyumlu olmadığı için kayma yapmış. Sadece bir düşünce. Ölçüler aynı normalde.
    Olamaz 4 lastikte aynı boyuttaysa.

• Allah ını seven bir lastik tavsiye etsin daraldım 😊. Tam birine karar veriyor gibi oluyorum olumsuz yorumlar görünce vaz geçiyorum. Anlamamakla beraber yaptığım araştırmaya göre aklımdakiler ventus prime 3, contak 6, primacy 4, efficent grip. (Yazım hatası olabilir).5 buçuk yıldır kullanmakta olduğum ise ventus prime 2. Araç 2013 jetta. Virajlarda savurmasın, ses yapmasın ve tabi güvenli olsun. Lütfen başka isteğin var mı diye de sormayın.😁

• quote:

Orijinalden alıntı: hslk

Allah ını seven bir lastik tavsiye etsin daraldım 😊. Tam birine karar veriyor gibi oluyorum olumsuz yorumlar görünce vaz geçiyorum. Anlamamakla beraber yaptığım araştırmaya göre aklımdakiler ventus prime 3, contak 6, primacy 4, efficent grip. (Yazım hatası olabilir).5 buçuk yıldır kullanmakta olduğum ise ventus prime 2. Araç 2013 jetta. Virajlarda savurmasın, ses yapmasın ve tabi güvenli olsun. Lütfen başka isteğin var mı diye de sormayın.😁
    nokian wetprof

urun.n11.com
    Nokian 205/55 R16 91v Wetproof Yaz Lastiği 2019 - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/nokian-20555-r16-91v-wetproof-yaz-lastigi-2019-P316549357

• Golf 7 arabam fabrika çıkışı turanza er 300 ile gelmişti 4 yılın sonunda ancak 1-2 mm aşınma yaptı gerçekten sesli ama dayanıklı bir lastikti artık catlamaya baslamıştıki değimeye karar verdim aklımda bu ebatta 205 55 16 için 4 marka model vardı conti pre concat 6 bridgestone t005 goodyear egp ve michelşn pri4 hepsini inceledim ve contiden yana karar verdim 2000km ist içi kullanım yaptım şimdilik gayet iyi ne kaydırma ne esp ne fren sıkıntısı gayet başarılı açıkcası her lastikle ilgili iy kötü yorum yapılıuor ama sonucta en iyiler bunlar seçip almak lazım tabii araba karakteristliğide önemli golf için conti 6 yada egp bence en uygun lasitkler nedenide sert amortisöre bu tür yumuşak yada orta sert lastk almak gerekir di

• Bu lastik önceki seri olan 3 serilerinde ki gibi taş , iğne vs topluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

Kışlıklardan (Alpin A4) Primacy 4 lere geçtim, 1200 km yol daha yaptım, bence oldukça başarılı. Fiyat performans lastiği mi? Değil
    GÜNCELLEME: 1,5 yılda toplam 22.000 km yol yaptım, şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.