Artık arabalar bekleneni veremez oldular. Satın almadan önce o arabayı bir kiralama şirketinden 3 günlüğüne kiralayın. Emin olun kara geçersiniz. Satin aldigım arabaları neden 2-3 gun kullansaydim çoğunu almazdim. İlk izlenim hatalı olabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayı almadan önce 3 gün kiralayın.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kaza vb durumda artık araba alma hayalinden vazgeçersiniz artık. 8 de 1 kusurla bile rent a car'cı altından donu alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pandemi dönemiydi 2021 yazı olması lazım. Seat Skoda bir dolanayım dedim. Test sürüşü yaptırmıyoruz dedi. Dedim millet nasıl alıyor. Zaten sıra var kimse denemeden alıyor demişti. Leon vardı ötv dilimi o dönem aşağıda kalıyordu snrm 80lik dilimde değildi. Tamam yazın dedim yazarım ama renk paket bilemeyiz vırt zırt o bu ürettikçe üretti. Dedim kardeşim o kadar para verdiğim arabanın rengini seçemeyeceksem ne anlamı var diyip çıktım. Bu da böyle anı. Bir dönem de böyleydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 ay önce corolla cross aldım araç bayide yok test sürüşü yok renk yok kapora verdim..)
şansıma benim antipas dediğim milletin milenyum gri dedikleri şuan bmw ve lüks araçlarda bulunan bir renk denk geldi.
benim kisi görücü usulü bile olmadı..
ama aracı habire araştırdım herbir detayına kadar beklentilerimin üstünde de diyebiliriz..)
-
Ustam çok haklısınız ama bence bir sürmek gerek özellikle 0 araç alırken o hissi bir yaşamak gerektiğine inanıyorum. Eğer karar net ise direk alınıp geçilecekse tabiki direk alınabilir ama o an ben satışçıdan aracı en azından bana satmasını bekledim.
Şuan misal tucson alacak durumum olsa ben de düşünmem yeşil renk sar derim ama o dönem kamiq leon a3 seçeneklerim vardı. Ben de bir hangisi olur diye hissetmek istedim. Leon kırmızı yoktu, kamiq çok boş gelmişti ve mavi renk yoktu. A3 ikinci el boşun boşu hız sabitleme dahi olmayan manuel fites 1.0 idi. Neyse sonra hiç birini almayıp fiyatların katlanmasını seyredip 3 yıl aradan sonra bir gecede 3 ihtiyaç kredi çekip corsa aldım…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 30 Ocak 2025; 21:0:10 >
Sen zamaninda arabasizlık daha iyi diye konu açmamışmıydın ! Araba masraf diyordun , toplu taşıma yeterli diyordun vs . Ne ara fikrin degisti de sıfır otomobil alacak duruma geldin ?
aynen bende hatırlıyorum hatta çocukların eğitimi diyodu ne olursa olsun almam sattım kurtuldum diyodu bu kadar parayı nerden
bulmuşta almış fantezi kuruyo herhalde hayal kurmak bedava nasıl olsa
2 milyon lirayı nerden bulduğunu açıklasın
-
Hayır gerçekten almış olabilir de zamanında kendi açtığı konuda canla başla savunuyordu . Araba olmadan kafa daha rahat falan diyordu . Ben dahil bir çok kişi de arabanın büyük sehirlerde şart olduğu , toplu taşımanın yeterli olmadığını savunuyordu bu arkadaş hemen karşı çıkıyordu falan .
Her neyse ne demiş atalarımız Büyük lokma ye büyük söz söyleme
tamam kardeşim neyse ne arabayı bize versin demiyoruz ama parayı nerden bulduğunu açıklayacak dediğin gibi
bi ton caz yaptı burda yakaladım peşini bırakmam açıklama yapacak yada hesabını kapatıp foruma gelmesin bir daha
-
Bu üye ilk defa mantıklı bir konu açtı foruma neler oluyor.
-
gelen yorumlar hayal kırıklığı :))
-
bozuk saat ...
-
tucson alacaktım . 4x4 elite plus modeli ... face grubuna bi girdim , aman allahım . 2.5 milyona başıma bela alacakmışım gibi hissettim. kavraması,partikülü,sensörü hepsi dert. şu an cidden kararsızım. parasının hakkını veren kontağı çevireyim canımı sıkmadan gitsin arabası yok malesef.
-
Full kasko lu kiralama yokmu? Niye donu alıyolar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Corolla.
onunda sedanı leş . kasiste falan sürtüp duruyor altı. bi cross yapmışlar mal gibi 1.8 motor getirmişler . kol gibi vergi ödüyorsun.
-
Tucson alacak adama corolla öneriyorlar ne diyeyim ki.
Facebook grupları iyi hoş güzel ama genel olarak profilin yerlerde olduğu bir yer. Corsa grubundayım adamın araç arıza kodu vermiş grupta verilen öneri arıza kaydını silin sürmeye devam edin şeklinde. Ya da millet ayna ayarlama tuşlarını atıp bu tuşlar ne işe yarıyor gibi sorular soruyor. Yani durum baya vahim. Bir alay ahraz dolu çözüm arıyor. Bir de sorunu olmayan adam gruba yazmaz. Yeni dizellerde dpf maalesef bir sorun daha 25binde dpf dolduran tucson gördüm. Almışken benzin alacaksın bu devirde. Gülü seven dikene katlanacak. (Yakar) 100bine yakın bir kavrama değişir haricinde çok da bir sorunu yoktur tucsonların en azından ben duymadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 10 Şubat 2025; 22:40:4 >
Kasko arabanın yattığı günler için rent a car'ın iddia edeceği zararı ödemez. 8'de 8 kusursuz çıkmadığınız kazada başınız ağrır.
bir gün kiralama bile yeterli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rasyonel teletabi
Kaza vb durumda artık araba alma hayalinden vazgeçersiniz artık.8 de 1 kusurla bile rent a car'cı altından donu alır.
Merdiven altı, mahalle arası bir yerden kiralamıyorsanız yok öyle bir şey.
Alkollü değilseniz, kaza anında aracı kiralama esnasında belirtilen haricinde bir şoför kullanmıyorsa kiralama şirketinin kaskosu her türlü hasarı öder.
Ben kiralık araçla kaza yaptım, kaza tespit tutanağı ile birlikte arabayı şirkete bırakıp çıktım. Tutanak sonuçlandı, %100 kusur bana verildi. Firma benden 1 kuruş dahi istemedi.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Sen zamaninda arabasizlık daha iyi diye konu açmamışmıydın ! Araba masraf diyordun , toplu taşıma yeterli diyordun vs . Ne ara fikrin degisti de sıfır otomobil alacak duruma geldin ? |
Benzer içerikler
- dizel partikül filtresi uyarısı
- benzin pompası basınç düşüklüğü
- passat 1.6 tdi impression yorum
- ate balata yorumları
- airbag lambası sarı yanıyor
- togg mtv 2025
- togg batarya kapasitesi
- mg 7
- passat üretimi durdu mu
- bmw 2022
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X