Şimdi Ara

arabaya hortumla mazot nasıl konulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabamin yolda giderken yakıt ışığı yandı bende shellden başka yerden almam o yüzden hizimi dusurup otobanda shell aradım ve yakıt bitti bende 3 km ilerde bir po dan aldim bidonu getirdim ve arabanın yakıt deposuna yakıtı hortumla dolduramadim kapağı açtım altında galiba kapali bir yer vardı yakıt girmedi dokuldu ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanff -- 9 Ağustos 2018; 15:49:54 >

• @9FiestaM6

Konunun uzmanını çağıralım.
  • Pompanın başlığıyla uyumlu arabanın yedek lastik bölmesinde başlık olur genelde ona bir bakın isterseniz.
    Yakıtın tamamen bitmesi başka marka yakıttan daha zararlı bence o yüzden azıcık götürecek kadar alıp devam etseniz daha iyi olurmuş bence.
  • Keşke gps ten baksaydınız yakında yakıt istasyonu var mı diye. Bir de ışık yanınca minimum 50 Km daha gitmez mi araç. Nasıl bitirdiniz ki istasyona denk gelmeden.
  • İyi çılgınlık yapmışsınız değmez, bende full shell alırım ama yakıt bitecek olursa opet , bp , po dan alır geçerim. Eğer ikaz halinde yanıp sönmeye başlarsa (50km ve daha az) ilk benzinlikten 30tllik...

Konu takip dolum ile ilgili pek bilgim yok merak ettim...
  • patikliaga tam olarak nerede
  • Ford marka araçlarda depoya pompa dışında yakıt eklemeyi engelleyen bir kapak vardı sanırım. Mondeo kullanmıştım onda öyle demişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendini akıllı sanan takıntılı insan çok memlekette
  • Geç olsa da cevap veriyorum,

Ford marka araçların genelinde yakit tanima sistemi var. Bu sistem dizel araçlara benzin pompasini girmesini engelleyen bir sistem. Depo kapağını açarsanız görürsünüz zaten metal bir parca, parmaginizla ittirseniz bile acilmaz.

Nasil açarız?

1. Yol stepnenin olduğu yerde benzin kimlerden pompanin ucuna benzeyen tipa+boru tarzinda birşey olmali o aparati takip icinden aktarabilirsiniz.

2. Yol sağ ve sol baş parmağınızı bastiricaksinizno metale kuvvetli bir şekilde tak diye içeri doğru atacaktir. Sonra ekleme yapacaksiniz.

Not: Yakıtı bende shellden alıyorum sadece lakin bitecek gibi olursa opet-bp-po neresi denk gelirse alıyorum, yakit az olması hem pompaya hem motora zarari olcaktir. (minimum derece de)

Sakin yakıt bittikten sonra aracı çalıştırmaya çalışmayın, yakit filtresi hava yapar o zaman sıkıntılı durum olur, havasını almak için usta çağırmak zorunda kalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

@9FiestaM6

Konunun uzmanını çağıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 10 Ağustos 2018; 7:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Ford marka araçlarda depoya pompa dışında yakıt eklemeyi engelleyen bir kapak vardı sanırım. Mondeo kullanmıştım onda öyle demişlerdi.
    Diğer modelleri bilmem ama, Mondeo’da belirttiğiniz gibi bir kapak mevcut hocam. Fotoğrafını da eklerim birazdan.
  • yakıt pompasinin kapağindanmi
  • Kullanff K kullanıcısına yanıt
    Benim arabamda arabanın yedek lastiğinin içindeki aletlerin arasında var benim dediğim pompa ucu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.