Şimdi Ara

Michelin Primacy 4+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni çıkan bu lastiği deneyimleyeniz oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Michelin Primacy 4 ve Primacy 4+ Lastiklerinin Karşılaştırması

Michelin Primacy 4 ve Primacy 4+, Michelin'in önde gelen yol lastiği serileridir ve her ikisi de üstün performans ve güvenlik özellikleriyle bilinmektedir. Ancak bu iki lastik modeli arasında bazı önemli farklar bulunmaktadır.

Performans:

• Primacy 4+, Primacy 4'e göre daha da geliştirilmiş bir sırt desenine ve bileşime sahiptir, bu da daha iyi yol tutuşu ve daha kısa fren mesafeleri sağlar.
    • Primacy 4+, özellikle ıslak zeminde daha iyi yol tutuşu sunarak daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlar.

Konfor:

• Primacy 4+, daha sessiz bir sürüş sağlar, böylece yol gürültüsünü azaltır ve kabinde daha konforlu bir ortam yaratır.
    • Primacy 4+'ın daha esnek sırtı, daha yumuşak bir sürüş deneyimi sunar.

Dayanıklılık:

• Michelin Primacy 4 ve 4+ lastikleri, uzun ömürlüdür ve mükemmel dayanıklılık sağlar.
    • Primacy 4+'ın daha sağlam sırtı, daha uzun treadwear ve daha uzun lastik ömrü sunar.

Diğer Farklar:

• Primacy 4+, Primacy 4'ten biraz daha pahalıdır.
    • Primacy 4+, geniş bir araç yelpazesi için çeşitli ebatlarda mevcuttur.

Hangisini Seçmelisiniz?

Primacy 4 ve Primacy 4+, her ikisi de mükemmel yol lastikleridir, ancak ihtiyaçlarınıza bağlı olarak hangisini seçmeniz gerektiği konusunda size yardımcı olacak bazı ipuçları:

• En iyi yol tutuşu ve fren mesafesi için Primacy 4+'ı tercih edin.
    • Daha konforlu ve sessiz bir sürüş deneyimi için Primacy 4+'ı seçin.
    • Daha uzun lastik ömrü ve dayanıklılık için Primacy 4+'ı tercih edin.

Primacy 4 veya Primacy 4+ arasında zorlanıyorsanız, aracınız için en iyi lastiği seçmenize yardımcı olabilecek bir otomobil teknisyenine danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunu yada Hankook vp4 almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde bilgi yok ne yazık ki.

• Primacy 4 kullanıyorum belki fikir verir
    Yumusak sessiz ama yol tutus anlamında çok iyi değil ama kötüde değil özellikle düşük hızda sert manevrada önden kayma cok yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Primacy 4 ler var, sessiz lastik ama ıslak zeminde kaydırak gibi kayıyor, fren mesafesi acayip uzun ve yol tutuşta sürekli önden kayıyor. Kısacası kötü lastiğe + koyunca çok bişey değişmemiştir

• Primacy 4+ aldım, lastikçinin ısrarı üzerine. Eski lastiklerim turanza t001 idi ve yeniydi. Ben fark olarak gördüğüm, sadece yoldaki uğultu sanki biraz azaldı. Onun dışında çok fark göremedim, ıslakta kullanmadım ama ıslakta çok iyi dediler. Birkaç gün önce arkadaşım aracına t005 aldı ve çok konforlu olduğunu söyledi.

Ben bu primacy 4+ ı sırf konfor için aldım, belki de konforludur bişey demiyorum, demek istediğim turanzaların sanılanın aksine sert ve konforsuz olmadığı.
    Yani çok sert konforsuz lastiğiniz varsa primacy 4 veya + (plus) alın. Ancak turanzaların kötü olmadığını bilin, özellikle t005 gayet konforlu lastik.
    Aldığım primacy 4+ henüz bir haftalık, ilerde fikrim değişir mi bilmiyorum ancak boşuna para ödemişim gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 25 Mayıs 2022; 0:27:2 >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Hocam T005,T001'e göre çok yumuşak, farklı karakterde lastikler. T005 i 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Kuru ve ıslak zemin farketmeksizin yol tutuşu harika. Ses yapma konusunda çok iyi sayılmaz ancak bu konu hariç her konuda çok iyi bir lastik. Kesinlikle tavsiye ederim.

Michelin Primacy hakkında bilgi sahibi değilim. Energy Saver kullanmıştım, klasik ekonomi sınıfı bir lastikti, ıslakta zayıftı.

• Michelin e primacy 3 ten sonra onyargiliyim.

2 senelik lastik pürüzsüz asfaltta dansediyordu adeta.
    Kavşaktan biraz sert dönmek zorunda kaldım, kaldırımlara çıkmaktan zor kurtardım.

Belki iyidir ama ben almam bida.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Continental EcoContact 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2016 model focusumda primacy 4 lastikleri yeni almıştım 2 ay önce aracı sattın ancak p4 lastikler yumuşak sessiz konforlu ancak yol tutuşu focusu bile yan yatırır hale getirdi virajlarda. Standart kullanıcı için p4 lastikler iyidir ancak biraz daha agresif kullanan kişiler için yetersiz kalabilir.

• MücahitBayram55 M kullanıcısına yanıt
    Michelin pilot sport modeli hariç yanaklar aşırı yumuşak hocam maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

Evet hocam kullanınca farkediyorsun sessiz yumuşak ama o sessizlik ve yumuşaklığı sağlamak için lastiği hamur gibi yapmışlar oda viraj kabiliyetini çok düşürüyor.

• michelin primacy 4+'la 5000 kmyi bitirdim, premium markalara bakıyordum hatta goodyear egp2 alacaktım, continental cpc6 hem sert hem sesli diye istemiyordum, 4+'ların yeni çıktığını öğrendim, bir de yurtdışında 4+, egp2'den 20 euro daha pahalı, ama ne hikmetse ülkemizde aynı paraya satılıyor, öyle olunca en son çıkan 4+'ları aldım, şimdilik iyi tabi yeni olduğu için, özellikleri kaç km'den sonra düşmeye başlayacak ona bakmak lazım, sitesinde 4'ten daha uzun ömürlü daha güvenli diye reklamı yapılmış 4+ için, zaman gösterecek

• Michelin yorumlarında genel olarak asfalt üzerinde yüzme hissi veriyor diye okuyorum. Aracımın üzerinde gelen fabrikasyon energy saver lastiklerim de bu şekildeydi. Arka taraf viraj dönerken oynuyordu. Güzel ve konforlu lastikler ama bahsettiğim sorun olabiliyor araştırmak lazım

• Evet bugün 38-40 derece arası daha net gözlemledim ki primacy 4 te yüzme eğilimi yüksek. 2021 üretim lastikler.
    Bi goodyear egp kadar yüzmüyor ama hankook k117 gibi kararlı bir lastik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 29 Mayıs 2022; 16:23:47 >
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    4+ ların farkı diş derinliğinin daha fazla olması, yani atıyorum 6,5 mm yerine 7 mm. Bu daha uzun ömür sağlıyor doğal olarak ve 4 lerin eksi yönü olan yoğun yağmurlu ıslak yoldaki zayıflığını gideriyor daha derin dişleri ile. Ama eksi yönü daha sesli olması 4 lere göre.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaansa K kullanıcısına yanıt

4+ yerine belki 4 S1 tercih edebilirdim konfor için, bilemiyorum. S1 in değerleri AA iken, 4+ ın CA.

Turanza 001 den sonra konfor açısından pek fark göremedim 4+ ile arasında.

Bir süre daha kullanalım bakalım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.