Şimdi Ara

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
949
Cevap
110
Favori
225.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz kaba duruyor ama sizin dediğiniz gibi CD girişinden takılan tutucu gelene kadar idare eder. Teşekkür ederim verdiğiniz fikir için.
  •  ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

araba 2012 ford connect 10" android 6.0 tablet var arabada bluetooth yok aux girişi var - arka park sensörleri var

forum çok faydalı olmuş sabitleme konusunda bir çok seçenek sunmuş arkadaşlar onda problem yok benim sorum şu olacak

1- tablet sesini nasıl arabaya vereceğim
    2- odb kullanarak direksiyon kumandaları kullanılabilirmi
    3- yine odb kullanılarak araç bilgileri tablete yansıtılabilirmi
    4- arka park sensörleri ile uyumlu geri görüş kamerası çalışan bir kamera sistemi için tavsiyeler
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askiseven -- 18 Temmuz 2017; 8:56:59 >

• askiseven A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tabletinizin OTG desteği yok ise geri görüş kamerası bağlayamazsınız. Eğer OTG desteği var ise Easycap aparatı alacaksınız, wifi geri görüş kamera aparatı alacaksınız. Tablete de easycap uygulaması alıp bağlantıları yapacaksınız. Bunun ile ilgili videolar youtube'ta mevcut.

-Tabletin sesini araca aux ile bağlayarak verebilirsiniz veya Auxu bluetootha çeviren aparatlar var onun bir ucu auxa bir ucu ise çakmaklığa giriyor. Böylelikle aux girişiniz bluetooth oluyor.
    -Obd cihazı ile direksiyon tuşları aktif olmuyor malesef. Benim aracımda aux bağlantısı yapıldığında şarkı değiştirme tuşları iptal oluyor sadece ses açma kapama yapabiliyorum. Bende bu yüzden aşağıdaki aparattan aldım ve hem bluetooth ile bağlantı sağlıyor hem de sesi auxtan daha iyi veriyor kesinlikle tavsiye ederim.
    https://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-4-0-Wireless-Music-Receiver-3-5mm-Adapter-Handsfree-Car-AUX-Speaker-wwg/32736002791.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.FI840h
    -Obd kullanarak araç bilgilerini tablete yansıtabiliyorsunuz Tablete Torque programını yükleyerek onu da tabletten bluetooth ile eşleştirip bilgileri alabiliyorsunuz. Benim kullandığım program Torque başka programları hiç denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jyz

Öncelikle tabletinizin OTG desteği yok ise geri görüş kamerası bağlayamazsınız. Eğer OTG desteği var ise Easycap aparatı alacaksınız, wifi geri görüş kamera aparatı alacaksınız. Tablete de easycap uygulaması alıp bağlantıları yapacaksınız. Bunun ile ilgili videolar youtube'ta mevcut.

-Tabletin sesini araca aux ile bağlayarak verebilirsiniz veya Auxu bluetootha çeviren aparatlar var onun bir ucu auxa bir ucu ise çakmaklığa giriyor. Böylelikle aux girişiniz bluetooth oluyor.
    -Obd cihazı ile direksiyon tuşları aktif olmuyor malesef. Benim aracımda aux bağlantısı yapıldığında şarkı değiştirme tuşları iptal oluyor sadece ses açma kapama yapabiliyorum. Bende bu yüzden aşağıdaki aparattan aldım ve hem bluetooth ile bağlantı sağlıyor hem de sesi auxtan daha iyi veriyor kesinlikle tavsiye ederim.
    https://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-4-0-Wireless-Music-Receiver-3-5mm-Adapter-Handsfree-Car-AUX-Speaker-wwg/32736002791.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.FI840h
    -Obd kullanarak araç bilgilerini tablete yansıtabiliyorsunuz Tablete Torque programını yükleyerek onu da tabletten bluetooth ile eşleştirip bilgileri alabiliyorsunuz. Benim kullandığım program Torque başka programları hiç denemedim.

çok teşekkür ederim kardeşim verdiğin bilgilerin yardımı oldu kafamda bir şeyler oluştu

• askiseven A kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık olarak 4 5 aydır kullanıyorum. Bir çok farklı şey denedim en sonunda tam olarak bundan memnun kaldım. Şuan aşağıdaki durumda kullanıyorum

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

• arkadaşlar buda tablete kurmayı düşündüğüm uygulama

Car Launcher Pro Apk

https://www.****larindir.com/car-launcher-pro-apk-android-v1-3-6.html
  • arkadaşlar özür dileyerek bir şey daha sormak istiyorum

araç çalışmıyorken tablet kapansın aracı çalıştırdığında açılsın istiyorum

bununla ilgili bilgisi olan yardım edebilecek birileri varmıdır şimdiden teşekkürler

şöyle bir şey buldum

bu root dosasını düzeltmeniz gerekiyor: system/bin/plm
    dosya binary ile yazılmış, içindeki bütün yazılanları siliyorsunuz ve yerine aşağıdaki kodu ekliyorsunuz.
    #!/system/bin/sh
    /system/bin/reboot

dosyayı da buldum ama değiştiremedim tablet rootlu esdosya yöneticisi ile denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askiseven -- 19 Temmuz 2017; 17:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askiseven

arkadaşlar özür dileyerek bir şey daha sormak istiyorum

araç çalışmıyorken tablet kapansın aracı çalıştırdığında açılsın istiyorum

bununla ilgili bilgisi olan yardım edebilecek birileri varmıdır şimdiden teşekkürler

