Şimdi Ara

Ayakkabı aldım ayağım burun kısmına değiyor çözüm var mıdır ? (ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normalde 42-43 giyiyorum. Bugün lacoste aldım 44 numara sol ayakta sorun yok ama sağ ayağı giyince baş parmak ayyakabının ön burun kısmına değiyor,yürümesi zor oluyor. Mecbur değiştircem herhalde sol da birşey yok buzluk muzluk diyorlar çözüm olur mu ?
     Ayakkabı aldım ayağım burun kısmına değiyor çözüm var mıdır ? (ss li) Ayakkabı aldım ayağım burun kısmına değiyor çözüm var mıdır ? (ss li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 5 Şubat 2015; 1:24:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayakkabı Aldın ve Baş Parmağın Değiyor? İşte Çözümler

Yeni aldığın ayakkabılarını heyecanla giyerken, baş parmağının ayakkabıya değmesi canını mı yakıyor? Endişelenme, bu yaygın bir sorundur ve birkaç çözümü vardır.

Çözüm 1: Parmak Ucunu Değen Ayakkabıları Esnet

• Ayakkabıların iç kısmına kalın bir çorap giy.
    • Saç kurutma makinesini kullanarak ayakkabının burun kısmına ılık hava tut.
    • Bir ayakkabı kalıbı kullanarak ayakkabıyı ger.
    • Ayakkabıya su dolu bir poşet koy ve bir gece dondurucuya bırak.

Çözüm 2: Daha Büyük Ayakkabı Al

• Ayakkabının tam olarak oturduğundan emin olmak için yarım veya bir numara daha büyük bir ayakkabı almayı düşün.
    • Ayakkabıyı denerken, parmaklarının burun kısmına değmediğini kontrol et.

Çözüm 3: Topukluk Ekliği

• Topuklu ayakkabılarda, topukluk eklemek ayakkabının burun kısmındaki baskıyı azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Çeşitli topukluk eklentileri mevcuttur, bu nedenle ayağına en uygun olanı seç.

Çözüm 4: Ayakkabı Fırsızlarını Kullan

• Ayakkabı fırsızlarını, parmakların için daha fazla alan yaratmak amacıyla ayakkabıların burun kısmına yerleştirebilirsin.
    • Silikon, köpük veya keçe gibi çeşitli malzemelerden yapılmış fırsızlar mevcuttur.

Çözüm 5: Profesyonel Ayakkabı Gerdirme

• Diğer yöntemler işe yaramazsa, profesyonel bir ayakkabı gerdirme hizmeti almayı düşünebilirsin.
    • Profesyoneller, ayakkabılarını kalıcı olarak ve güvenli bir şekilde gerebilirler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Olum ayaginizdaki ayakkabinin numarasini bile sorar hale geldiniz noluyo bole :D vuruyosa bi numara buyugunu dene bu kadar basit :)
  • 1 numara büyüğünü alsaydım böyle olmazdı ıste hem seneye de giyerdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumincalik

Olum ayaginizdaki ayakkabinin numarasini bile sorar hale geldiniz noluyo bole :D vuruyosa bi numara buyugunu dene bu kadar basit :)

bir numara büyüğü büyük geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Btuhan35

quote:

Orijinalden alıntı: mumincalik

Olum ayaginizdaki ayakkabinin numarasini bile sorar hale geldiniz noluyo bole :D vuruyosa bi numara buyugunu dene bu kadar basit :)

bir numara büyüğü büyük geldi :D

Alıntıları Göster
    Önünü yırt.Parmaklar dışarı çıkarsa rahat rahat giyersin

• quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Alıntıları Göster
    Ayaklarının ayrı ayrı en ince ayrıntısına kadar fotoları at

yalaruncular gelmeden
  • Ayakkabicilar aciyor diye biliyorum bi esnettir biraz ama pahali biseyse baska ayakkabi al derim kalibi degisik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynamadan ve giymeden değiştirmeni tavsiye eserim. Oynarsan elinde kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrariEgsozuna4Patates

Oynamadan ve giymeden değiştirmeni tavsiye eserim. Oynarsan elinde kalabilir.

öyle olcak galiba
  • lagoste 5 lira
  • Up
  • quote:

Up
    ayakkabıyı buzluğa koy genişlediğini okumuştum bir yerde 1 gün durması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 5 Şubat 2015; 17:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Direk mi koyuyoruz yoksa poşetin içine falan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Deneme bile benim kramponlarda önüne değiyodu ayağım , ayakkabının içine su dolu poşet koyup buzluğa attım etki etmedi.

değiştirebiliyosan değiştir derim.
  • 42,43?44???

Ciddi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Deneme bile benim kramponlarda önüne değiyodu ayağım , ayakkabının içine su dolu poşet koyup buzluğa attım etki etmedi.

değiştirebiliyosan değiştir derim.

Sol ayakta bişey yok biliyon mu hocam o yüzden kararsız kaldım birde baya isitiyodum ayakkabıyı. Değiştircez mecbur ellerinde bi bu kalmış

• Lümpen kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak ne sordunuz anlamadım ama anladığım kadarıyla cevap vereyim. Evet 42-43-44 mesela Kemal tanca dan aldım geçenlerde 42. Dockers Bot aldım 43. Puma var 43
  • quote:

Hocam tam olarak ne sordunuz anlamadım ama anladığım kadarıyla cevap vereyim. Evet 42-43-44 mesela Kemal tanca dan aldım geçenlerde 42. Dockers Bot aldım 43. Puma var 43
    bundan sonra değmeyeyini al
  • Dostum sorması ayıp kaça aldın ? Çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

nick-mesaj uyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müzüksiyen -- 5 Şubat 2015; 18:41:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.