Şimdi Ara

Turuncu cliomu çarptım ve boyası attı renk tutturmada sıkıntı çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arabam 2020 clio 5, alalı henüz 15 gün oldu fakat bugün ilk ufak kazamı yaptım maalesef. Geri geri park ederken arka sensör nedense ötmedi ve babamın arabasına çarptım. Ona hiçbir şey olmadı ama benim arabanın rengi gitti. Yetkili serviste boyatacağız ama rengi tutturamamalarından çok korkuyorum malum bu renk henüz 2020 de üretildi. Bilgisi olan arkadaşlar içimi rahatlatsa ne güzel olur.
    Turuncu cliomu çarptım ve boyası attı renk tutturmada sıkıntı çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyergirll

Ciddi misiniz ya üzüldüm bana da arabayı alırken dayım en azından alev kırmızısı al clio 4 te de aynı rengi kullandıkları için rengi tutturmaları daha kolay olur demişti. Baya söylendi zaten niye beyaz almıyorsun diye şimdi duyarsa dilinden kurtulamam Beyaz da şahsen hiç dikkat çekmiyor kırmızı mavi turuncu arabayı gösteren renkler ama bu zorluğu da varmış. Komşular rengine bayıldı kullanırken trafikte herkes baktı vs sanırım nazar değdi
    Falanca oto galeri olarak aracınıza talibiz efendim 50.000₺ tiko para veririz aracınıza tüm masraflar sizden olmak üzere.

Aldıktan sonra.!!!!!

15 günlük kusursuz Clio 5 turuncu renk 178.000₺

Evet aracımız lansman rengi en çok tutulan araçtır, full artı full dür.

Aracımız fabrikadan çıktığı gibidir, içinde sigara bile içilecek süre kullanılmamıştır, sadece arka tampona çamur yapıştığı ve yıkanmadığı için çamur kurumuştur, yıkanınca çok hafif boyayı sökmüştür.

Alıcısına hayırlı olsun dosta gidecek bir araç
  • geçmiş olsun. servise bırakırken özellikle tembih edin rengi iyi ayarlasınlar. teslim alırken de açık havada kontrol edin öyle teslim alın. benim metalik gök mavi aracım serviste sol ön çamurluk değişti renk farkı belli oluyor. acemiliğimize geldi kontrol etmedik sonra farkettim.
  • Geçmiş olsun. Kontrol ederek teslim alın. Bir daha da dikkatli olun yazık 0 araba
  • Pasta cila ile beyaz lekelerden kurtulurdum

Kalanı da nazarlık olarak dursun derdim, pek bisey yok burda.

• Metalik renkler hele ki böyle özel lansman renkleri tutturmak çok zor sırf bu yüzden beyaz tercih ediyorum serviste işçilik güzel olursa fark anlaşılmaz teslim alırken gün ışığında kontrol edin gerekirse tekrar kat atarlar

• Böyle renkleri tutturmak çok zor servis de olsa sonuç sürpriz olur
  • Geçmiş olsun ama alırken bunu göze almış olmalıydınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAPI DA ÇİZİK VAR NASIL GEÇER
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servis aynı renk kodu ile boya talep edebilir
    Yada aynı parçayı aynı renk ile sipariş geçebilir yine
    İster boyat istersende yeni parça taktır servis zaten elinde tutmaz sipariş girecek gelir o boya da işçilik önemli

• ben olsam güzelce silerdim deterjanlı bezle.
    tamire falan gerek yok bence.
  • Bence pasta cila attırın. Servisten boya kodunu öğrenin Rötuş boyası yaptırın, sürdürün. Azıcık çizik için boyatmaya gerek yok. Çizikler büyük oranda görünmez olacaktır.

İleride daha çok çizilirse o zaman boyatırsınız. Tampon bu ne kadar dikkat etseniz de muhakkak çizilecek.

• Clio 4 alev kırmızı aracımın rengini tutturamamışlardı,ikinciye mais boyadı yine olmadı.

Sorun boya veya kodu değil,alev kırmızı veya bu rengin verniği özel.O parlaklığı verende o.

O özel vernikte fabrikadaki gibi fırın boya şartları olmadan tutmuyor,sırıtıyor.

Bence uğraşmayın,fazla bir şey yok.Pasta cila yapın,geçmeyen nazarlık kalsın...
  • Kalsın ellemeye değmez.

• Arkadaşlar teşekkür ederim mesajlarınız için. Keşke pasta cilayla büyük oranda kapansa ama babam az önce gördü pasta cilayla olacak iş değil dedi. Fotoğrafın üzerine tıklayıp yakınlaştırınca boyanın baya attığı görünüyor yani sırf çizik gibi değil. Hemen değil de bir ara servise götürücez artık bakalım.

• serar1453 kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz ya üzüldüm bana da arabayı alırken dayım en azından alev kırmızısı al clio 4 te de aynı rengi kullandıkları için rengi tutturmaları daha kolay olur demişti. Baya söylendi zaten niye beyaz almıyorsun diye şimdi duyarsa dilinden kurtulamam Beyaz da şahsen hiç dikkat çekmiyor kırmızı mavi turuncu arabayı gösteren renkler ama bu zorluğu da varmış. Komşular rengine bayıldı kullanırken trafikte herkes baktı vs sanırım nazar değdi

• lawyergirll L kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hanımın gazına gelip almıştım alev kırmızıyı beyaz yerine.Daha önceki araçlarım da beyazdı hep.

Tamam renk güzel,sizin turuncuda çok güzel ama araba bu.Trafikteyiz hep ve çarpınca boya hep sıkıntı bu renklerde.

Bende sıfır almıştım ve 3.ayda çarptılar.2 kere boyattım ama tutturamadılar.2 sene öyle kullandım damalı eşşek gibi

Bide tam şoför tarafı arka kapı idi,her binişte gözüme batıyordu renk farkı.

Satıp sıfır egea aldım ama bu sefer beyazHanım yine ısrar etti bej falan ama bu sefer dinlemedim

Beyaz iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyergirll

Falanca oto galeri olarak aracınıza talibiz efendim 50.000₺ tiko para veririz aracınıza tüm masraflar sizden olmak üzere.

Aldıktan sonra.!!!!!

15 günlük kusursuz Clio 5 turuncu renk 178.000₺

Evet aracımız lansman rengi en çok tutulan araçtır, full artı full dür.

Aracımız fabrikadan çıktığı gibidir, içinde sigara bile içilecek süre kullanılmamıştır, sadece arka tampona çamur yapıştığı ve yıkanmadığı için çamur kurumuştur, yıkanınca çok hafif boyayı sökmüştür.

Alıcısına hayırlı olsun dosta gidecek bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 19 Haziran 2020; 2:8:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fabrikası boyasa renk tutmaz
    bele kalsın
  • 1. O renk tutmaz.
    2. Pasta cila ile beyaz lekeler gitmez ancak güzelce temizledikten sonra kürdan ucu ile rütuş yapılabilir. İnanın koca tamponun sırıtmasından 100 kere daha iyidir.

Plastik aksamda sonradan boya kesinlikle bir ton daha koyu oluyor, ki o renk muşmula gibi olur.

Sakın diyorum bak sakın!
  • Servise gitmeye değmez. Hele bu virüs ortamında aracı baskasına vermeye hiç gerek yok. Önemli bir hasar yok orda. Üstteki arkadaşların dedigi gibi temizleyin orayı. Yenisi gibi olur. Kalan da nazarlık.
    Boyatma, tramer vs hiç ugrasma kardeş.
    Allah beterinden korusun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Plastigin ustune bu rengi tutturmalari cok zor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.