Şimdi Ara

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
110
Favori
225.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Torpidoda benim aracın eski bilgi ekranı duruyor. Ne varsa torpidoya attık zaten
    Bakalım yapımı basit ise direk bataryasız yaparım
  • Araca özel ama güzel uydurmuşlar.
    Jeep Wrangler JK iPad Dash Kit Carrich
     ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 19 Haziran 2017; 1:7:51 >

• Jyz cok guzel is cikarmissin. Hanfi tableti kyllandin. OTG Y bagladinmi. Cakmakliga nasil bagladin fotoau varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu Hyundai Getze yapabilir miyiz? Ben geri görüş kamerasi da takıp vitese taktığında açılmasını istiyorum bu mümkün mü?

• Dünden beri tüm konuyu 2-3 kere okudum. Ve bende bu uygulamayı yapmaya karar verdim ancak kafamda soru işaretleri var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Öncelikle konsol şu şekilde(Grande Punto);  ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

Almayı düşündüğüm tablet Asus ZenPad 7(Eğer yanlış bakmadıysam sonradan geri görüş kamerası takmak istersem, destekliyor)

Gelelim sorulara;

1-) Tableti, teybi iptal etmeden nereye koyabilirim? Teybin üstüne koymayı düşündüm, ama nasıl tutturabilirim bilmiyorum. Havalandırmaları iptal etmek istemiyorum, onun üstündeki kısım müsait ancak orda tableti nasıl sabitleyeceğime dair bir fikrim yok.

2-) Camdan sabitlersem tablet çok geride kalıcak güzel olmayacak, göğüsün üstüne yaparsam fena durmayacak gibi geliyor. Ya da havalandırma kanallarının üstüne yaparsam yaz sıcağında tablet ısınmaz gibi geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Her türlü öneriye açığım, şimdiden hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.

• Tableti sabitlemek için birkaç öneride bulunabilirim:

1. Spider kullanabilirsiniz. Google'a "spider tablet" yazıp Görsellerde aratınca ne demek istediğimi anlarsınız.

2. Camdan tutturmanızı çok tavsiye etmiyorum, vantuz leke yapar, vantuz tutmaz, vantuz kısa gelir, vs. vs. ...

3. Tak çıkar yapacaksanız kolay takıp çıkarmanızı sağlayacak bir metot lazım, mıknatıslı tutuculardan faydalanabilirsiniz, CD yuvasını kullanmayacağınızı varsayıyorum, CD girişini tutucu için kullanabilirsiniz.

4. Mıknatıslı tutucuyu göğüse yapıştırmak size uygun olursa öyle yapabilirsiniz.

Aklıma ilk gelenler bunlar. Ben tablet kullanmıyorum bu aralar, telefon kullanıyorum 3 no'lu yöntem ve mıknatıslı tutucu uç ile...

Uygulamanızın son halini paylaşırsanız sevinirim...

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigma33

Tableti sabitlemek için birkaç öneride bulunabilirim:

1. Spider kullanabilirsiniz. Google'a "spider tablet" yazıp Görsellerde aratınca ne demek istediğimi anlarsınız.

2. Camdan tutturmanızı çok tavsiye etmiyorum, vantuz leke yapar, vantuz tutmaz, vantuz kısa gelir, vs. vs. ...

3. Tak çıkar yapacaksanız kolay takıp çıkarmanızı sağlayacak bir metot lazım, mıknatıslı tutuculardan faydalanabilirsiniz, CD yuvasını kullanmayacağınızı varsayıyorum, CD girişini tutucu için kullanabilirsiniz.

4. Mıknatıslı tutucuyu göğüse yapıştırmak size uygun olursa öyle yapabilirsiniz.

Aklıma ilk gelenler bunlar. Ben tablet kullanmıyorum bu aralar, telefon kullanıyorum 3 no'lu yöntem ve mıknatıslı tutucu uç ile...

Kolay gelsin.

Hocam spider çok kaba geliyor açıkçası, CD kısmı mantıklıymış ama sadece telefonlar için var. Tablet için bulamadım maalesef.

Şu ürün belki iş görebilir;http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/baseus-universal-arac-ici-vantuzlu-tablet-tutucu-7-10-inch-286138118

Bir de şunu buldum;https://www.thingiverse.com/thing:76561 bu da işime yarayabilir ancak İzmir'de 3D baskı yapan neresi var ne fiyatı nasıl olur onun hakkında da bilgi almak lazım.

• Tekrar merhaba

Aliexpresste CD mount holder for tablet yazıp aratır mısınız? Isteginize uygun bir şeyler çıkabilir diye düşünüyorum...

• quote:

Tekrar merhaba

Aliexpresste CD mount holder for tablet yazıp aratır mısınız? Isteginize uygun bir şeyler çıkabilir diye düşünüyorum...

