Şimdi Ara

ARABAYI CARPTIM..ACELE YAPTIRMAM LAZIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    parça başı 120 ye boyuyor.
    80 de kapotaya alır 200 eder.
    biraz da pazarlıkla 180 e yaptırırsın.yani boşuna servise o parayı verme derim
  • ewt beyler bugun cok ugrastım bu is icin once dediginiz gibi sabah cektim bi yere polisi ardım.. ve vurup kacmalara ekip gonderemiyoruz dediler sen gidip savcılıga basvurucaksın falan dediler bugun anam agladı bi hasanpaşaya gittim ordan bahariye ye gittim inanırmısınız ordan da tekrar hasanpaşa adliyeye yonlendirdiler...ve 200 milyon bilir kişi hasar raporu için istediler..200 ü duyar duymaz ordan ayrıldım ve sigortayayı aradım...yukarıda da arkın dedigi gibi sigortalar zabıt tutturma olmaksızın odeme yapıyolarmış...imanım gevredi neyse artk babama da soylemeye karar verdim yoksa bu iş boka saracak gelişmeleri anlatırım ilgilenen butun arklara cok teşekkurler...bu son mslardan sonra moralim duzeldi baya cok problem degil artk...yalnız tek problem aksam PEDERE anlatmak kaldı dua edin....
  • yaptırmak bi yana ilk önce geçmiş olsun ,daha büyük bi kaza olmamasına şükür.çekiç ve kaynak ardından orjinal bi boya işlem tamam dostum
  • Benim arabaya 2 gün önce apartmanın garajında vurmuşlar 70 ytl ye yaptırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profurio -- 10 Mayıs 2006; 12:37:19 >
  • çekiçle değil haa makine ile çektirme suretiyle. Hiçbir parça sökülmeden yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profurio -- 10 Mayıs 2006; 12:40:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.