Şimdi Ara

Arabayı Vurdum Kaskom Ne Kadar Artar? [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam cebinden yaptır kaskoyu deldirme diyenleri umursama kasko ne i.in var 5 bin liralık aracım hasar oldu ben kusurluydum karşıda da bin lira hasar vardı kaskom 150 lira bile artmadı.cebinden bin liraya yaptırsan kaskon okadar artmaz
  • Böyle durumlarda en iyi acentenizin yardımcı olması gerekir. Tahmini bir miktar çıkartarak yorumda bulunabilir.

Nitekim yardımcı olmuyorsa değiştirin gitsin acenteyi.
  • Kaskon o kadar da fazla artmaz. Yaptır kaskodan gitsin. Boşuna niye para harcıyorsun. Hasar kaydı önemli değil. Çek fotoğrafını sakla. Satarken gösterirsin.
    Kaskon 100-200 artacak diye para harcamaya değmez benim fikrim.
  • Bencede çek kendi servisine orjinal parçalarla kaskodan yaptır.En fazla indirimin bir kademe düşer bir şey olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen arkadaşlar, 150 tl anca artar dedi sigortacım.
  • Kaskodan yaptırırsan, sol çamurluk da tampon da değişir, bununla uğraşamzlar. far da var işin içinde, hatta bagaj kapağına bile bir kulp takabilirler. Serrvisten kesinlikle 2000 ₺ ile çıkamazsın yani.
  • Yahu arkadaşlar arka çamurluk yırtılmadığı sürece hiç bir zaman değişmez düzeltilir bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz. çamurluk çekilecek ve çekiçlenerek düzeltilecek tampon ayakları değişecek ve stop alınacak yeni o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurblt

Merhaba,

Bence kaskodan yaptırın. sonuçta ne için para ödüyoruz bunlara.

Örnek ve bilgi olması adına;

2016 Kasko Ödemem 750 TL (5 yada 6 . kademe hasarsızlık indirimi vardı)
    arabayı alttan vurduk 3.000 masraf çıktı. kaskodan yetkili serviste yaptırdık.
    2017 kasko için 900 TL ödedim.

tramerde hasar ne kadar gorunuyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

Yetkili servise sordum, 2500-3000 TL tutar, değiştirmeden yaparız dedi.

Güvendiğim başka bir ustaya sordum, Düzeltme boya, 500 TL işçilik alırız artı stop dedi. Ben de bu ustadan yaptırmaya karar verdim.

Toplamda 5 farklı yere sordum, 2'si "bire bir aynı olmayabilir, sonuçta sağ çamurluk fabrika çıkışlı, diğeri elle düzeltilecek dedi. Milim de olsa fark olur büyük ihtimalle dedi.

Bakalım ne olacak. Sonucu paylaşırım.

mesela size vurdu arkadan bir araç aynı hasar oluştu

onun sigortası karşılıyor olayı.. karsı taraf da yüzde 100 kusur çıkacak

yine örneğin fiat aracınız karşı tarafın da sigorta ak sigorta

fiat servisleri geziyorsunuz, hepsi biz yaparız birebir orjınal tampon.. ama ak sigorta tamamını ödemeyecek anlaşması yok fiatla

yüzde 20 farkı sız cebınızden vereceksınız

dışarda sanayıde orjınal fiat tampon boya takma 1000 tl tutuyor

servis 3000 tl diyor buna

karşı taraf da ödese bu sefer aracınız hem hasar almış oluyor.. hem 3000 tl tramer çıkıyor hem de değer kaybı alamıyorsunuz

sigorta şirketleri tamponu değer kaybı saymıyor

ustune de satarken fıyat kırıyorsunuz.. 3 bın tl tramer goz korkutuyor çünkü

yegenımın basına geldı de anlatayım dedım

• omer14 kullanıcısına yanıt
    hocam siz bu işleri biliyorsunuz galiba başınıza gelmiş benim araca arkadan biri vursa karşı tarafın sigortası 30 35 bin tl karşılıyor benim araç 95 bin tl aracın arkası pert yani yapılmayacak durumda olsa karşı taraf sigortası benim aracın parasını ödüyormu yada ödemiyorsa ben paramı kimden alacağım bu durumda ? kasgom yok bu arada..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.