Şimdi Ara

Arabaya led bağlama konusunda yardiminiza ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Fotografinida yukledigim flexible led denilen led ışıklardan aldim. 2. fotografta baska bir siteden buldugum benimde ayni sekilde yapmak istedigim ornek fotograf. Ford Focus 2011 model arabamin ön farina gündüz fari niyetiyle baglayacagim. Elektrikten pek anladigim soylenemez kendim baglayabilir miyim yoksa bi elektrikciye gidip oraya mi yaptiriyim? Sadece fotografta gorunen aparatlar mevcut ekstra bir malzemeye ihtiyacim var mi? Eger elektrikciye baglatirsam bana kaca malolur acaba aklimda bir fiyat olsun istiyorum ürüne verdigim fiyat kadar baglatmaya vermek istemiyorum. Yardimci olan olamayan herkese tesekkurler.
     Arabaya led bağlama konusunda yardiminiza ihtiyacim var Arabaya led bağlama konusunda yardiminiza ihtiyacim var

• gokhantulu G kullanıcısına yanıt
    Bir elektriçinin yapması daha doğru. Maslak'ta Enis Oto,bu uygulamaları yapıyor ( 0530 582 39 94 )'den yadawww.enisotoaksesuar.com'dan ulaşıp fiyat alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam ugrasmazdim. Cunku farin ici acilacak. Duzgun kapanmazsa veya zamanla hava alirsa far terleme, buhar yapabilir. Dahasi bozulma olabilir. Ayrica bu tip sonradan yapilan uygulamalar pek hos gorunmeyip guzel sonuc vermeyebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Bir elektriçinin yapması daha doğru. Maslak'ta Enis Oto,bu uygulamaları yapıyor ( 0530 582 39 94 )'den yadawww.enisotoaksesuar.com'dan ulaşıp fiyat alabilirsiniz.

Istanbulda degilim malesef kutahyada yasiyorum. Mesajin icin tesekkur ederim.
  • Bu ürün,hem gündüz farı hem de sinyal olduğu için, kısa farlara ve sinyallere bağlamak gerekiyor. Sıkıntı yaşamamak için düzgün yapabilecek bir elekrikçiye yaptırmak lazım.

• Far açılmadan dıştan uygulama yapılıyor.

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    Evet bende distan yapiliyor diye biliyorum farin acilmasina gerek yok. Dediginiz gibi bi elektrikciye yaptirmak gerekir. Ne kadar mal olacagini merak ediyorum bi fikriniz var mi acaba bu konuda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O zaman olabilir. Ancak ledlerin tek cikisi var gibi gorunuyor yaniliyor muyum? Baska aparati falan olmasin? Hadi cift uc olsa parklara baglarsin derim. Ama bunlar farkli

Lafı olmaz bişi değil. Herhangi oto elektrikçisi de yapabilir ama dikkat etmen gereken izalosyonunu ve farın üstüne nasıl sabitleyeceği. Çünkü bu ürün, farın üstüne veya altına senin isteğin yada farın dizaynı doğrultusunda dıştan uygulanıyor. Bu yüzden sudan nemden etkilenmeyecek şekilde,tesisatının çekilmesi gerekir diye düşünüyorum. Ledleri de muhtemelen şeffaf silikon ile farlara sabitlemek gerekir,herhalde ! Kutusunda nasıl uygulanacağına dair bilgi yok mu ? Varsa ona uygun yaptırman en sağlıklısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

O zaman olabilir. Ancak ledlerin tek cikisi var gibi gorunuyor yaniliyor muyum? Baska aparati falan olmasin? Hadi cift uc olsa parklara baglarsin derim. Ama bunlar farkli
    Dıştan güzel durmuyor, kendine güvenen biri var ise açsın farı istediğiniz şekli versin ve montajı bitirsin.
  • Ürün bu,
    http://youtu.be/4jXQWZS6k6w

• Arkadaşlar dıştan demissiniz ama dıştan yapılması hem uzun ömürlü değil hemde görüntü olarak ek gibi durup çirkin duruyor. Düzgün bi elektrikçi ye gidip içten bağlanmasını sağlaman lazım.

Anladim. Yalniz bunun modulu falan da olmasi gerekli? Direk baglayacak yeterli kablo cikisi yok. Karisik geldi bana.

• Burda videoları var, fena durmuyor. Tabi canlısını görmek lazım.
    https://instagram.com/enstuning/

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Burda videoları var, fena durmuyor. Tabi canlısını görmek lazım.
    https://instagram.com/enstuning/
    hepimizin ihtiyacı olan böyle bir zeka parası neyse veririz

https://www.youtube.com/watch?v=_3dDj4EJCjA&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

hepimizin ihtiyacı olan böyle bir zeka parası neyse veririz

https://www.youtube.com/watch?v=_3dDj4EJCjA&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    Farı asla açtırmayın, ömrü 1 seneye iner.
    Açılan far geri orjinali gibi kapanmaz, içi paslanır, nem alır, buharlanır.
    Far yıkama temizleme dahil, farlar asla açtırılmamalı.

Akseuarcılar bu konuda sizin işinizi çözer, malzemenin kendinizden olduğunu söyleyin, işçilik alırlar 1 saate hallederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantulu

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar cevaplar icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Bugun gidip elektrikcide yarim saatte montajini yaptirdim. Fari actirmadim zaten elektrikcide farin icini acmadan distan tavsiye etti hem farlarin ömrü hemde takacagimiz ledde bir problem olursa ac kapa yapmak zorunda kalacagimizi soyledi. Farlari yerinden söküp istedigim sekli verip fari geri taktik. Kabloda 2 uc vardi direk olarak parklara bagladi. Ama soyle bir problem var kisa lambalari yaktiginizda da ledler yanmaya devam ediyor. Karsidan gelen suruculerin gozunu alabilir diye dusunuyorum. Sadece parklarda yanmasi seklinde ayarlayabilme sansimiz var mi acaba?

Sadece parklar ile yakmak mümkün olmayabilir, çünkü kısa farları yaktığınızda da parklar yanmaya devam ediyor sonuçta. Ama fabrikasyon gündüz ledlerin de olduğu gibi yarı yarıya ledin ışığı kısılabilir. Yani ürünün böyle bir özelliği yoksa, ilave modül ile kapatmak yerine kısılmasını sağlayabilirsiniz. Ben merak ettim, bu ledler aynı zamanda sinyallere bağlanmıyor muydu? Yoksa elektrikçiniz bağlamadı mı? Benim bildiğim, sinyal verdiğinizde sarı sinyal olarak yanmaya devam etmesi lazım.

Bu tip isler icin modul varsa o uygulanabilir. Veyahut ayri bir anahtar koymak lazim.

Acikcasi sinyal verdiginiz zaman ledlerin sariya donusme ozelligini taktirdiktan sonra burda yazilanlari okuyunca farkettim. Ama benim ledlerimde oyle bir ozellik var mi yok mu onuda bilmiyorum. Onun icin ekstra aparat gerekiyor mu onu da arastirmak lazim. Cunku fotograftada goruldugu gibi kabloda sadece iki cikis var ikisinide park lambalarina bagladi. Eger sinyal verdiginizde ledlerin sariya donusme ozelligi varsa bu baglanti nasil yapilabilir bu konu hakkinda bi bilginiz var mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.