Şimdi Ara

Güneş yanıgı araba fiyatını ne kadar etkiler.( Resim ekledim. Arabayı aldım.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
15.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Göğüsde hic bir sey yok. Biraz direksyon güneşden etkilenmiş gibi. Demekki adamlar güzel iç malzeme kulanmıslar.
  • adam tam ozon tabakasındaki deliğin altına bırakmış heralde
    ama güzel araba boyanınca çok iyi olur
    güle güle kullan hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

98 model 45000 km araba olduğuna inanasım gelmiyor.

mutlaka incelenmeli.km orjinal değildir bence hele 1.4 araba 9 yılda 45 bin yapacak aklım almıyor.

Arkadaşımın babasında var 90 Model Şahin. Şu anda 15.000 KM'de. Garajda duruyor. Sıfır almış araç halen onda. Kendisinde Opel Vectra var fakat Şahin hala duruyor satmıyor, satmam diyor.

Demek istediğim KM orjinal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 16 Haziran 2007; 1:15:40 >
  • Sagol tunerrus . Bir de yarın ilk işim İÇ TEMİZLİK olacak. Koltukları filan neyle yıkayım arkadaşlar. Bi arkadaş arap sabunu filan dedi ama bana pek mantıklı gelmedi. Plastik aksamları , kıltuk kılıflarını, üst dösemeleri filan neyle yıkamam lazım ?
  • dostum konuyu gördüm geç oldu ama bu brandadan kaynaklanan vernik yanığı... verniği yanmış arabanın. komple boyatmak gerekecek eğer boyattıysan buraya bir yazıver maliyetini yerini vs.
  • hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın,
    benim görüşüm boyatılmalı 10 yaşında bir araba alınacaksa mümkünse komple boyalı olsun
    ne yani resim çekip saklamalar eskiden böyle bişey mi vardı ya
    acentadan 0 km araçmı alıyoruz 10 yaşında ikinci el araba alıyoruz arkadaşlar
  • boyle gunes yanigi olmaz, bu cadir(branda) isi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayınabim

Demek parça boyanın fiyatı 1000 ytl ?? Hayır!. En iyi usta en kaliteli boya ile maximum 300 ytl alır. Aslında 200-250 ytl nin üstüne çıkmaz bence.
    Otomobili satın alırsan boyatmadan önce otomobilin fotoğraflarını çek satarken kazalı vs. şüpheleri ortadan kalkar.

arkadaşa katılıyorum..

tavan boyası söz konusu olduğunda,, aracı satarken takla attığı için boyandığı gibi laflar çıkabiliyor..

resimlerini mutlaka çekmelisin..

araç temiz olduktan sonra boya yanığı önemli değil..

trafikte olup da,, kusursuz olan hiçbir araba yok
  • "tavan boyalı, takla atmıştır bu" gibi bilgiçlik taslayıp aslında bi .. bilmeyenler için bencede boyatmadan resim çek.
  • çekmiş işte yukarda var ya beyler, daha kaçtane çekecek
  • Yav bir yıl olmuş konu açılalı. Neyse genede yardım etmeli tabii konu sahibi belki birgün uğrarsa. Bana da kuşlar sorumlu gibi geldi bu boya kalkmasından.
  • Boyayla falan uğraşma, sunroof yaptır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Boyayla falan uğraşma, sunroof yaptır.

hatta tamamı cam tavan olsun
  • adam arabayı alalı bir sene olmuş çıktan boyatmıştır da belki satmıştır bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

98 model 45000 km araba olduğuna inanasım gelmiyor.

mutlaka incelenmeli.km orjinal değildir bence hele 1.4 araba 9 yılda 45 bin yapacak aklım almıyor.

benimde gelmiyo bikere düşürmesinler km yi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.