Şimdi Ara

Turuncu cliomu çarptım ve boyası attı renk tutturmada sıkıntı çıkar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temizleyin kalanı da rötüş filan attırın ya da pasta ile devam edin, zaten tampon daha çok çarpılır orası. 2 gün sonra aklınıza bile gelmez. renk çok güzel maşallah kaportada ateş ediyordur.
  • Fabrikada daldırma şeklinde boyanıyor parça plastik boyanırsa %70 koyu kalacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kalsın ellerine yüzlerine bulaştırmasıda cabası

nazarlık mahiyetli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Pasta cila ile beyaz lekelerden kurtulurdum

Kalanı da nazarlık olarak dursun derdim, pek bisey yok burda.
    Benim aracın tamponu bundan daha kötü. Nazarlık diye bir şey yapmıyorum. Bu fotoğrafa bakınca bir şey diyecektim sizin yorumunuzu gördüm. Şu kadarcık çizik için tamponu boyatmazdım. 15 günlük araç, büyük kazayı önlesin, nazarlık diye bırakırdım. +1

• Kaskonuz varsa mini onarımdan yaptırın. Tampon değil mi bu. Çok takmanıza değmez. Bügün yaptırırsınız yarın yine çizilir. Adı üstünde tampon 😁

• birşey yok, boyatmaya değmez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki yetkili servisler bile boyayı tutturamıyor. Benim 2012 model Corsa fırtına grisi renkti, sağ arka kapı boya rengi bir türlü tutmadı. Tampon zaten sürekli tehlike altında. temizleyip rötüş atın yetin bencede
  • Çok kolay tuttururlar. Araç henüz yeni olduğu için boyada solma, aşınma, yanma yoktur, orijinal boyayı olduğu gibi basıp geçecekler. Bu tip ara renkler eskiyince sorun, solmuş halini her usta tutturamıyor, boyanan yer parlak kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Çok kolay tuttururlar. Araç henüz yeni olduğu için boyada solma, aşınma, yanma yoktur, orijinal boyayı olduğu gibi basıp geçecekler. Bu tip ara renkler eskiyince sorun, solmuş halini her usta tutturamıyor, boyanan yer parlak kalıyor.
    Bunu yazacaktım, sizin mesajı gördüm. Hangi renk olursa olsun (Beyaz hariç) zamanla renk değişimi illa ki oluyor ve haliyle aynı boya kodlu olarak fabrikasında bile boyanıp gelse fark olacaktır. Sizin araç yeni olduğundan boyanın tutmama ihtimali düşük ama yinede fabrikasyon gibi olur mu emin değilim.
  • Çok kolay tuttururlar demişsiniz ama yanılıyorsunuz. Ukalalık gibi algılamayın ama bu renkte boyanın yeni olmasının solma olmamasının bir anlamı yok maalesef. O boya kaç kat boyanın karışımı. Ben %99.9 eminim o rengi tutturamaz servis. Yapan var mı var ama Türkiye de sayılıdır. Aşağıdaki videoyu lütfen bu konuya yazan herkes izlesin. Sonra yok yollarda hep buzdolabı gibi araçlar görüyoruz diyenler anlasın niye millet buzdolabı gibi araç alıyor. Türkiye de adam gibi usta olmadığı için basit renkleri bile tutturan servis, oto boyacı olmadığı için alıyor o renkleri. Güneş yanığı muhabbeti de ayrı zaten. Ricam herkes izlesin videoyu. Zaten sıkıcı değil. Beğeneceğinizi düşünüyorum.

Auto Estetisyenyoutube
    OTO EFEKT BOYAMA SİHİR GİBİ PAİNTİNG CARS
    https://www.youtube.com/watch?v=Sx_IiEoNqd0&feature=youtu.be

• 064 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bu karışımı kendi hazırlamıyor, hazır olarak alıyor. Solma olunca müdahale (açık renk ekleme vs) ediyor, onu düzgün becerenler gerçek usta oluyor ve doğada zor bulunuyor.

