Şimdi Ara

Güneş yanıgı araba fiyatını ne kadar etkiler.( Resim ekledim. Arabayı aldım.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
15.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güneş yanıgı olan bi arabada fiyatı ne kadar etkilenir? Fiyatı ne kadar düşürür? 98 model bi ROVER 1.4 buldum fiyat cok düşük 8500 ytl civarı . Arabanın hic bir yerinde değisen yada boya yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 8 Haziran 2007; 21:41:24 >

• yanıklı bölegenin boyanacağını ve orjinalliğinin bozulacağını vede boya masrafını göz önünde bulundur.

8500+1000 ytl masraf :9500 düzgününüde araştırsan 10 a alırsın....1.4 rover

ama arabada daha önceden boya yoksa içi dışı temizse km si düşükse alınır o paraya....görmeden yorum yapılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eradnan

yanıklı bölegenin boyanacağını ve orjinalliğinin bozulacağını vede boya masrafını göz önünde bulundur.

8500+1000 ytl masraf :9500 düzgününüde araştırsan 10 a alırsın....1.4 rover

ama arabada daha önceden boya yoksa içi dışı temizse km si düşükse alınır o paraya....görmeden yorum yapılmaz
    alacagım araba nın kilometresi cok düşük 45000 de . abs, klima var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

alacagım araba nın kilometresi cok düşük 45000 de . abs, klima var.

Alıntıları Göster
    kaçırma o zaman o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: eradnan

kaçırma o zaman o fiyata

Alıntıları Göster
    boya masrafın 1000 lira kadar tutar. eğer aracın geri kalan kısımları sorunsuz ise arabayı 9500'e aldım diye düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdcezir

boya masrafın 1000 lira kadar tutar. eğer aracın geri kalan kısımları sorunsuz ise arabayı 9500'e aldım diye düşün.

Alıntıları Göster
    98 model 45000 km araba olduğuna inanasım gelmiyor.

mutlaka incelenmeli.km orjinal değildir bence hele 1.4 araba 9 yılda 45 bin yapacak aklım almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

mutlaka incelenmeli.km orjinal değildir bence hele 1.4 araba 9 yılda 45 bin yapacak aklım almıyor.

Alıntıları Göster
    Demek parça boyanın fiyatı 1000 ytl ?? Hayır!. En iyi usta en kaliteli boya ile maximum 300 ytl alır. Aslında 200-250 ytl nin üstüne çıkmaz bence.
    Otomobili satın alırsan boyatmadan önce otomobilin fotoğraflarını çek satarken kazalı vs. şüpheleri ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayınabim -- 2 Haziran 2007; 22:29:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınabim

Demek parça boyanın fiyatı 1000 ytl ?? Hayır!. En iyi usta en kaliteli boya ile maximum 300 ytl alır. Aslında 200-250 ytl nin üstüne çıkmaz bence.
    Otomobili satın alırsan boyatmadan önce otomobilin fotoğraflarını çek satarken kazalı vs. şüpheleri ortadan kalkar.

Alıntıları Göster
    sadece tepede güneş yanığı var benim. acaba tek tepe saçını boyatsak ne tutar. bir de boyama işlemleri ne kadar sürer bilgi verirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınabim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sayınabim

dikkat edersen tek parça diye bir şey KESİNLİKLE YAZMIYOR mesajımda!

güneş yanığı olursa tavan, kaput ve bagaj da etkileneceğinden tüm aracı boyatmanın yaklaşık fiyatıdır yukarıdaki.

sadece tepede olduğunu söylemiş arkadaş, eğer kaput ve bagaj boyasında belirgin solma yok ise - maalesef ki genelde tavanda yanık varsa kaputta ve sedan araçta bagaj boyası da belirgin şekilde solar- , eğer yeni boya sırıtmayacaksa bu da 200-250'ye rahatlıkla halledilebilir.

arabayı almadan önce nasıl olsa bir ustaya veya servise göstereceksiniz. boya işini de sorun. eğer belirgin solma yok ise belki tek parça kurtarır; ama genelde toptan boyama öneriyorlar.

