Şimdi Ara

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
949
Cevap
110
Favori
225.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de aynisini dusunuyorum arac farkli ama konsol ayni lakin usb ve aux kablolarini nasil gizleyebiliriz bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndr777

Hocam ben de aynisini dusunuyorum arac farkli ama konsol ayni lakin usb ve aux kablolarini nasil gizleyebiliriz bilemedim

ben tableti 2 günde 1 sarj ediyorum.

https://tr.aliexpress.com/item/Bluetooth-4-0-Wireless-Music-Receiver-3-5mm-Adapter-Handsfree-Car-AUX-Speaker/32736002791.html?spm=2114.13010608.0.0.KiTwa0

aux için ise bu gayet iyi kullanıyorum kablo falan hiçbirşey kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: enigma33

Tablet talk isimli bir app var. Bi inceleyin isterseniz...

uygulama telefonumda calısıyor ama tablette hata veriyor açılmıyor uygulama nedense tablet android 6 telefon 7 acaba bundan mı kaynaklanıyor.
  • Tabletin ekraninda renk sorunu olunca bende arabaya taktim. Video felan izlenmiyor ama navigasyon uygulamalarinda ve muzik uygulamalarinda sorun yok

Cırt bant ile tutturdum. Ae den manyetik tutucu aldim iki tane gelsin onunla tutturacagim.
    SG Note 10.1

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam ben de aynisini dusunuyorum arac farkli ama konsol ayni lakin usb ve aux kablolarini nasil gizleyebiliriz bilemedim

Aux için konu içerisinde aux sistemini bluetooth sistemine çeviren aparatlar var onları kullanacağım.

şarj içinde L usb aparat kullanacağım.

sony tabletin şarj yuvası farklı ve altta.
  • corsa c 2006 tek kapı aracım var. Üstünde cc20 işe yaramayan double din teyp var bunu çıkartıp yerine multimedyalı teyp koymayı düşünüyodum aklımdaki Piranha encore a android işletim sistemli 7 inc bir şeydi fakat konunu görünce bi duraksadım.

teybi söküp, yerine uygun ebatlarda güzel bir tablet koyup, ses sistemi içinde extra aparatlar ve extradan amfi yardımıyla, güzel bir multimedya yapmak gibi bir düşüncem oluştu sayenizde.

sizin elinizde böyle bir araç olsaydı teypbi söküp, yerine tablet mi yoksa multimedya sistemli teyp mi koyardınız?

Multimedya ile beraber, amfi, bas, mid takımı vs alacağım, bu ürünleri alırken tabletin ses çıkışından girebileceğim uygun amfi veya usb çıkışından ses kartı ile desteklemek daha mantıklı geldi.

Kendim müzisyenim ve kaliteli ses çok önemli benim için. tabi bütçemde kısıtlı olduğundan maksimum kalitede ses ve buna orantılı olarak ses yüksekliğinden ödün verebilirim. Yüksek ses değil kaliteli olsun ve multimedya sistemi tablet olunca tadından yenmez bile.

Bu tarz bişeyde ilgini çekebilirhttps://forum.donanimhaber.com/araca-extradan-bir-beyin-plc-daha-takmak-beyin-firtinasi--126403219#126403219

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

corsa c 2006 tek kapı aracım var. Üstünde cc20 işe yaramayan double din teyp var bunu çıkartıp yerine multimedyalı teyp koymayı düşünüyodum aklımdaki Piranha encore a android işletim sistemli 7 inc bir şeydi fakat konunu görünce bi duraksadım.

teybi söküp, yerine uygun ebatlarda güzel bir tablet koyup, ses sistemi içinde extra aparatlar ve extradan amfi yardımıyla, güzel bir multimedya yapmak gibi bir düşüncem oluştu sayenizde.

sizin elinizde böyle bir araç olsaydı teypbi söküp, yerine tablet mi yoksa multimedya sistemli teyp mi koyardınız?

Multimedya ile beraber, amfi, bas, mid takımı vs alacağım, bu ürünleri alırken tabletin ses çıkışından girebileceğim uygun amfi veya usb çıkışından ses kartı ile desteklemek daha mantıklı geldi.

Kendim müzisyenim ve kaliteli ses çok önemli benim için. tabi bütçemde kısıtlı olduğundan maksimum kalitede ses ve buna orantılı olarak ses yüksekliğinden ödün verebilirim. Yüksek ses değil kaliteli olsun ve multimedya sistemi tablet olunca tadından yenmez bile.

