Şimdi Ara

Arabayı Fırçalamışlar Neyapayım Bu Fırça Çiziklerini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

Arabayı fırça çizmez , yıkamacı çizer
    illa arabayı çizecek birşey arıyorsanız sünger daha tehlikelidir

genelde fırça yerine sünger kullanın önerisinde bulunurlar. benim aklımda öyle kalmış. eskiden ben hep süngerle yıkardım. şimdi basınçlı su ile yıkıyorum.
  • Bence çokta incalememk lazım sonuçta sürekli trafikte arabanın başına ne geleceği belli olmuyor park halinde bile aracınıza zarar verenler oluyor onun için o kadar fazla incelemiyorum kafam rahat
  • benzin istasyonlarında da camı sildirmemek lazım 4-5 yıl önce bir benzin istasyonundaki pompacı ön camı fena halde çizdi. çoğu istasyonda eski bir sil çek bulunduğu kaptaki su çamur içinde
  • Yaz sonu yazlığa giderken varanın dinlenme tesislerne girmiştim. En ücra köşeye arabayı tek başına bırakırsam yıkamazlar diye düşündüm. Zaten hava soğuktu etrafta da kimse yoktu. Döndüğümde araba yıkanmıştı(!). Adamın gözüne baka baka vermeden çıktım. Yaşlı bi adam olsa kesin bir şeyler derdim annem yanımdaydı bir şey deme dedi. Ben de sinirli sinirli arabaya geçtim. Artık o kadar takmaıoyrum arabayı. Ne kadar çok üstüne düşersen o kadar bir şey oluyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

Arabayı fırça çizmez , yıkamacı çizer
    illa arabayı çizecek birşey arıyorsanız sünger daha tehlikelidir

fırça araba yıkamak için değildir fırçayla yer yıkanır kesinlikle arabayı çizer özellikle güneşte bunu daha iyi görebilirsiniz aracına önem veren her yıkamada yeni sünger kullanır o yüzden sünger risksiz bir üründür ancak içine taş vb girince çizer
  • Hortlatacam ama fırça stopları ve farlarıda çiziyor. Onlar nasıl giderilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.