Güzel ürünler buldum hocam, sıra tablet alma aşamasında. Bir tane tablet buldum eğer sıkıntısı yoksa yarın alacağım, aldıktan sonra da aliexpress'ten bir tane tutucu sipariş veririm. Tutucu gelene kadar artık idare edeceğiz bir şekilde.
  • En mantiklisi amerikan cirti. Her turlu oneririm fiya uygun ve goruntu kirliligii yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amac A kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde tab 3 t212 vardı otg desteği yok tabletin. Yeni tablet almak istemedim elimde olan tabletle işe giriştim. Zaten Otg'ye sadece geri görüş kamerasında ihtiyaç duyuyorum.(Otg olsa geri görüş kamerasıda bağlayacaktım) Şarkı işini Spotifydan hallediyorum. Telefon ile senkronize olarak çalışıyor. Telefonda Spotify listeme attığım müzik otomatik olarak araca da atılmış oluyor. Çakmaklık bağlantısını şu şekinde yaptım. Resim çekmedim akşam çekip buraya yüklerim. Benim araçta üst bilgi ekranından torpidonun yanına inen bir boşluk alan var. Kablonun ucunu ordan aşağıya saldım oradan da el freni vitesin olduğu orta göğüs alanın bir tane vidasını söküp hafif çektiğimde aralıktan (sağ yolcu kısmından) çakmaklığın yanına getirdim. Bi aparat aldım 12 voltu 3 ampere çeviren hala taktıramadım onu taktırdığımda ufak gözüken kablo da ortadan kalkmış olacak. Aracın tabletini de sıcaktan şişmesin patlamasın diye az önce bahsettiğim yerden yine torpidonun oraya uzattım ve torpidonun altına sabitledim.

• Montaj aparatının araçta en uygun yerinin neresi olduğunu bulmak için Google ye ne yazmak gerekiyordu? Gerilerde biryerde yazılmıştı ama çok baksam da bulamadım

• Aracımdaki tableti ve montaj şeklini değiştirdim, işte son hali....

Migrosta 9.99 a satılan mıknatıslı tutuculardan kullandım heleki 2 adet kullanınca çok sağlam oldu.

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRoDi -- 10 Temmuz 2017; 5:43:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PRoDi

Aracımdaki tableti ve montaj şeklini değiştirdim, işte son hali....

Migrosta 9.99 a satılan mıknatıslı tutuculardan kullandım heleki 2 adet kullanınca çok sağlam oldu.

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/55775012-32410-my-style-miknatisli-arac-telefon-tutacagi
    bu mu ürün?

• quote:

Orijinalden alıntı: OzWall

quote:

Orijinalden alıntı: PRoDi

Aracımdaki tableti ve montaj şeklini değiştirdim, işte son hali....

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/55775012-32410-my-style-miknatisli-arac-telefon-tutacagi
    bu mu ürün?

Aynen bu ürün, telefonumun arkasındada var istediğim zaman telefonu istediğimde tableti takıyorum ayrıca klimanın hemen önünde konumlanmış olması sıcak havalarda navigasyon fln kullanırken ısınma olmamasını sağlıyor.

sanal mağazada 12.90 mış ama normal mağazalarda 9.90 dı bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRoDi -- 10 Temmuz 2017; 9:6:23 >

• PRoDi P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Tableti Galaxy Note 8.0 gibi gördüm, doğru mudur? Ben de aynı tableti kullanayım diyorum . Sabitleme işini düşünüyordum, mıknatısların tuttuğu metal daireleri nasıl tablete monte ettiniz? Arka kapağı açtınız mı? Yoksa yapıştırmak yetti mi?
  • Yapıstırmak yettı hocam gayet saglamda oldu

• quote:

Tableti sabitlemek için birkaç öneride bulunabilirim:

Kolay gelsin.

Son halini paylaşmamı istemiştiniz hocam;

Asus ZenPad 7.0 aldım dediğim gibi sim kart desteği de mevcut ancak şu an için gerekli değil. Aux kablosu yapmıştım teybe daha önceden onu kullandım çok bi kablo karmaşası da yaşamadan onu da atlattım diyebilirim.

Benim teybi çıkarmak için yapılan 4 tane deliği var ve aux kablosu söylediğimde bunları da yollamışlardı. Bende o çubukları siyaha boyadım sprey boya ile sonra da gittim tablete universal 7" kapaklı kılıf aldım ve kapağını kestim. Kapağın üstünde denemeler yaptım ve son olarakta ilk resimdeki şekle geldi.

Aux kablomu da siyah bant yardımıyla şöför tarafından yapıştırdım hemen hemen kablo belli olmuyor aşağılardan. Sonra da tableti taktım ve böyle bir şey ortaya çıktı;

Şarj işi de şu anlık sıkıntı değil gibi, kullandıkta bir çare bulurum eğer çok sıkıntı olursa.

• Yeni aldığım ford courier aracımda akıllı telefon yada tablet koymak için direk yer yapmışlar.tablet koymadım henüz ama sanırım 8 inç civarında tablet cok rahat sığacaktır. Bence üst paketteki navigasyon ekranından cok daha kullanıslı. en azından oraya koyacagımız tabletle yapabileceğimiz şeylerin haddi hesabı yok. araçta aux bluetoth falan zaten mevcut. hertürlü baglantıya imkan var. çok çok memnunum bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 12 Temmuz 2017; 11:10:44 >

• Bilgi gönderdiğiniz için de teşekkür ederim.
    Çubuk ve kılıfa tutturma fikri de yaratıcı, şahsen beğendim :)
    Elinize sağlık, kullanışlı olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.