Merhaba arkadaşlar,307 aracım var.Bunun için 17' 4x 108 bijon aralığında ford fiestadan çıkma jant lastik aldım. Lastikçiye gittim taktırmaya bi baktık jant göbeği küçük geldiği için oturmuyor.Tabi ben sadece bijon ölçüsü önemli sanıyordum meğer göbek deliğinin de bir ölçüsü varmış. Bu durumda yapılabilecek bir işlem var mıdır?
direk geri ver bence
spacer kullanacaksin, biraz daha masrafin olacak yani ...
quote:
Orijinalden alıntı: eraysgt
Merhaba arkadaşlar,307 aracım var.Bunun için 17' 4x 108 bijon aralığında ford fiestadan çıkma jant lastik aldım. Lastikçiye gittim taktırmaya bi baktık jant göbeği küçük geldiği için oturmuyor.Tabi ben sadece bijon ölçüsü önemli sanıyordum meğer göbek deliğinin de bir ölçüsü varmış. Bu durumda yapılabilecek bir işlem var mıdır?
Arkadaşlar malesef geri verme şansım yok 2.el olduğu için
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: m.ersin
quote:
Valla bi lastikçiye sordum jantların göbeğinin tornada açılması gerekir dedi,tam ölçülerinde genişletiyorlarmış,ama ne kadar sağlıklı tabi onu bilemem.Boşa gitti güzelim jantlar
quote:
Valla bi lastikçiye sordum jantların göbeğinin tornada açılması gerekir dedi,tam ölçülerinde genişletiyorlarmış,ama ne kadar sağlıklı tabi onu bilemem.Boşa gitti güzelim jantlar
sürterek giren jantları tornacıya gönderiyoz..bir cok alet edevatları var ama o kadar dar göbek yapılırsa nasıl olur iyice sormak lazım
Arkadaş üzerinde can taşıyacaksınız, tornacıdan çıkan janta güvenilir mi?
hocam ne alakası var o jantlar da sonucta bılgısayar desteklı torna tezgahlarında ıslem goruyor ve oyle pıyasaya cıkıyor
Hocam, ısıl işlemli parçadan talaş kaldıracaksın. Tut ki kritik bir bölgeden fazla talaş kaldırdın, parçayı incelttin. Taktın bi problem görmedin ama 30.000 km sonra 140 la otobanda giderken jant kırıldı. Yada sert bir çukura girdin? Değer mi risk almaya?
Bilgisayar destekli olan herşeyden hayır beklememek lazım.
Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme