Şimdi Ara

ARABAYI BEĞENDİM RENGİ KAFAMA TAKILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu aracı önermem renginden dolayı değil Ticari olarak geçiyor...Az yakıyor mu yakıyor tutuluyor mu tutuluyor parçası kolay bulunuyor mu bulunuyor ama TİCARİ...! Bunun yerine binek ama geniş 1.3 Multijet Linea alın... Daha iyi olucaktır sizin için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-linea-1.3-multijet-active-plus-105-bin-km-orjinal-219041872/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibin-den-2011-model-fiat-linea-1-3multijet-active-plus-206133037/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-model-orjinal-47000-km-90-beygir-muyane-yeni-211221095/detay

Kmleri sizin alacağınızın 30-50 bin arası fazlası ama Fiorinodan daha konforlu en azından binek geçiyor...

• Benim aracım 207 ve fıstık yeşili. Türk insanının zevkine kalırsan eğer hiç alma. İlk arabam 3 senedir biniyorum dalga geçen mi dersin niye aldın diyen mi dersin... Ama benim içime sindiği için almıştım. Benim de beyaza karşı ön yargım var ve beyaz araç benim gözümde beyaz eşya gibi çok basit ve sönük. Türk insanı hiç renkli değil at gözlüğü takmış sadece araba için değil her konuda.

Özet renge takılma içine siniyorsa al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteber05

Aracı en son 26 ya bırakırım dedi. Almaya niyetim var ama renkten dolayı soğudum araçtan. Fiorino almaya kararlıyım bu arada.

Sakina sakin alma hocam igrenc duruyor. Onuda gectim Allah gostermesin bi durum olsa sikissan satamazsin baska renk 2 milyar daha ustunu eder. Paket olarakda ustun bi arac degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç rengi çok sırıtmıyor. Alınabilir.
  • Ben bu aracın aynısı ama siyah rengine bakıyorum kilometrede aynı 26000 e bırakacak ne dersiniz alinirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılır sen rahat ol az modifiye edersin satılmazsa :)

Tokyo drift de bu araba kullanıldı dersin :)
     ARABAYI BEĞENDİM RENGİ KAFAMA TAKILDI
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun siyah rengi 54000 de 26000 bine alinirmi bagaj portu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yeşil olduğu için ayrı bir tatlı durmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda bir galeriye gitmiştim sormaya sakın alma hocam dedi. burda bir tane turuncu renklisi vardı, galerici 6 aydır satamadı dedi. Bende gittim 2010 renault symbol expression aldım. ha pişman mısın diye sorarsanız hiç pişman değilim. Ama bir arabanın renginden dolayı zor satılması çok saçma bence.
  • turuncu captur'um vardı. herkes çok beğeniyordu benim gibi. güzel güzel bindik. satarken bi baktımki piyasada turuncu araba yok. beyaz-siyah. 3 ayda takasla zor sattım arabayı.

sizin arabaya gelince, güzel araç. ama ben olsam almazdım. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.