1-2 günde tek parçayı hallederler. toptan boyama işi, ustanın yoğunluğuna göre birkaç gün alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdcezir -- 2 Haziran 2007; 23:48:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mdcezir

quote:

Orjinalden alıntı: sayınabim

dikkat edersen tek parça diye bir şey KESİNLİKLE YAZMIYOR mesajımda!

güneş yanığı olursa tavan, kaput ve bagaj da etkileneceğinden tüm aracı boyatmanın yaklaşık fiyatıdır yukarıdaki.

sadece tepede olduğunu söylemiş arkadaş, eğer kaput ve bagaj boyasında belirgin solma yok ise - maalesef ki genelde tavanda yanık varsa kaputta ve sedan araçta bagaj boyası da belirgin şekilde solar- , eğer yeni boya sırıtmayacaksa bu da 200-250'ye rahatlıkla halledilebilir.

arabayı almadan önce nasıl olsa bir ustaya veya servise göstereceksiniz. boya işini de sorun. eğer belirgin solma yok ise belki tek parça kurtarır; ama genelde toptan boyama öneriyorlar.

1-2 günde tek parçayı hallederler. toptan boyama işi, ustanın yoğunluğuna göre birkaç gün alır.

Alıntıları Göster
    sagolun arkadaslar bilgileriniz icin. Salı günü araba geliyor . Artık duruma göre davranacagız. Bi ustaya gösterip ilk basda kilometreyi iyi kontrol ettirmek lazım sanırım. Sonrada tek parca poya ile kurtaracakmıyız onu ögrenmek lazım. Bi de eger alırsam boyatmadan önce resimlerini de cekmek akıllıca bir fikir. Tesekkürler.

• quote:

sagolun arkadaslar bilgileriniz icin. Salı günü araba geliyor . Artık duruma göre davranacagız. Bi ustaya gösterip ilk basda kilometreyi iyi kontrol ettirmek lazım sanırım. Sonrada tek parca poya ile kurtaracakmıyız onu ögrenmek lazım. Bi de eger alırsam boyatmadan önce resimlerini de cekmek akıllıca bir fikir. Tesekkürler.

Alıntıları Göster
    bence kesinlikle boyatma öyle bin arabaya.arabanın en önemli yeri tavandır.tavan boyandığı zaman herkes takla atmış zannedeceğinden çok zor satılır ve zarar edersin.arabanın orjinalliğini bozma cila falan attır rengi birazda olsa açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 4 Haziran 2007; 15:58:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

benim clioyu bizimkilerden almasam 7 yıldır 30000 de olacaktı. şimdi 48000 de. yine de çok az.

aslında çoğu kurcalanmış olmuyor genelde gerçek kilometrelerde oluyor ama insan şüphelendiini seçiyor ve kurcalanmış olduğu üzerinde duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

benim clioyu bizimkilerden almasam 7 yıldır 30000 de olacaktı. şimdi 48000 de. yine de çok az.

aslında çoğu kurcalanmış olmuyor genelde gerçek kilometrelerde oluyor ama insan şüphelendiini seçiyor ve kurcalanmış olduğu üzerinde duruyor

Alıntıları Göster
    eğer satmayı düşünmüyorsan boyat..arabaya kanın ısındıysa neden satasınki?
    millet hurda arabaya biniyor demesin sonraeğer dediğim gibi 4-5 yıl binmeyi düşünüyorsan fotoğraflarını çek güzelcene her açıdan,sonra boyat..9 yıllık bir arabada boya olmaz olurmu?heralde olacak..
    sana bi tavsiyem;
    satacağın adam o kadar kılsa satma...fotoğraflarada inanmıyorsa güle güle başka kapıya dersin...
    bu araba 2006 model değlki boya aracın değerini düşürsün..en fazla 500 ytl düşer..bence al ve hemen götür boyacıya..(işinin ehli boyacıya tabi)
    ha bide piyasıyı iyice araştır..
    kalın sağlıcakla..

