Şimdi Ara

Arabayı Güneşten ve Çocuklardan Korumak??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracın başında güneşten ve çocuktan korumak için 24 saat sırayla nöbet tutun.

Neyse!

Gideceğiniz yerdeki en yakın otoparka bırakın bir ay diyeceğim.

Ya da hiç götürmeyin arabayı. Garajınızda süslük olarak dursun. Hatta km yükselmesin. Bu seferde bu kadar düşük kilometreli

araç olmaz, kesin km düşürdü deyip alıcı bulamama.

Sonuç: Bin aracına çık yola.

Gittiğin yerde bir ağaç dibi de olsa yer bulursun. Korkma çocuklar ve güneş ona zarar veremez. Verse de araç sonuçta.

Araç her zaman kullanmak için var. Hele tatile ya da gezmeye giderken daha fazla gerekli oluyor.
  • UçKutusundakiDelik kullanıcısına yanıt
    Evet Antalyayi cok iyi biliyorum. Sicaktan nemden durulmuyor kaldi ki arabalarin vay haline eyvallah.

Fakat ben araba alacagim bir yil garajda yatiracagim kullanmayacagim sonra yaz tatiline suraya gidecem arabam gunes gorecek çocuklar var eyvah ne yapayim diyecegim !?

Demek istedigim bende arabayla antalyaya gittim 10 gun kadar kaldim araba dışarda gunesin tam ortasinda durdu e ne oldu boyasi mi yandi ? Benim demek istedigim bu ben seni anladim sende beni anla.

Cocuklara gelince merak etme tavanimda ezik var ama fazla belli olmuyor kimin yaptigi belli degil.Cizikler de var Allahin emri o zaten.Ne diyeyim arkadasim Allahindan bulsunlar butun cocuklari yakip sabun mu yapalim ne yapalim ?

Ama cocuklar var arabanin basina bir sey mi gelir diye bir yere gitmemezlik etmem.Bilmiyorum belki de benim huyum.

Bende ilk zamanlar boyleydim biraz daha abartsam arabayka konusacagim o derece.Sonra kaza yaptım o balon patladi.Bu kadar bir seye deger verirsen basina muhakkak bir sey geliyor benim aslinda demek istediğim bu.

Iyigunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

Evet Antalyayi cok iyi biliyorum. Sicaktan nemden durulmuyor kaldi ki arabalarin vay haline eyvallah.

Fakat ben araba alacagim bir yil garajda yatiracagim kullanmayacagim sonra yaz tatiline suraya gidecem arabam gunes gorecek çocuklar var eyvah ne yapayim diyecegim !?

Demek istedigim bende arabayla antalyaya gittim 10 gun kadar kaldim araba dışarda gunesin tam ortasinda durdu e ne oldu boyasi mi yandi ? Benim demek istedigim bu ben seni anladim sende beni anla.

Cocuklara gelince merak etme tavanimda ezik var ama fazla belli olmuyor kimin yaptigi belli degil.Cizikler de var Allahin emri o zaten.Ne diyeyim arkadasim Allahindan bulsunlar butun cocuklari yakip sabun mu yapalim ne yapalim ?

Ama cocuklar var arabanin basina bir sey mi gelir diye bir yere gitmemezlik etmem.Bilmiyorum belki de benim huyum.

Bende ilk zamanlar boyleydim biraz daha abartsam arabayka konusacagim o derece.Sonra kaza yaptım o balon patladi.Bu kadar bir seye deger verirsen basina muhakkak bir sey geliyor benim aslinda demek istediğim bu.

Iyigunler

Bak diyosunki 10 gün güneşin altında kaldı boyası mı yandı? Arkadaşım 10 gün değil ben burda yaşıyorum. Araba hergün güneşin altında. Araçta siyah...

• UçKutusundakiDelik kullanıcısına yanıt
    Birbirimizi anladigimi dusunuyordum yanilsim herhalde.

Bakin boyanin bir omru var oyle yada boyle soluyor.Antalya'da bu biraz daha erken olur sokakta durursa araba.

Ama mesela Ankaranin soguguna karina kisina bizim arabalar maruz kalirken sizin oralar ilik hafif hafif ruzgar eser.O zaman biz ne yapalim ?

Antalya'da yasadiginiz icin siyah renk neden aldiniz demiyorum cunku hakkınızdir.Cekersiniz gölge bir yere artik gerisi allaha kalmis.Hos oralarda sicaktan ziyade nem mahvediyor.

Takmayin kafayi bu kadar kullanın zevkinize bakin.Illaki araba o sokaga cikacak gunesi yiyecek var mi baska caresi ?

• Gündüz06 kullanıcısına yanıt
    Siyah almamın sebebi araç Mercedes. Başka renkler olmuyor bu araca... Boya sedef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

Siyah almamın sebebi araç Mercedes. Başka renkler olmuyor bu araca... Boya sedef.

Gule gule kullanin aracinizi Allah kaza bela vermesin

Her ne olursa olsun Antalya guzel sehir.Orada yaşamak isterdim

Iyigunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündüz06 -- 18 Temmuz 2014; 14:37:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.