Araç eğer taksiden çıkma ise galericiye iyi itelemişsiniz.
hep galericilermi itekliyecek :D hellal olsun arkadaşa
Maarif takviminden:
Tarihte bugün: 18 Şubat 2013: Tarihte ilke kez bir galerici biniciden diyerek taksi çıkması araç aldı.
bence yalan yapıyor.. para tokatlamaya çalışıyor ne koparabilirse.
quote:
Orijinalden alıntı: Alpine.
quote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFire
İyi akşamlar arkadaşlar
4 şubatta bir galeriyle alışverişimiz oldu. Biliyorum galeriden araba alınmaz ama fiyatına göre iyi görünce takası da kabul edince tamam dedik. Her neyse bizde siena vardı onu 9a saydı. Ford focusda ilandaki fiyatı 15ti. Üste 6 milyar verdik. Arabayı bizim üzerimize aldık 4 şubatta.İki arabanın da önden kazası var ama şaside ve direklerde bir şey yok ikisinin de. İkisinin de kaput değişmiş. Aldığımız focus sol önden darbe almış o taraf da değişmiş sürücü kapısı da değişmiş haliyle.Neyse biz bunları hep almadan önce adamdan öğrendik.Adam da bizim arabanın durumunu öğrendi tamam dedik anlaştık. Buraya kadar normal.
Geçen gün babamı aramış gel arabanı al götür niye? Araban taksi çıkmasıymış. Babam hemen zamanında sienayı aldığımız adamı aramış adam da ben bilmiyordum demiş.Tabi yalan söylemiş de olabilir.Her neyse şimdiki sienayı sattığımız adam sen bana taksi çıkması olduğunu söylemedin sana davam açacağım demiş.
Burdaki durumumuz nedir beyler? Adamın dava açıp kazanma şansı var mıdır?
Bir de benim merak ettiğim şey adam taksi çıkması olduğunu nasıl öğrenebildi? Farklı zamanlarda girdiği muayenelere mi baktı? Boyayı mı söktürdü? Ön taraf hariç aracın değişeni yoktu hatta arka bagaj kapağında güneş yanığı vardı. Eğer taksi çıkması olsaydı altından sarı renk çıkardı diye düşünüyorum? Adam yalan mı söylüyor? Araba taksi çıkmasına hiç benzemiyordu arabanın kompresyonu hala çok iyiydi.Motorla ilgili bir sorun çıkarmamıştı yada başka bir parçayla ilgili büyük bir sorun. Sadece marş motoru ve aküsü değişmişti. Araba 99.000 kmdeydi en son satttığımızda
HELAL OLSUN YA GALERICI DOLANDIRAN BIR HALK BİR VATANDAŞ GÖRMEK HERKESE NASIP OLMAZ :D
MILLETI DOLANDIRDIKLARINA SAYSINLAR
hiçbişey olmaz kafan rahat olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Alpine.
hahahaha süper yorum harbiden öyle ise galericilerden daha fena itelemişsiniz
Şimdi adam galerici olduğu için taksi çıkması olduğunu anlamamış olması zor gibi. Eğer başkasına taksi çıkması aracı satsaydınız hatalı olan sizsiniz ve aracı geri almanız gerekir derdim. galericileri sevmeme me rağmen, maalesef ,eğer taksi çıkması ise ,haklı olarak kusurlu malın bildirimini yapmadığınız için dava açarsa bence kazanır,haklı olarak.
Taksi çıkması olması bağlamaz.km oynanmış ise sahtekarlıktan dava açabilir, siz de aldığınız kişiyi hedef gösterirsiniz.Bence yem atmış bir kaç bin lira koparmak için yapıyor.
hocam; ben de bilmiyordum dersiniz şahit istenirse satın aldığınız adamı gösterirsiniz.
ayrıca ülkemizde taksi çıkması araç satış yasağı var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme