Şimdi Ara

Arabayı almadan önce 3 gün kiralayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hangi kiralama şirketiydi? Öncesinde sizden senet almışlar mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 11 Şubat 2025; 15:38:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    Başka bir başlıkta dün şöyle yazmışsınız:

quote:

“toyota da 1.8 motorlu araba getirmeye ısrar etmese bi corolla cross alır geçerim de onların da o sıkıntısı var.”

Vergi çok evet ancak eğer 0-100 hızlanma ve yakıt tüketim verileri doğruysa, yıllık ciddi bir km yapıyorsanız ben vergisini göz ardı ederdim. Yakıt tüketimi ve parça-işçilik fiyatlarının geldiği hal ortadayken aracın sorunsuzluğu bana göre vergideki dezavantajını görmezden gelinebilir kılıyor.

Edit: o başlıkta aylık üç bin km yaptığınızı yazmışsınız, şimdi gördüm. Ben 1.8 hybrid corollayı değerlendirirdim. Toyota en başarılı hybrid motor üreticisi.

Arabayı almadan önce 3 gün kiralayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 11 Şubat 2025; 16:8:42 >

• H4- H kullanıcısına yanıt

Senet felan bunlar merdiven altı yerlerin işi. Budget, Avis, Sixth, Garenta gibi kurumsal firmalarda senet vs yok. Findeks puanına bakarlar, kredi kartından (aracı teslim ederken iade etmek üzere) otoyol ücreti ve trafik cezası gibi şeyler için cüzi bir provizyon alır, sözleşmeyi imzalatıp aracı verirler.

• Evet ya, özellikle de inceleyeni az olan modeller için. Mesela aklımda deli gibi Crosstrek var. Kullanıcısı az, youtube'daki incelemeler -Halit Bey dahil- reklam amaçlı yapılmış, belli, kimse eksi yönünü, hatta en eksi olan yönü anlatmıyor, söyleyip geçiyor. Reddit'e giriyorum herkeste 2.5LT olanı var. Bayiye gittim, poşetleri açmamışlar, kredi yok, bilmemne yok. İşin tuhafı bu aracın kiralayanı da yoktur. Tek olasılık eş dost..

• H4- H kullanıcısına yanıt

ben cross un face gruplarına da bayağıdr bakıyorum . uzun yol tavsiye edilmiyor çok yakıyor deniyor. şu an uzun yolda yakıt bilgisine ulaştığım en verimli araçlar lpg ve dizeller ama birincilik lpg de . lpg uzun yolda 7-8 litre yakarken dizel 5 litre yakıyor . corolla cross da 5 litre yaksa vergi amorti olmuyor malesef 4 yada 3 yakması lazım ki bence zor hatta imkansız sürekli 80 -90 ile gidersen belki. evet aylık 3bin yapıyorum bazı ay 4bin de oluyor .

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

ŞİMDİ BİRDE YAĞ EKSİLTME MUHABBETİ ÇIKTI BU MAKYAJLI TUCSONUN bundan dolayı motor yemiş 2 kişi. ne tesadüf ki iş yerinden bir kişi 2 hafta önce bunu söylemişti çok inanmamıştım . gruplardan takip ediyorum bakalım. malesef benzinlisi bana uymuyor aylık 3-4bin km yapıyorum . tucson çok isterim ama bana kontağı çevirince gidecek araç lazım nazlı bir sistem bana uymaz. zaten hep otobanda sürüyorum dizelin o yüzden sorun çıkaracağını sanmıyorum.

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Valla ustam burada sadece psa grubunun adı çıksa da güncelde her araçta bir problem mevcut. Vw alternatör, ford ecobootslar daha bozulmayanını görmedim. Psa’lar zaten malum… hepsinde var bir şey
    Belli bir hata payı olabilir ve oluyor bunun fazla olduğu firmalar var az olduğu var.
    Gönlünüze göre olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.