Şimdi Ara

Arabaya zarar veren şeyler ,buyrun okuyun ekleyin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
15
Favori
77.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freelander2001

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: omarkatip

Hareket halinde iken mümkün olduğunca aracın lastikleri yere değmesin. Aksi taktirde lastikler aşınır.

Doğru.

iyi hort yapmışsın

Okuyunca kendimi tutamadım da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı kullanmayalım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 28 Eylül 2014; 13:14:24 >
  • Nesi gayet güzel bu derlemenin anlamadım.
    Araba mı bizim yoksa bizmi arabanın bir eşyasıyız.
    Bu nedir arkadaşım böyle aynen dendiği gibi vitrine koy arabayı dursun o zaman.
    Madem bu kadar dikkat ediyorsun herseye "replika jant önermem ama ben kullanıyorum sıkıntı yok "demesi bile bir çelişkidir.

• Yararlı hort.

Ama içim karardı. vites frenine değinmemiş , bir minibüsçü vardı m2000 di sanırım , dik bir rampadan aşağı çok hızlı iniyordu önüne araba çıktı duramayacağını anlayınca düşürdü vitesi bıraktı debriyajı gartt.. araba aksamını elimize vermediği için gayet mutluyum.. şahsen şasi ele gelecek diye düşünmüştüm bir an .. öyle bir hızda..
  • Arabayı çalıştırmayın yakıtı biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Nesi gayet güzel bu derlemenin anlamadım.
    Araba mı bizim yoksa bizmi arabanın bir eşyasıyız.
    Bu nedir arkadaşım böyle aynen dendiği gibi vitrine koy arabayı dursun o zaman.
    Madem bu kadar dikkat ediyorsun herseye "replika jant önermem ama ben kullanıyorum sıkıntı yok "demesi bile bir çelişkidir.

replika jant kısmı ve benzer işaretli maddeler alıntı
    konunun devamindaki yorumları okursanız bir üyenin mesajını konuya ekledim

dolayısıyla çelişki var yorumunuz geçersiz

• Metalik boyaya pasta olmaz hariç digerleri güzel teşekkürler. Metalik boyaya mis gibi pasta olur hocam.

• Yararlı Konu

• bir şeye çarpmayacaksanız freni köklemeyin
    yüksek hızda direksiyonu ani çevirmeyin
    kızlara hava atmak için ara gaz yaparken önünüzdeki araca geçirmeyin
    oto yıkamacılarda aracınızı bir başına bırakıp gitmeyin - fırçayla hunharca yıkayabilirler - vitesleri kanırta kanırta geçirebilirler
    sizden ödünç araç isteyene aracı vermeyin, verecekseniz de periyodik bakımı yapılması lazım ben de kullanmıyorum deyin, istiyorsa yaptırsın alsın 2 gün, kiralamış olursunuz.
    en tehlikelisi "benzinini koyayım" deyip araç isteyen andavallar. yok bir de ben koyaydım benzinini. zaten bi masrafı benzindi aracın. tövbe tövbee.
    her yakıt alışınızda göstergeyi sıfırlayın, ne kadar kullandığınızı ne kadar daha yol gidebileceğinizi bilirsiniz

eğlenceli konu olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 24 Ekim 2014; 3:47:29 >
  • Senın yazdıkları baştakı devlet buyuklerı görse hapse atarlar senı. Adamlar benzınden para kazanmanın peşinde sen resmen arabayı yasaklamışsın.
  • "Metalik renkli araca pasta cila uygulanmaz çünkü boyanin üstünde saydam koruyucu tabaka vardır. pasta bu koruyucu tabakaya zarar verir" kısmına katılmıyorum. Pasta-cila uygulaması yapılacak aracın metalik renk olması verniği zorlamadıkça uygulanabilir. Haksız mıyım?
  • arabayı yıkattıktan sonra ertesi gün oto teybinde oluşan beyaz lekelere de sirkeli su iyi gelir mi hocam? ıslak mendille sildim çıkmadı lekeler
  • geçmeyen bu lekeler için soruyorum hocam bilginiz var mı sirkeli su iyi gelir mi?
    Arabaya zarar veren şeyler ,buyrun okuyun ekleyin
  • Verilen bilgilerin bazıları doğru bazıları yanlış.
  • Benzin doldururken kivilcima neden olup havaya ucmamak için; statik elektriginizi,aracin metal kismina dokunarak toprağa verin.

• Baski balatayi tam bitmeden değiştirin
    Biterse volana zarar verip fazladan masraf açabilir (miş)

Bu durumda volan tornaya gidebiliyor mus

• Lastikleri kullanmadığınız zaman çıkartın.Yere temas etmeden hamakta saklayın.

• Aracın metal kısmına dokunarak statik elektriğin tamamen aktarımı sağlanamayabilir,en iyisi pilastik şişe ve lastik eldivendir ameliyat eldiveni diyede geçer.
  • Statik elektrik ve arabanin deposunun alev alması
    https://youtu.be/FXVPitjejkc
  • [DHVideo=https://youtu.be/FXVPitjejkc
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.