Şimdi Ara

Arabayla dibine girme hastaları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
3
Favori
42.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burası Türkiye,Almanyaya kalıcı gitmek gibi bir düşüncem yok ama gezmek için gelirsem de kimsenin dibine girmeyeceğim ve insanların vebalini almayacağım.
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Her şeye kendi açınızdan bakıyorsunuz.Gir bakalım istanbulda trafiğe sağda 40 la giden araç bile oluyor.Sürekli makas atanı mı dersin,dibine girip kornaya asılanı mı dersin.Öyle her şey sizin anlattığınız gibi güllük gülistanlık değil.Trafiğe girince o sol şeridi kapatanlardan birisi de sizlersiniz.Ona da genel cevap e napalım sağdaki adam 100 le gidiyor.Ben 150 ile gitmek istiyorum.O zaman adama derler ki kardeşim 150 ile gitme şeridi değil burası.Kurala uyarım uymam ben sol şeritte lamborginimle 250 ile gitmek istiyorum.
  • rockystallion kullanıcısına yanıt
    Ha yol senin tapulu malın yani öyle mi arkadaşım? İster 200 le gider sol şeritten ister 300’le. Sen ehliyetini nereden aldın? Sol şerit sollama şeridir. Yoğun trafikten bahsetmiyorum. Adamın altında ferrari olacak sen 100’le giderken arkana gelip yavaşlayacak senin yol vermeni bekleyecek ve sende öylece devam edeceksin öyle mi? O zaman ömrünün sonuna kadar o selektörleri göreceğinden emin olabilirsin. Arkadaşım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rockystallion kullanıcısına yanıt
    Gidebilirsin zaten. Sol şerit gitme şeridi değildir kardeş anlamıyor musun sollayıp sağa geçersin. 300-400 metre önümde kesin geçeceğimi bildiğim biri varsa bile önce sağa geçip yaklaşınca sollamaya çıkıyorum. Konu burda şehirlerarası. İstanbul trafiği zaten değil. Yoğun trafikte şerit farkı yoktur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne demek sağdan geçerim ya ne içiyorsun birader sağa geçerken hızlanıp trafiği tehlikeye atamazsın adam gibi bekliceksin sağ şerit en yavaş şerit ayrıca orta şeritte hız sınırında giden bir adamı da taciz etmeye hakkın yok o yol senin babanın malı değil
  • Sol şeritte 100 veya 120 ile gidip yol vermeyenlere çok denk geldim halada yollardalar ama önün kapalı iken tampona yapisanlara da çok ders verdiğim olmuştur anı frenle.
    Tavsiyem saniyelik olarak frene bas cek ve sonra dikizden arkayı izle bayağı eğlenceli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde başıma geldi akşam iş çıkışı sağ taraf komple trafik sol şeritten 80le gdiyorum (limit 82) sağada geçemiyorum arakadan lüks cip geldi sellöktör yapıo bassam ceza yicem her 2kmde radar sistemi var sağada geçemiom el kol hareketi yapıo dörtlüleri yakıp kavşakta sağa çektim durdum adamda önüme geldi durdu indim arabaya doğru yürürken basdı gitti heralde üstğmdeki güvenlik kıyafetlernden polis zannetti. Yahu tamam basarsında trafik yoğun sen belki zenginsin gelecek cezayı önemsemezsin ama senin yüzünden niye bşkası bile bile radara girsin hız yapacaksan git yarış pistine hız limiti olan yerlerde (acil durum harici) sol şeritte olsa kimse kimseye yol verme hakkı yok.

• özellikle büyük şehirlerde, ben bulunduğum illere göre psikopat durumunu sıralıyorum . ankara -> izmir ankarada dört yollarda kavşaklarda inanırmısın sağa dönücem , benim sağımdan geçip sola kırıyor ve ne önüne ne arkasına baktığı yok adamın , sanırsın dev tekerleki kamyonet kullanıyor birine çarpsa zararı zahiyatı olmayacak . adamlar saygıyı bırakın sağına soluna bakmadan kim geçiyor kim kalıyor umrunda değil benim arabam önde gider kimse bana dokunamaz . yani saygıyı da geçmiş adamlar bir numara ruh hastası , özellikle şehir dışı yolculuklarımda en az 2 manyak çıkıyor ve sinirlerin zıplıyor o kadar dikkat ettiğin halde . gecenin körü zifiri karanlıkta normal sınırlarda giderken , arabayı sağa çekip lastik değiştiren, milletin farketmesi için de en fazla 3 4 metre öncesine flaşör koyan doğal olarak da nerdeyse alete çarpmamak için zor kırdıranlar mı ararsın , 3 4 şeritli yola soldan solundan geçip 100 le gidip 50 metre kala sağa kıran mı ararsın .
    psikopatta manyak da çok ama görüyoruz artisliklerini 100 metre sonra ya bir yerlere çakıyorlar arkasından izliyorsun

millet canına da malına da değer vermiyor anlaşılan . almanya gibi medeniyetin başkentinde adamlar 3 4 şeritli otobanda bomboş yolda en fazla 80 90 la gidiyor . psikopatlık ve manyaklık bize özgü birşey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 14 Ocak 2020; 16:23:20 >

• amönyak A kullanıcısına yanıt
    al işte okumadan cevap yazan biri daha.