• quote:

Orijinalden alıntı: baba-sultan

eğer satmayı düşünmüyorsan boyat..arabaya kanın ısındıysa neden satasınki?
    millet hurda arabaya biniyor demesin sonraeğer dediğim gibi 4-5 yıl binmeyi düşünüyorsan fotoğraflarını çek güzelcene her açıdan,sonra boyat..9 yıllık bir arabada boya olmaz olurmu?heralde olacak..
    sana bi tavsiyem;
    satacağın adam o kadar kılsa satma...fotoğraflarada inanmıyorsa güle güle başka kapıya dersin...
    bu araba 2006 model değlki boya aracın değerini düşürsün..en fazla 500 ytl düşer..bence al ve hemen götür boyacıya..(işinin ehli boyacıya tabi)
    ha bide piyasıyı iyice araştır..
    kalın sağlıcakla..

Alıntıları Göster
    Güneş yüzünden solan arabamı şimdi komple boyatıyorum açıkçası fiyatının düşmesi umrumda değil :) solgun solgunda binilmez bence 10 yaşında araba.Herkes gak guk ediyor ama bak ne güzel boyanmış araba alıcaklar sevinmeliler bile bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Seronet

Güneş yüzünden solan arabamı şimdi komple boyatıyorum açıkçası fiyatının düşmesi umrumda değil :) solgun solgunda binilmez bence 10 yaşında araba.Herkes gak guk ediyor ama bak ne güzel boyanmış araba alıcaklar sevinmeliler bile bence :)

Alıntıları Göster
    bu gün arabayı bir usta ile test ettik. Arabaya bakan usta, araba cok iyi hemen kaporayı ver el sıksın dedi. Araba iyiymiş. Bende kaparayı verdim cuma günü arabanın işlemlerini yapacagız. Herkeze teskürler...
  • quote:

bu gün arabayı bir usta ile test ettik. Arabaya bakan usta, araba cok iyi hemen kaporayı ver el sıksın dedi. Araba iyiymiş. Bende kaparayı verdim cuma günü arabanın işlemlerini yapacagız. Herkeze teskürler...

Alıntıları Göster
    arkadaslar bir sorum daha olacak 98 model 1.4 roverin alım satım masrafları ne kadar olur bilgisi olan varmı ?
  • quote:

arkadaslar bir sorum daha olacak 98 model 1.4 roverin alım satım masrafları ne kadar olur bilgisi olan varmı ?

Alıntıları Göster
    arabadada güneş yanığı ilk defa duyuyorum , ben yazın denize gittiğimde güneşin ortasına park ediyorum akşam eve geliyorum birşeye rastlamadım ne gibi durumlarda çıkıyor bu.Araba eskiyse boyada çizik varsa falanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

arabadada güneş yanığı ilk defa duyuyorum , ben yazın denize gittiğimde güneşin ortasına park ediyorum akşam eve geliyorum birşeye rastlamadım ne gibi durumlarda çıkıyor bu.Araba eskiyse boyada çizik varsa falanmı?

Alıntıları Göster
    Arkadas arabayı günese koymakla hemen olacak bir sey degil bu. 9 - 10 yıl sürekli güneşin altına koyarsan ve araban koyu renkli ise olur genelde.

quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

• quote:

Arkadas arabayı günese koymakla hemen olacak bir sey degil bu. 9 - 10 yıl sürekli güneşin altına koyarsan ve araban koyu renkli ise olur genelde.

quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Alıntıları Göster
    eğer boyatmayı düşünüyorsan tavanın eski halini fotoğrafla,vıdeoya çek,birde notere onaylattır.daha sonra sattığın zaman hiç değilse aracının tavanının boyasının takladan kaynaklanan bir şey olmadığını kanıtlamış olursun.benim düşüncem.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

eğer boyatmayı düşünüyorsan tavanın eski halini fotoğrafla,vıdeoya çek,birde notere onaylattır.daha sonra sattığın zaman hiç değilse aracının tavanının boyasının takladan kaynaklanan bir şey olmadığını kanıtlamış olursun.benim düşüncem.

Alıntıları Göster
    bi teklik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.