Şimdi Ara

Arabaya led bağlama konusunda yardiminiza ihtiyacim var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektronikçi diye her uyduruğa güvenipte iş yaptırma çoğu kasap dandik dundik adamlar ancak gerçekten güven veren ve maliyetten kaçmayan yerlere yaptır ucuza iş yaptırma kazıklanırsın. o malzemeyi takmak için farın içini açacak işlem sonrasında su sızdırmazlık her yıkamadan sonra buhar yapmama garantisi ve doğru düzgün çalışma garantisi iste sen daha sorduğun anda ya yöö diye kıvırmaya başlayan adamdan uzak dur selam verse selamını alma ilişkini kes tecrübeyle söylüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulanmış fotosu varsa atabilirmisiniz.Ayrıca kısa farları yakınca sönmesini istiyorsanız 1 röle takarak çözebilirsiniz.Elektrikçiniz size yardımcı olur.
  • Hocam parklardan elektrik alırsınız ancak çıkış voltu uygun mudur onu kontrol etmek gerek.
  • Bu forum motorda su ısıtıp torpidoda çay yaoma projeleri gördü bunlar hiç ilgi çekmiyor

Harbi çılgın projeci eleman nerede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Bu forum motorda su ısıtıp torpidoda çay yaoma projeleri gördü bunlar hiç ilgi çekmiyor

Harbi çılgın projeci eleman nerede

Benim en son gordugum egzosta patlican kozleyen adam vardi
    Yola cikmadan atiyodu patlicanlari egzosa

• Isik ile beraber kac liraya hallettiniz?

• uygulanmış fotoğrafları paylaşmanızı bekliyoruz
  • Fotoğraflar bekliyoruz.Corsa C ye yapsam apaçi işi olur gibi duruyor.Birde fiyattan haber verirseniz iyi olur.

Arabaya led bağlama konusunda yardiminiza ihtiyacim var

Şu kaputla opel simgesinin arasına düşünüyorum.Sizce nasıl olur?

Veya şu farın altı ve ön tamponun far kenarında bittiği yere kadar ters Nike şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 21 Ekim 2015; 4:21:09 >
  • gokhantulu G kullanıcısına yanıt
    Merhaba ürünü nereden ve ne kadara aldiniz acaba? Birde olculeri kac cm? Son olarak resim bekliyoruz

• Orjinal olmayan her aksesuar gibi çirkin görünüyor. Tam apaçi işi. Trafikte böyle arabalar görünce istemsizce gülüyorum.

• Ben de o tarz birşey düşünüyorum. Hiç farin içine değil de ustune daha iyi olur.

http://www.aliexpress.com/item/New-2PCS-60CM-DRL-Flexible-LED-Tube-Strip-Daytime-Running-Lights-Turn-Signal-Angel-Eyes-Car/32372510798.html

Link bu da bu tarz bi ürün alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomcu -- 21 Ekim 2015; 7:20:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LENCER L kullanıcısına yanıt
    Fotografi yok ama en kisa zamanda eklemeye calisirim.
  • Toplamda 45 liraya mal oldu diyebilirim. Ledleri 11 dolara aldim çin'den. Elektrikciyede 15 lira verdim.
  • Ledleri 11 dolardan aldim. Kaputla opel simgesi arasinda guzel durcagini dusunmuyorum ama zevkler ve renkler tartisilmaz herkesin zevki farkli tabi. Ama benim fikrimi sorarsaniz sis farlarinin oldugu yere ters nike isareti seklinde guzel durur.
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Fotograflari en kisa surede eklemeye calisacagim. Urunu ali expresten aldim 11 dolardan. Olculer sizin isteginize gore degisiyor 45cm 60cm 75cm seklinde degisiyor farkli renkleride mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantulu

Ledleri 11 dolardan aldim. Kaputla opel simgesi arasinda guzel durcagini dusunmuyorum ama zevkler ve renkler tartisilmaz herkesin zevki farkli tabi. Ama benim fikrimi sorarsaniz sis farlarinin oldugu yere ters nike isareti seklinde guzel durur.

Sis farının olduğu yerde normal led var.2. dediğim yere yakışır gibi geliyr

Ürünün linkini atar mısın birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 22 Ekim 2015; 13:54:42 >
  • Bu da sizin fikriniz tabi zevkler ve renkler tartisilmaz. Artik her arabada gunduz led farlar mevcut bunlarin da orjinalden bi farki yok. Bundan sonra yeni araba almak istediginizde sorarsiniz gunduz led farlari olmayan bir arac secersiniz olur biter
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Bende bu siteden aldim. Farin icine kimse tavsiye etmiyor farin omrunun kisaldigini soyluyorlar. Bence degistirebilir olandan alin ben onu farketmeyim duz beyazdan aldim. Degistirilebilir olan sinyal verdiginizde sinyal gibi yanip sonmeye basliyor
  • gokhantulu G kullanıcısına yanıt
    fabrika çıkışı gündüz farı olan araçlara karşı değilim. o arabanın standart özelliğidir. benim komik ve çirkin bulduğum bu tarz çin işi parçalar ile kendisinde olmayan bir özelliği arabalara uygulamak. kusura bakma ama bunun zevkle alakası yok. elektrikçide metreyle satılan şerit led ile yapılan gündüz farı gayet komik oluyor. bu konuda bahsi geçen malzeme de gayet komik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.