güzel kardeşim senin sağında şeritler bomboşken solu şeriti kapatıp gidiyorsan makası yersin. ha korkar sağa yanaşırsın , panik olur saçmalarsın
    beni ilgilendirmez. senin sağın boşken ben senin arkanda niye bekleyim ? allah allah. bizde sol şerit sevdalısı değiliz seni geçip bende sağa yanaşacağım zaten.

sen benim önümde sürekli olarak yavaş gidemessin. bende bir başkasının önünde yavaş gidemem. adam isterse 200 le gelir isterse 300 le gelir konu o değil. konu sol şeritleri boş bırakmak. mümkün olduğunca sağ şeritten gitmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 14 Ocak 2020; 16:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Gidebilirsin zaten. Sol şerit gitme şeridi değildir kardeş anlamıyor musun sollayıp sağa geçersin. 300-400 metre önümde kesin geçeceğimi bildiğim biri varsa bile önce sağa geçip yaklaşınca sollamaya çıkıyorum. Konu burda şehirlerarası. İstanbul trafiği zaten değil. Yoğun trafikte şerit farkı yoktur
    Konuyu açan zaten bunları şehiriçi için söylüyor. İstanbul da sol şerit sollama şerididir vs gibi bahaneler uydurmaya gerek yok akşam iş çıkışı e-5 te bu olay hergun başınıza gelebilir. Bir de makası yersin vs diye yazan angutlar var. Sinyal vermeyip şerit değiştiren, makas atan , devamlı selektör kullanan ve sis farı açan tipler burada sollama şerididir diye ağlayanlar Bu beyinsizler şunu anlamıyor ki trafik zaten tıkalı sen istediğin kadar selektör yap milletten yediğin küfürle en fazla benden 5 dk önce varacağin yere gideceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 14 Ocak 2020; 17:12:42 >

• ya ortada hız limitlerinde gittiğimi söylüyorum sol şeritte yavaş gidemezsin diyorsun bana şaka mısın sen ? Okuduğunu anlamıyorsun okumadan cevap yazan biri diyorsun ne içiyorsun sen ?
  • Bence en büyük problemlerden birisi de Orta şeridi saatte 60 km hızla giderek meşgul edenler. Sol seritte 170 km ile giderken millet orta şeritte 60-70 gidenler de var. Bunlarda büyük problem

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt
    Trafik olan yolda nasıl 100 le gidiyormuş

arkadaş şu konuyu 1 kere okusan anlarsın dicem ama yok yok. sizde o kapasite yok. siz '' hız limitleri '' dahilinde mümkün olduğunca en soldan gitmeye devam edin olum.
  • Ben de sol şerit hastalarını ve ortalamacıları anlayamıyorum.

Gelişmiş ülkelerde ve gelişmemiş ülkemizde, sol şerit hızlanma-geçiş şerididir.

100 km hız sınırı olan yerde sol şeritten geçiş yaparken hızınız 110 ve bazen bir tık üzeri olabilir (geçişe bağlı olarak)

Haliyle sol şeridi babasının özel piknik alanı zannedenlere hastayım.

Ayrıca arkanızdan gelen araç iyi ki selektör yapıyor, görmeyen, telefonla oynayan, araba içi muhabbete saran o kadar çok sol şerit kullanıcısı var ki.

Şehir içinde sol şerit sanki normal seyir şeridi gibi. Sağ şeritte gidiyoruz, geçiş yapıyoruz.

Bu kadar araba kullanmayı bilmeyen hödük olduğu sürece, ne solu kalır ne sağı, ne de hız kuralı...

Bugün Türkiyeye ehliyet sınavına soksam, %90 oranında ehliyet iptal ederdim. Araba kullanmayı bilmeyen, kural bilmeyen lütfen çıkmasın arabayla, şehir içi trafiğin asıl sebebi bu şekilde kullanan hatalı sürücüler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Frene bas hafif eli ayağı dolanır .d
    bu itleri çok adam ettim böyle, 32 yıldır araç kullanırım ders vermekten bıktım.bunlar bitmez...
  • Adam yüzde yüz haklı kopmuş gidiyor seni mi beklicek ne meşgul ediyosun şeridi. Bir de burda konu açmışsın benimde en uyuz olduğum tipler sol şeridi işgal edenler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Orta" yazıyorum ama anlamıyorsun okuduğunu anlamayan birinden trafik kurallarını anlaması zor sağ şerittekileri makaslamaya devam et kasap seni

senin sol şerit anlayaşın sadece en soldan ibaret. senin sağ şeridine göre sen yine sol şeritte ilerlemiş oluyorsun. bunu idrak edebilirsin umarım birgün. olması gereken en sağdan gitmendir. sen en sağdan 80 ile giderken ben bir solundan 180 ile geçebilirim. daha sonra ben sağa yanaşabilirim.

ama sen en sağdan 80 ile gitmek yerine bir solundan 80 ile gidersen ben sağından geçerim arkadaş kusura bakma. takığım ben bu şerit olayına. elbet bir gün öğrenirsiniz en sağdan gitmeyi.

ha ayrıca bana zararınızda yok. aksine çok iyi ediyorsunuz. sabah ve akşam trafiğinde siz en sol şerit ve orta şeritte durmuş beklerken biz sağ şeritten gitmek istediğimiz yere çoktan gitmiş oluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 14 Ocak 2020; 20:33:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.