Buzdolabı rengine gelince kullanıcı haklı, sanayide gerçek usta bulmak zor, istediği gibi olmazsa maddi zarar var. sahibindende on kapı başka ton, arka kapı başka ton, çamurluk başka ton eski model araba dolu, beyazlar daha düzgün duruyor farkli zamanlarda boyasi olsa da

• Araç yeni olduğu için bu kadar aman aman yaptırayım diyorsunuz da o tampon 3 yıl sonra kevgire dönecek zaten başkalarının vurmalarından. Alın kaliteli bi rötüş boyası. İnternette temizleme ve uygulama yöntemi anlatımları çok zaten, onlara uyarak uygulayın. Benim arabanın arka tamponunda temizinden 10 farklı noktada rötüş boya var, 50cm'den dikkatlice bakmadıkta anlaşılmıyor tamponda ufak ufak rötüşlar olduğu. Kimse de o kadar incelemez aracınızı rahat olun.

• Bu renk mi sizin arac.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

1. O renk tutmaz.
    2. Pasta cila ile beyaz lekeler gitmez ancak güzelce temizledikten sonra kürdan ucu ile rütuş yapılabilir. İnanın koca tamponun sırıtmasından 100 kere daha iyidir.

Plastik aksamda sonradan boya kesinlikle bir ton daha koyu oluyor, ki o renk muşmula gibi olur.

Sakın diyorum bak sakın!
    Hocam benimde başıma park halinde iken komşu olacak sığırın teki yüzünden 1 sene evvel benzer durum olmuştu. Sağolsun bazı arkadaşlar bu şekilde bırakılması veya rötüş yönünde görüş sunmuşlardı. Sizde yorumlayabilirsiniz.

Metalik kırmızı benimki de ve ton tutturmak bela gerçekten. Tampon inmeden üstünde sprey boya ile işlem yapmaları zaten farz ama dediğiniz gibi maliyet ve başarı oranı insanı düşündürüyor.

Turuncu cliomu çarptım ve boyası attı renk tutturmada sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Haziran 2020; 18:30:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyergirll

Ciddi misiniz ya üzüldüm bana da arabayı alırken dayım en azından alev kırmızısı al clio 4 te de aynı rengi kullandıkları için rengi tutturmaları daha kolay olur demişti. Baya söylendi zaten niye beyaz almıyorsun diye şimdi duyarsa dilinden kurtulamam Beyaz da şahsen hiç dikkat çekmiyor kırmızı mavi turuncu arabayı gösteren renkler ama bu zorluğu da varmış. Komşular rengine bayıldı kullanırken trafikte herkes baktı vs sanırım nazar değdi
    Canınız sağolsun, üzülmeye, elletmeye, kurcalatmaya değecek bir şey yok. Üç, dört gün gözünüze batar, kafanızı kurcalar sonra alışır gidersiniz. Yaptıracaksanız bile aceleci olmayın, söylediğini yapan pek bulunmuyor ülkemizde. Orijinalinin lekelisi bile daha iyi. Tekrar geçmiş olsun.

• lawyergirll L kullanıcısına yanıt

Sonra ne oldu efendim? rötuş mu yaptırdınız? benim de alev kırmızı boya ve aynı durumdayım.

• yapılan iş garantılı sonucta rengı tutturamazlarsa 6 ay ıcınde wsap mesajı sekklınde kanıtladıgınız takdırde tekrar tekrar bedava tutturana kadar boyamak zorundalar . En sonuda bıkıp size benzer kmde boyasız araba bıle vermeyı teklıf edebılırler

• Beyaz renkte tonu tutturmak kolay deniyor da simli beyazda zor mudur acaba? Tekerin üstünde 3-4 cm'lik bir yer için tüm çamurluğu boyatmak istemiyorum.

• Max Damage M kullanıcısına yanıt

Bizim gözümüzde 3 4cmlik boya için ustalar 20 cmlik bir alana zımpara yapıyor. O da kapı gibi bir parçanın en az 3te 1i yapıyor. Çamurluğun yarısı yapar.

• fractal design kullanıcısına yanıt

O zaman düzelttirip boyatmadan o şekilde satarım yapacak bir şey yok. Niye boyattın kime boyattın diye kafa ütüleyeceklerine araç bu kardeşim alıyorsan al derim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.