Şimdi Ara

Arabayı Çarptım Babama Söylemeli miyim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

babanı al karşına baba bana çok kızacaksın farkındayım ama sana yalan söylerek çok büyük bir yanlış yaptıgımı farkettim ve azap çekiyorum birazdan bana bağırıp küfredip hatta dövebilirsin sana bir şey söyliyeceğim arabayı vurdum yağmur yağıyordu kaygan zeminden dolayı çok pişmanım özür dilerim bir daha çok daha fazla dikkatli kullanıcam. dediklerimi harfiyen de baban sana en ufak bişey yaparsa ya da kızarsa haber ver araba masraflarını ben karşılarım

Hocam babam arabayı vurdum diye kızmaz zaten sorun vurmam da değil babama yalan söylemiş olmamda yağmur yağmaya başlayınca aradı bende arabayı çarptım dışarıdayım diyemedim arkadaşımda oturuyorum yağmur dursun diye bekliyorum dedim hhemde daha önceden söylediği yağmurlu havalarda acele etme demesine rağmen dinlememiş olmam çok büyük sorun aracın fotoğraflarını da atayım da belli oluyor mu bir siz söyleyin

Arabayı Çarptım Babama Söylemeli miyim ?
    kardeş arabada hiçbir şey yok söylemesende olur

• Araç babamın ama ben kullanıyorum hocam,yalan söylememiş olsaydım başta anlatırdım durumu ama artık anlatırsam epey dibe gömerler beni sessiz kalmak en iyisi şu anda @ogameci

Teşekkürler hocam,hepimizin daha dikkatli olması temennisiyle @LoL_Game

Çarpmış olmama kızmaz hocam o sorun değil,yalan söylememe kızar çünkü yağmur yağmaya başlayınca aradı ve arkadaşta oturuyorum dedim @Batterx One ama arabayı çoktan çarpmıştım

Dediğiniz gibi gözle görülür bir şey olsaydı eğer diğer şoför beni bu kadar kolay bırakmazdı ondan dolayı şimdilik söylememek en fikir @Ljubav @salamander19

• quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

babana söyle sanayide usta bir tamirciye ayarlattırsın arabayı , aynı olay başıma geldi babama söylemeseydim çok daha kötü olacaktı.arabanızı satarken alacak olan kişi tamirciye götürür bir cihaz var , kaza varmı kontrol ediyor o cihazda bariz belli olur şuan gözle farkedilmese bile . ve bu da arabanızın değerini düşürür alıcıyı da kaçırır.
    sanayi de babam ayarlattırdı ustaya o tarama cihazında çıkmıyor mesela benim yaptıgım kaza.

Sen boya kalınlık ölçüm cihazından bahsediyorsun. O cihaz arabada boya varmı yokmu onu kontrol eder. Cihazı arabaya tuttuğun zaman ıslak zeminde öndeki araca arkadan çarpmış diye yazmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.