şöyle bir şey buldum

bu root dosasını düzeltmeniz gerekiyor: system/bin/plm
    dosya binary ile yazılmış, içindeki bütün yazılanları siliyorsunuz ve yerine aşağıdaki kodu ekliyorsunuz.
    #!/system/bin/sh
    /system/bin/reboot

dosyayı da buldum ama değiştiremedim tablet rootlu esdosya yöneticisi ile denedim

Tamamen kapatma degilde uyutma tarzi yaparsaniz daha iyi olur. Komut veren bazi uygulamalar var onceki sayfalarda paylasildi. Sarj oluyoken calistirir sarj olmazken kapatirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tabletimiz rootlu olmalı. Diğer tabletlerde varmıdır bilmiyorum ancak benim tabletde system/bin içinde bulunan pm (diğer cihazlarda isim değişik olabiliyormuş mesela"playlpm" "pml" gibi) dosyasının içeriği silinecek ve "#!/system/bin/sh/system/bin/reboot" kodu yazılarak kaydedilecek. Bunun en güvenli yolu orjinal pm dosyasından kopya oluşturmak, orjinalinin ismini değiştirip aynı dizinde tutmak (her ihtimale karşı) modifiye ettiğiniz dosyayı da pm olarak adlandırmak ve bu dizine kaydetmek. Tabii burada Permisson mu diyorlar yani izinleri orjinal dosya ile aynı olmalı. Bu işleri Root Ekplorer isimli program yapabiliyor.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer&hl=tr

Bu yaptığımız işlem kapalı olan tableti şarja bağlayınca/ bağlı şarj kablosuna güç gelince tabletin açılmasını sağlıyor.

Auto Power Off programı ile de tablet şarjdan çıkarılınca/ yada bağlı kablonun gücü kesilince belirlenen süre sonunda tamamen tableti kapatıyor. Yani arabayı stop edince. Linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yschi.autopoweroff&hl=tr

• Resimleri güncelledim.
    Araçta tablet gerçekten efsanevi birşey. Herşey elinin altında çok memnunum. Yapacak arkadaşlar bir an düşünmeden hemen uygulamaya koyup yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jyz -- 28 Temmuz 2017; 16:25:7 >

• Tabletin ekranında dönen araç logosunu nasıl bulacağız bilen var mı (bende fiat lazım) her markanın 360 derece dönen logosunun olduğu uygulama veya dosya var mı? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    Aynen banada renault lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbolcu -- 30 Temmuz 2017; 10:46:53 >
  • Yakında projemi paylaşıcam

• Buda benden olsun...

Arkadaşlar geri vites için android uyumlu usb capture kart için link verebilirmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Resimleri güncelledim.
    Araçta tablet gerçekten efsanevi birşey. Herşey elinin altında çok memnunum. Yapacak arkadaşlar bir an düşünmeden hemen uygulamaya koyup yapsın.

hocam bunu nasıl yaptınız detaylı anlatabilirmisiniz?

• highflyeer H kullanıcısına yanıt
    Tableti nasıl yerleştirdiğimi mi yoksa göstergelerden mi bahsediyorsunuz ?
  • quote:

Tableti nasıl yerleştirdiğimi mi yoksa göstergelerden mi bahsediyorsunuz ?

yerleşiminden sanki fabrika çıkış gibi olmuş : )
  • highflyeer H kullanıcısına yanıt
    Corsa D'nin üst kasalarında üst bilgi ekran alanı bulunuyor. Onların dış çerçevesini aldım. Çerçeve boyutu 6.3 inç tabletin boyutu 7 inç olduğu için düzgün bir şekilde kestim biçtim. Tabletin dokunmatik, lcd ekranı, anakart, batarya hepsini ayırdım. Arka kısmına sıcak silikon, çift taraflı bant gibi yapıştırıcılar ile birleştirerek montaj yaptım. Tabletin anakartından, açma kapama tuşunun olduğu kısma lehim ile tuşu dışarıya taşıdım. Dışarıdan switch yardımı ile açma kapama yapabiliyorum. Şuan gören nerden aldın vs gibi sorup duruyor :) Yaklaşık olarak kısıtlı zamanımda 1 hafta kadar bir süremi aldı. Ama sonunda değdi :)

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jyz -- 31 Temmuz 2017; 10:17:37 >
  • Konuyu uzun zamandır takip ediyorum.

İzlenimlerim şu şekilde:

1- Aracınıza hazır olarak bir Android multimedia satılmıyorsa.
    2- Elinizde Hazır, uygun ebatlarda Tablet varsa,
    3- Eliniz işe yatkınsa ve ortalıkta kablo demeti bırakmıyor iseniz :

bu iş çok mantıklı :)

Gördüğüm uygulamalın çoğu bu dediklerime uyuyor, Elinize sağlık arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.