Şimdi Ara

ARABAYI BEĞENDİM RENGİ KAFAMA TAKILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-orjinal-tertemiz-kazasiz-degisensiz-fiorino-218683035/detay/

Araba herşeyiyle kafama yattı. Tek sorun rengi. Fıstık yeşili bu renk bu arabaya gidiyor mu? 3-4 yıl sonra arabayı satmaya kalksam renginden dolayı sıkıntı yaşar mıyım, fiyat olarak değer kaybım olur mu? 35-40 lı yaşlarda devlet memuru bir erkeğe bu araba gider mi? Toplumda çok yadırganır mıyım? Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.

• Aklıma fıstık yeşili
    Takma kafaya pastel renkler ilgi çeker bir şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla toplumu. Neyi icinden geciriyorsan yap. Millet ne der diye dusunme. Gecen gittim fistik yesili bir tisort aldim. Millet dalga gecti. Ama umrumda degil. Ben begeniyorsam sorun yok. Sonuc olarak begendiysen salla milleti al.. Ben alirmiydim? Almazdim. Renk degil ancak turunden dolayi. Ticari arac dusunmezdim ben. Kaldiki bu araclar ufacik.

• Renkte bi sıkıntı yok bence, hoşunuza gittiyse alın. Beyaz olsa şirket aracı gibi olacaktı, siyah olsa sıcakta sıkıntı olacaktı. Ha gri felan olsa iyi olurdu ama öyle gıcık bir rengi yok. Söylendiği gibi sorunsuzsa keyifle binilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al geç kardeşim sen sev yeterki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renge de araca da lafim yok fakat size doblo yakisir kanaatindeyim hocam.

• 25 bine bırakırsa alınacak tertemiz bir araç. Araca uyumlu güzel bir jant takarsınız keyifle binersiniz. Rengide gayet hoş. Piyasada beyaz araba görmekten gına geldi.

• Bence araba dedigin renkli olmali. Beyaz esya degil bu ki onlarin bile renklileri cikti.

Yalniz satarken sorun olabilir.

Vakti zamaninda 99 golfu sirf mavi diye 15 e almamistimda gidip 2001 gri fabia almistim. İnsanlarin gorusleri ne kadar degisiyormus boyle.

• kafanızda o soru varsa zaten olası sıkıntının farkındasınız demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasa_ kullanıcısına yanıt
    Aracı en son 26 ya bırakırım dedi. Almaya niyetim var ama renkten dolayı soğudum araçtan. Fiorino almaya kararlıyım bu arada.
  • Ticari araç zaten. Fındık fıstık işiyle uğraşan birine satarsın sende
  • Burdaki herkes kimseyi takma al geç yazar kendileri alcak olsa beyaz siyah gri en cok giden renkleri alir dinlemeyin hocam mumkunse daha cok tercih edilen bi renk alin pisman olmassiniz

• Araba cipsten çıkmış gibi

• Bosverin arabayi boyası yürütmüyor motor yürüyen nasıl asıl önemli konu bunlar renginde hicbirsey yok

• Ah bu memleket, ahhh...

MİLLET NE DER diye beğendiği rengi almıyoruz, o hallere geldik...

• Gayet güzel gitmiş araca renk içine sindiyse al...

• Bahar yesili getzmi var. Hicbir sorun olmadi simdiye kadar. Ayrica ben araba alirken rengine cok takilmiyorum. Sevdigim rengi aliyorum.

• Tutulan bir renk değil.satarken zorluk yaşarsınız.bu tıp araçlar kamyonettır,ilk 7 sene Sıfır araç vergisi ödersiniz.her sene muayenesi vardır.trafık Sigorta'sı daha pahalıdır.

• 1+3 dür.5 kişi binemezsiniz.istanbulda yaşıyorsanız Boğaz köprüsünden geçemezsiniz.şimdilik mecbur değil ama src belgesi zorunluluğu gelebilir.

• Fiorinoya turuncu ile beraber en çok yakışan renk fıstık yeşili.Renge takılmayın.Farklılık iyidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.