Şimdi Ara

Arabayı Çarptım Babama Söylemeli miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam ne bmw si ya öğrenci arabası bizimki efsane kasa toyotalardan
  • babanı al karşına baba bana çok kızacaksın farkındayım ama sana yalan söylerek çok büyük bir yanlış yaptıgımı farkettim ve azap çekiyorum birazdan bana bağırıp küfredip hatta dövebilirsin sana bir şey söyliyeceğim arabayı vurdum yağmur yağıyordu kaygan zeminden dolayı çok pişmanım özür dilerim bir daha çok daha fazla dikkatli kullanıcam. dediklerimi harfiyen de baban sana en ufak bişey yaparsa ya da kızarsa haber ver araba masraflarını ben karşılarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

babanı al karşına baba bana çok kızacaksın farkındayım ama sana yalan söylerek çok büyük bir yanlış yaptıgımı farkettim ve azap çekiyorum birazdan bana bağırıp küfredip hatta dövebilirsin sana bir şey söyliyeceğim arabayı vurdum yağmur yağıyordu kaygan zeminden dolayı çok pişmanım özür dilerim bir daha çok daha fazla dikkatli kullanıcam. dediklerimi harfiyen de baban sana en ufak bişey yaparsa ya da kızarsa haber ver araba masraflarını ben karşılarım

Hocam babam arabayı vurdum diye kızmaz zaten sorun vurmam da değil babama yalan söylemiş olmamda yağmur yağmaya başlayınca aradı bende arabayı çarptım dışarıdayım diyemedim arkadaşımda oturuyorum yağmur dursun diye bekliyorum dedim hhemde daha önceden söylediği yağmurlu havalarda acele etme demesine rağmen dinlememiş olmam çok büyük sorun aracın fotoğraflarını da atayım da belli oluyor mu bir siz söyleyin

Arabayı Çarptım Babama Söylemeli miyim ?

• No ss no güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

No ss no güven

Hemen üstünüzdeki mesaja ss attım hocam
  • Babanız bu durumu hoş karşılayacak biri ise söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

quote:

No ss no güven

Fazla belli degil caktirmayin bence

• Çarpma kısmını hoş karşılar herhalde ama,yalan söyleme kısmını bilemiyorum işte tereddütteyim
  • yav he he

hem duramayıp çarpıyor hemde bir şey olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

yav he he

hem duramayıp çarpıyor hemde bir şey olmuyor

Son sürat girdim demiyorum ki birden ani fren yapınca takip mesafemde az olunca ani frene abandım bende araba böyle usul usul karda kayar gibi kaydı ve çarptı hocam durduk yere neden yalan söyleme gereğinde bulunayım ki
  • quote:

quote:

quote:

No ss no güven

Fazla belli degil caktirmayin bence

Bu gidişle öyle yapacağım hocam,hem yalandan hemde sözünü dinlemedim diye azar yemekten iyidir

• benim yazdıgım ilk mesaja bak gözle görülmese arabanızı satarken sıkıntı çıkarır ama şuan söyleme satarkende baban unutur bişey olmuştur der geçer gider
  • Babanin arabasi oldugu icin soylemelisin.

• Darkweither kullanıcısına yanıt
    bir dahakine daha da dikkatli olmanız dileği ile...
  • SÖYLEME. BABAN GÖRÜNCE KUŞ SIÇTI DERSİN TE ALLAM YA
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.E.O.N.A.R.D.O.

quote:

Arkadaşlarla buluşup dışarı çıkmıştık bende de araç olduğu için onları evlerinden aldım ve yola çıktık,hava ilk başta güzeldi ama sonra birden kapandı ve yağmur indirmeye başladı yavaş yavaş kaygan zeminin tehlikeli olduğunu bildiğim halde takip mesafesini haddinden az tuttum ve önümdeki aracın ilk ani freninde arkadan geçirdim arabada abs olmadığı için duramadık ama çarpma anımızda çok garipti aniden frene abandım ve araba yavaş yavaş kayarak öndeki araca çarptı.İkimizde indik araçlara baktık adam bir şey yokmuş sorun değil dedi ve yolumuza devam ettik.Bizim arabada da gözle görünür bir şey yok gibi gene de durumu pedere anlatsam mı acaba kararsız kaldım

Özeti:Yağmur bastırdı ve takip mesafesine uymamam dan dolayı öndeki araca arkadan hafif şekilde değdirmiş oldum,çarptığım adam bir şey yokmuş diyerek yoluna devam etti sağ olsunbizim araçta da görünen bir şey yok ama durumu gene de pedere söylemeli miyim ?

Kendime not:Kimsenin gazına gelip hız yapma.Hatta sürekli bas bas diyen adamı da arabana gerekmedikçe alma.
    Yağmurlu havalarda ise daha fazla dikkatli ol.

Arabanın markası ne bmw audi felansa çizik 500den baslıyo haberin olsun

Abs yok diyo ne aydi bmw sinden bahsediyon.

Edit:1970 modelse bilemez.

• Kizacak olsa da o senin baban. Bence yalan soylememelisin.

• Dostum hicbisey yok eger bisey olsa ondeki araba sahibi gecip gitmezdi zaten babana birsey deme bosver.

• bişi yok araçta. devam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

babanı al karşına baba bana çok kızacaksın farkındayım ama sana yalan söylerek çok büyük bir yanlış yaptıgımı farkettim ve azap çekiyorum birazdan bana bağırıp küfredip hatta dövebilirsin sana bir şey söyliyeceğim arabayı vurdum yağmur yağıyordu kaygan zeminden dolayı çok pişmanım özür dilerim bir daha çok daha fazla dikkatli kullanıcam. dediklerimi harfiyen de baban sana en ufak bişey yaparsa ya da kızarsa haber ver araba masraflarını ben karşılarım

Hocam babam arabayı vurdum diye kızmaz zaten sorun vurmam da değil babama yalan söylemiş olmamda yağmur yağmaya başlayınca aradı bende arabayı çarptım dışarıdayım diyemedim arkadaşımda oturuyorum yağmur dursun diye bekliyorum dedim hhemde daha önceden söylediği yağmurlu havalarda acele etme demesine rağmen dinlememiş olmam çok büyük sorun aracın fotoğraflarını da atayım da belli oluyor mu bir siz söyleyin

Heygidi günler be aynısından bizde vardı sw olandı bizimki duygulandırdın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.