Şimdi Ara

Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir çift dambıl aldım ve asagıdaki videodaki hareketlerle basladım,buna ek olarak mekikte cekiyorum ..

183 boy 65 kiloyum yaş 22, dambıl suanlık 6 kg da ,daha öncedende 1 aylık spora gitmişliğim var..

gördüğünüz hareketleri her gün 3 x 10 şeklinde yapıyorum.tavsiyeleriniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan235 -- 29 Haziran 2013; 21:02:01 >

• Resimdeki gibi olsam yeterli dediğin adamın 6 - 7 yıllık vücut geliştirme geçmişi var bundan haberin var mı ? Marc Fitt
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Resimdeki gibi olsam yeterli dediğin adamın 6 - 7 yıllık vücut geliştirme geçmişi var bundan haberin var mı ? Marc Fitt

bimiyorum doğrudur ama bende bianda böyle olucam demedim ,bunun için ne yapmalıyım bilgili arkadaşlardan yardım istedim sadece
  • O dambılları bırakıp bir salona yazıl ve bu sporla alakalı sitelerde bol bol makale oku bilgilenmeye bak. Dambıllarla olmaz öyle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Resimdeki gibi olsam yeterli dediğin adamın 6 - 7 yıllık vücut geliştirme geçmişi var bundan haberin var mı ? Marc Fitt

bimiyorum doğrudur ama bende bianda böyle olucam demedim ,bunun için ne yapmalıyım bilgili arkadaşlardan yardım istedim sadece

dumbelle demişsin de o yüzden öyle dedim 6 kglık dumbelle olmaz o iş bak forumda ana konu var onu aç başından sonuna kadar oku
  • bunu duyduğum kötü oldu , dambıldan başka çarem yok malasef yaşadıgım yerde spor salonu yok..resimdeki vücüdu geçtim daha basit bişiler için öneriniz ne olur ?
  • evet ana konuyu okuyabildiğim kadar okudum,herkez spor salonuna gidiyor yada protein filan kullanıyorlar,benim amacım biraz düzgün bir vücud yani daha basit bişi..bunun için yaptıklarım yeterli sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

bunu duyduğum kötü oldu , dambıldan başka çarem yok malasef yaşadıgım yerde spor salonu yok..resimdeki vücüdu geçtim daha basit bişiler için öneriniz ne olur ?

Şuanki halinden daha iyi görünürsün elbette ama 2 tane 6 kiloluk dambılla çok az gelişirsin. Ayarlanabilir dambıl seti alsan dambıl başına 20 kiloya kadar ağırlık kullanabilsen yelpaze çok daha genişler. Ayrıca 1 aylık salon tecrübenin evde düzgün bir program yapmaya ya da hareketlerin formunu düzgün çıkarmaya yeteceğini sanmıyorum. En az 6-7 aydır salona gelen insanlar görüyorum amele gibi yapıyolar hareketleri..
  • 22 kiloluk krom dambıl seti aldım ağırlıkları suan için 6 kg da yapıyorum..bunları ne zaman arttırmam gerek , bu haraketler yeterlimi yada farklı bir önerinizin varmı bunları bilmek istiyorum
  • serkan235 kullanıcısına yanıt
    Valla şimdi anlatmaya başlasak sabaha bitmez bu iş, kişisel bir program yapmak sonrasında nasıl beslenmen gerektiğini anlatmak vs çok detaya inmek gerek. Vücut tipini, boyunu-kilonu da bilmeden birşey söylenemez zaten.
  • eğer zayıfsan bodybeast yapabilirsin bende evde çalışıyorum @serkan235
  • anladım kendi halimizde bişiler yapacağız ozaman ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.