Bu tarz bişeyde ilgini çekebilirhttps://forum.donanimhaber.com/araca-extradan-bir-beyin-plc-daha-takmak-beyin-firtinasi--126403219#126403219

Hocam bendeki arac da 2004 corsa c ve teybi de cok benzer cdr 2005 var. Ilk isim aux cikisi yaptirmak oldu. Su an sorunsuzca calisiyor. Aracin orjinal ses sistemini de sokmek istemiyorum ve tableti aux.a ya da aux.a baglayacagim arkadasin soyledigi gibi bir bt cihazina baglamayi dusunuyorum ama yine de sarj kablosu gozukecek. Tr.de L seklinde micro isb bulamadim henuz olmazsa ben de aliexpress.ten siparos verebilirim. Ayni anda ayni derde sahip bir corsa.ci bulduguma sevindim :D

• ndr777 N kullanıcısına yanıt
    cclere aux çıkışı oluyor mu acaba? bilgin var mı veya yaptırdğın yerin numarası varsa bi sorabilir misin? ben direk tableti oraya gömmeyi, arka boşluktaki kablolardan hem şarj, hemde tablet çıkışından veya bt aparatı koyup onada sürekli şarj sağlayıp, sadece bt ile ses bağlantısı sağlayacağım, hiç kablo vs de gözükmeyecek. veya hiç uğraşmadan piranha encore a veya ona benzer daha kaliteli androidli multimedya sistemi koyacağım.
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    onu bilemiyorum, şu linkten inceleyebilirsiniz:http://tablettalkapp.com
    iki cihazı ya BT ile ya da WiFi ile birbirine bağlamanız gerekiyor, aynı anda birden fazla BT bağlantısı kurulabiliyor mu ona da bakmak lazım... bir de uygulama ücretli diye bliyorum. ben bir süredir kullanmıyorum, çok yardımcı olamadım...
  • Bende fd6 civic e tablet uygulamayı düşünüyırum acaba. 10.1 tab s çok mu büyük durur

• Sanal Bilim Adami S kullanıcısına yanıt
    Hocam elektronikci bu isten anliyorsa teybin cd calari da varsa aux cikisi baglanir kesin ancak teybi cikarip komple teyp taktiracaksan aux ile ugrasmana gerek yok zaten ama o zaman ya double teyp alacaksin ya da tablet alacaksan ekstra amfi alacaksin baska caren yok

• @mutu07 hocam fiyatı önemli değil honda hrv için yapabilir misin ?
  • GPS özelliği olan bir tabletle mesela tab s2 ile internet bağlantısı gerekmeden navigasyonu kullanabiliyor muyuz? Ona göre ben de bir adet tablet edinip bu işe gireceğim.. Eğer illa şebeke sinyaline ihtiyaç duymadan navigasyon cihazı gibi çalışıyorsa bir tablet almak farz olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

https://tr.aliexpress.com/item/Bluetooth-4-0-Wireless-Music-Receiver-3-5mm-Adapter-Handsfree-Car-AUX-Speaker/32736002791.html?spm=2114.13010608.0.0.KiTwa0

Merhaba

Simdi bu aleti alirsak neler yapabiliyoruz. Aux giris de var bende

• quote:

Orijinalden alıntı: levoank

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Merhaba

Simdi bu aleti alirsak neler yapabiliyoruz. Aux giris de var bende

aracın teybine bu aleti bağlıyorsunuz tablete herhangi bir kablo bağlamıyorsunuz bluetooth ile bağlanıyor. üzerindeki tuşlarlada tableti yönlendiriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

GPS özelliği olan bir tabletle mesela tab s2 ile internet bağlantısı gerekmeden navigasyonu kullanabiliyor muyuz? Ona göre ben de bir adet tablet edinip bu işe gireceğim.. Eğer illa şebeke sinyaline ihtiyaç duymadan navigasyon cihazı gibi çalışıyorsa bir tablet almak farz olacak :)

gps özelliği bulunan bir aletle offline map çalışan navigasyonla sorunsuz kullanırsınız şebekeye ihtiyacı olmaz.
    Mesela başarsoft nextgen uygulamasını alsam android marketten tab s2 simkartsız modele yüklesem herhangi bir şekilde mobil şebekeye bağlı kalmadan kullanabilir miyim navigasyon aleti gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

Mesela başarsoft nextgen uygulamasını alsam android marketten tab s2 simkartsız modele yüklesem herhangi bir şekilde mobil şebekeye bağlı kalmadan kullanabilir miyim navigasyon aleti gibi ?

Tabiki kullanabilirsiniz. Trafik haritasi isterseniz internet ister onun disinda herhangi bir internet baglantisi gerekmez. Denemek amacli ucretsiz suruumleri var issterseniz deneyip oyle alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 3 Haziran 2017; 2:55:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok teşekkür ederim gerekli bilgiyi aldım sağolun.. Sanırım 1 adet tab s2 alıp aracımdaki navigasyon ve multimedya sorununu çözeceğim... Ayrıca monte için VELCRO en mantıklı seçenek gibi.. tablet etrafında bir çerçeve daha gözükmez sadece güç kablosu biraz görüntü çirkinliği yapacak konsolda ama o da sadece tablete bağlantı yerinde görünecek gibi duruyor benim aracımda.. O kadar da olsun artık diyorum zira kesme biçme işlerine karşıyım aracın orijinali bozulmasın zaten elim de hiç yatkın değildir bu işlere..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.