Şimdi Ara

Canım çok sıkıldı(Sıfır aldığım arabada pas izleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
15.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece Ankaraya şiddetli derecede yağmur yağdı.Sabah kalkıp arabada varmı bir durum diye baktığımda tavanda ufak noktalar şeklinde pas izleri gördüm.Temmuz ayında arabayı sıfır olarak almıştım.Üstelik boya korumada yaptırdım.Emin olmak için iyice kuruladım izler geçmiyor.Daha arabayı alalı 15 gün oldu.Aracım Mazda 3 sedan.Beyaz renk.Bana yol gösterebilirseniz sevinirim.Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rommy6719 -- 12 Ağustos 2011; 11:22:00 >

• temmuz ayında sıfır alınan bir arabada ,hafif şiddetli bir yağmurda ,tavanında pas izleri ilginç biraz, geçmiş olsun.

Başka bi sebepten olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbidden_man -- 12 Ağustos 2011; 11:24:30 >
  • nasıl pas ya, hemde tavanda, hemde 15 günlük arabada.
    yukarıdan bir yerden mi damlamışlar ben olayı anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbidden_man

temmuz ayında sıfır alınan bir arabada ,hafif şiddetli bir yağmurda ,tavanında pas izleri ilginç biraz, geçmiş olsun.

Mazda 3 sedan yazmış arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everseco -- 12 Ağustos 2011; 11:25:46 >
  • İyice sildim.Dün bir şey yoktu ama yağmurdan sonra bu sabah baktım.ufak ufak lekeler çok büyük değil ancak dikkatlice bakınca belli oluyor.Aracım Mazda 3 sedan
  • Damlamistir yada biryerden sıçramıştir.Hemen sıcak suyla yıkatabilirseniz belki çözüm olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everseco

quote:

temmuz ayında sıfır alınan bir arabada ,hafif şiddetli bir yağmurda ,tavanında pas izleri ilginç biraz, geçmiş olsun.

arkadaş daha sonra yazdı zaten onu ;) düzeltildi mesaj
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üzerine biyerden taş vs gibi bişeyler düşmüş olmasın gercekten yağmurla olucak şey değil , aldığınız servise bi gösterin, söyleyin.
  • Bir fotoğraf çekip gönderseniz daha çok yardımcı olunabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4everseco

quote:

arkadaş daha sonra yazdı zaten onu ;) düzeltildi mesaj

Pardon o zaman :)

• Size boyalı araba satmış olmasınlar :) yağmur gelince boyaları akmıştır belki. Tmm tmm taşlamayın konu dısına gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı parkettiğiniz yer kapalı garaj mı ? Eğer öyleyse tavana falan bakın boru falan varsa birşey damlatmış olabilir.En iyisi bir fotoğraf çekip koyun buraya.Görmeden fikir yürütmek imkansız.Boşu boşuan konu açmış olmayın
  • araç belki gümrükte belkide bayi deposunda uzun süre beklemiştir ve oralardaki şartlarda malum. ama yine de darbe almadan pas yapmaması lazım. ilginç. direk araç değişim talebinde bulunmalısınız. bayi kabul etmez ise mahkeme yolu açık.
  • Dün yağmurla beraber doluya tutulmuş olabilir diye düşündüm.Arkada babamın arabası var Toyota corolla o da yeni aldı boya koruması yok onda hiç birşey yok.Ancak benim araçta var.Arabayı alırken burada ustaya gösterdim.Araçta boya olmadığını söyledi.Sabah sabah moralm çok bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rommy6719

Dün yağmurla beraber doluya tutulmuş olabilir diye düşündüm.Arkada babamın arabası var Toyota corolla o da yeni aldı boya koruması yok onda hiç birşey yok.Ancak benim araçta var.Arabayı alırken burada ustaya gösterdim.Araçta boya olmadığını söyledi.Sabah sabah moralm çok bozuldu.

Pas izlerinin olduğu yerde göçük var mı ? Göçük yoksa doludan değildir.Resim koyma imkanınız yok mu ? En bir eksper tutup raporuyla beraber servise götürün.Araç değişim talebi isteyin.Kabul etmeyeceklerdir kesin , mecbur mahkeme yolu izleyeceksniz.Ya da kabullenip kullanmaya devam edeceksiniz.KArar sizin.

• Arkadaşım eğer aracı ağaç altlarına çektiysen ağaç reçinesi büyük ihtimal.Onlarda çok ufak olurlar.Pas gibi görünürler.Panik yapma hemen. Fotoları koysan çok yardımcı oluruz sana.
  • İzler iğne ucu kadar .Fotograf çekecektim ama gözükmüyor malesef.Göçüklük yok ancak tırnağı sürttüğümüz zaman tırnağa geçiyor .Anlamadım gitti
  • 2. elmi araç ?
  • Hayır sıfır olarak aldım.Makro çekebilen bir makinem yok malesef.İğne ucu kadar ve sarı-siyah renkte.
  • boya garantisi yok mu?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.